Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Paluu Impivaaraan - taas kerranNäistähän nyt ei vaan pääse eroon. Eli sunnuntai-illan ratoksi  muutamia Impivaaralaisia sanontoja siitä jo niin tutuksi tulleesta "Pilvihin on piian nännit" kirjasta.


2 kommenttia:

 1. Suurenmoisia! Paljastatko mistä juhannuskuva on löytynyt? :)

  VastaaPoista
 2. Huomenta Kari. Tuo "juhannusneidot" tuli itseasiassa vastaan venäläiseltä sivustolta (http://www.liveinternet.ru/users/ivano-63/post196007517/) kun taanoin etsiskelin sauna-aiheista taidetta.

  Tekijä on Вера Донская - Хилько eli maallikkona litteroituna Vera Fonskaja - Hiliko (tai jotain tuonne päin, en ole esimerkiksi varma pitääkö tuo taka-i kirjoittaa i vai y).

  Nyt kun innostit asiaa penkomaan, niin taiteilijan kotisivut löytyvät tuolta:

  http://www.donhilart.ru/autor.html

  Vera tekee näköjään myös vaikkapa tilausmuotokuvia. Joten ei muutakuin tilamaan... Keskiäksykin tykkäisi omasta saunamuotokuvasta. Jo mallina poseeraaminen tuollaisten blondineitojen ympäröimänä olisi tällä ikää sitä elämysmatkailua...

  Kun minä näitä kuvia säännöllisesti netistä pengon, niin venäläisiltä sivuilta tuota taidetta löytyy enemmänkin. Kuten myös vaikkapa kiinalaisilta. En minä niitä toki osaa joitain turistifraaseja enempää mutta google-kääntäjä on loistava apu. Koneella kyllä pitää olla virusturvat, palomuurit jne kunnossa kun siellä suunnalla pyörii. Norttoni rääkäisee tämäntuosta jostain epäilyttävästä toiminnasta...

  VastaaPoista