Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

perjantai 24. elokuuta 2012

Suomen tulee olla sillanrakentaja, ei muurinpystyttäjäNo niin lukijat, otetaanpa kaikki toisiamme kädestä kiinni ja yhdytään Suomen Pontifex Maximusten johdolla tähän kuorolauluun. Kyse on totisesti Suomen edusta joten tämä on suorastaan kansalaisvelvollisuus. Nuottihan onkin kaikille tuttu.

11 kommenttia:

 1. Vaan tuo meidän Alex tuumaili tuoreeltaan, että jos eurolinjoilla ei jatketa, niin nyt ollaankin rakentamassa uutta Berliinin muuria, tosin eri suunnassa kuin sitä aikaisempaa.

  Ettei olis sittenkin persujen juonia? Ajattelepa, minkälainen kysyntä leca-harkoista tulee, kun muuria ruvetaan väsäämään?

  VastaaPoista
 2. Jep - näistä Känäisen, Reenin ja Stubidon tuoreista kommenteistahan tämän postauksen innoitus tulikin.

  http://www.talouselama.fi/uutiset/stubb+varoittaa+eurooppaa+uudesta+berliinin+muurista++kreikka+maksaa+takaisin/a2140688?s=r

  http://www.mtv3.fi/uutiset/talous.shtml/suomen-kannattaa-olla-eussa-sillanrakentaja/2012/03/1521524

  VastaaPoista
 3. Hemmetti k-äm, kyllä sinun kuvasi ovat olleet mestarillisia tähänkin asti, mutta tähän on kyllä löytynyt sisältöä niin runsaasti että... no, että pitää kiittäen ylistää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan - ihan tässä alkaa nolottaa kun tuollaisia kehuja "joutuu" kuuntelemaan :-)

   Poista
 4. Onpahan komia silta! Harmi, että Berliinin muuri hakattiin paloiksi, siitä olisi saanut monen sillan tarpeet. Mutta jos tuon kuvan porukka olisi siltaa tekemässä, se tulisi väärään paikkaan ja romahtaisi itsekseen ilman kuormaa. Nämä liitovaltioääliöt eivät tajua, että he ovat jo rakentaneet henkisen Berliinin tai Israelin muurin euroeliitin ja demokratiaa haluavien kansalaisten välille. Mutta vallattiin se Bastilijikin aikoinaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Stubbin pelottelu muurien rakentelusta veti kyllä Keskiäksyn suupielet hymyyn.

   Euroeliitti kun on itse rakennellut niitä "palomuurejaan" juurikin samaan paikkaan. Palomuureja paperirahasta.

   Poista
 5. Olisiko sillasta tullut vahvempi natsikorteilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä. Nyt federalistit on saaneet rakenneltua komean korttitalon. Tilkeaineina on käytetty jumalattomasti kovaa käteistä. Valitettavasti vaan perustukset tehtiin juoksuhiekalle. Ja nyt tuuli ja sade yltyvät...

   Poista
 6. Siltahan voitaisiin rakentaa vaikkapa Lego-palikoista. Stubbentroppillahan on jo melko komeat sellaiset ihan omasta takaa. ;) Nimeksi teokselle Suvaitsevaisuuden Silta.

  VastaaPoista
 7. Viidenkymmenen vuoden sisällä täällä Suomessa maksetaan ruplilla jos Suomen suunta ei muutu.

  VastaaPoista