Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

maanantai 27. elokuuta 2012

Mies joka myi maan viihdyttää meitä


Euronkriisin kaaoksenhallinnassa on entistä jämäkämmin siirrytty teoista sanoihin. Esimerkiksi viime aikoina pääministeri Katainen on toisaalta tiukasti julistanut että turpa kiinni kaikki epäilevät tuomaat, euron uppoamisesta ei saa puhua, sillä siitä puhuminen horjuttaa EMU:n Potemkinin kulisseja ja on vahingollista Suomen (siis Kataisen hallituksen)  maineelle. Mutta toisaalta vaatinut " tutkijoita, elinkeinoelämää ja palkansaajaliikettä osallistumaan painokkaasti keskusteluun siitä, minkälainen euro ja Eurooppa olisi maamme kasvuyrityksille paras".

Eli nähtävästi Katainen  odottaa näiden piirien antavan varauksettoman tukensa hallituksensa harjoittamalle "ehdottoman antautumisen"-politiikalle. Jonka mukaan Suomi on käytännössä valmis luopumaan mm. niin itsemääräämisoikeudesta, demokratiasta kuin taloudellisesta tulevaisuudestaankin, kunhan Euro-federalistien korttitalo vaan saadaan pidettyä pystyssä.

Tulossa olevista Kreikka III, Espanja II ja Italia I -tukipaketeista Katainen sen sijaan ei halua keskustelua. "Niitä arvioidaan sitten siinä vaiheessa, jos niitä tulee eteen", sanoo Katainen. Hmm - jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin sitten kun tämä hetki koittaa (ja se koittanee yllättävän pian), onkin taas kerran liian myöhäistä tai ainakin väärä hetki keskustella, saati kritisoida. Sillä akuutti hätätilanne vaatii taas kerran nopeita poliittisia hätäpaskoja. Joista ei sitten sovi keskustella eikä ainakaan kritisoida, etteivät markkinat hermostu.
----------------------------------------
Postauksen otsikon ja kuvituksen keskiäkäinen tajunnavirta ei välttämättä aukene lukijoille. Tällä kertaa Äksyn assosiaatiot liikkuivat rock-historiassa. Kyseiset biisit voi kuunnella  täältä, täältä ja täältä.

5 kommenttia:

 1. Soitetaanpas tämä pätkä sopivasti tähän rakoon:

  http://www.youtube.com/watch?v=0FqekUC5_fY

  Ehdotan samalla, että ensi kevään Euroviisuissa Cash&Urpolainen käyvät vetäsemässä tuon duettona. ;)

  VastaaPoista
 2. Just noin tuo menee, että asioita tehdään kiireessä ja pahimmillaan niin väsyneinä ettei toimintakyky eroa humalasta. Missä tahansa normaalissa työpaikassa tuosta saisi työpaikkakiusaamisesta syytettynä potkut, kun pihtaa kaiken tiedon itsellään, kieltäytyy keskustelemasta ja haukkuu muita vastuuttomiksi.

  Aivan hullua.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista