Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 4. lokakuuta 2012

Suuhuuhtelu XI - Ulkonäköpaineita


Pistipä eräässä lehdessä silmääni Heidi Hautalan neuvo: "Nettikeskusteluja ei pitäisi lukea liikaa, koska siellä saa lukea olevansa vanha ämmä tai ruma feministi, nimimerkin suojassa toki."

Hmm - Kyllähän tuossakin on perää. Mutta täytyy muistaa että nettikeskusteluihin pätee oikein hyvin se vanha sääntö: 90 prosenttia kaikesta on paskaa. Nettikirjoittelua kannattaa aina lukea tuo mielessään ja yksinkertaisesti skipata tai ignoroida sieltä se turhin ryönä.

Keskiäksy on myös kova kettuilemaan täällä omalla vessanseinällään. Mutta en muista että olisin pahemmin harrastanut ulkonäköön, ikään tai sukupuoliseen suuntautumiseen kohdistuvaa vinoilua. Se on yksinkertaisesti  aivan turhaa, koska valtakunnanidioottien puheissa ja teoissa riittää aivan mainiosti veetuilun aiheita niin paljon  että niistäkään ei ehdi kommentoimaan kuin pahimmat hutit.

Mutta koska toisaalta olen tälläinen yllytyshullu ja yritän seurata tiukasti tuoreita nettitrendejä niin mennään nyt virran mukana ja osallistutaan tuohon vallalla olevaan ulkonäkökommentointiin.. Ja vielä nimimerkin suojassa, tottakai:

Keskiäkäinen Mies alkaa olla vanha äijä ja vielä rumakin. (Mutta ei sentään feministi) Sen vatsa ei tosiaankaan ole mikään pyykkilauta vaan kohtuullisen hyvin kehittynyt pesurumpu. Tukka on tosin vielä päässä, mutta se näyttää välillä petolinnun perseeltä syysripulin jälkeen. Vastenmielinen ukko kertakaikkiaan. Huonoryhtinen ja henkikin haisee tupakille tämän tuosta. Hyi helvetti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti