Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 23. elokuuta 2012

Viimeinen taisto ja lopullinen ratkaisu


Federaatio-Olli käväisi sitten kertomassa meille alamaisille mitä on soveliasta sanoa ja tehdä. Fanipojat ja muut myötäjuoksijat näköjään kusevat hunajaa ja tekevät aaltoja.

6 kommenttia:

 1. Jos EUrostoliitto asettaa tänne joku päivä kenraalikuvernöörin, on hienoa tietää että meillä on jo omasta takaa vahva ehdokaskandidaatti kasvamassa suuren tehtävänsä asettamiin mittoihin... Stupidon tuskan ymmärtää, sillä hän ei liene tehnyt elämässään päivääkään mitään sellaista, joka ei jollakintavoin liity pyhään 12 tähden sikermään? Joten jos jevro hajoaa tai eu:lle käy jotakin vielä ikävämpää, niin miehen maailmantuska saavuttanee fyysisen kivun asteen? Vähän kuin vanhat kommarit 1991, kun punalippu laskettiin viimeistä kertaa Kremlin lippusalosta...

  VastaaPoista
 2. Niinpä. Niille lukijoille joita historia ei huvita kerrottakoon että kuvan inspiraatio on tietysti peräisin tästä puheesta:

  http://www.youtube.com/watch?v=5fRhv3UkINE

  VastaaPoista
 3. Olen aina ihmetellyt, kuka idiootti on keksinyt näiden EU:n korkeiden viranhaltijoiden titteliksi "komissaari".

  Luulisi siinä olevan sellaisen sanan, joka herättää aika pahoja mielikuvia menneisyydestä.

  Ei tämä "yhden totuuden" politiikka voi ikuisuuksiin toimia.

  Toivottavasti muistavat nyt sitten kerätä kansalaisilta aseet pois ennen hallinnon seuraavaa vaihetta. Taitaa toki tämä muiden kuin viranomaisten aseistariisunta EU-alueella olla jo hyvässä vauhdissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuolta menneestä itäisestä rauhanvaltiostahan on paljon muutakin hallintomallia ja ajatusmaailmaa EU:hun kopioitu. Ja vielä lisää tullaan kopioimaan jahka sen tiukan liittovaltion raameihin mennään.

   Eräänlaista impperiumia tässä taas kerran eurooppaan ollaan rakentamassa. Eipä ole ensimmäinen kerta. Persiilleen ne on aina ennenkin menneet.

   Poista
 4. Komissaari:
  ssaari oli Neuvostoliitossa kommunistisen puolueen tai sen jäsenpuolueen jäsen, joka valvoi puolueen määräysten ja ohjeiden toimeenpanoa puna-armeijassa sen eri yksiköiden johtajien, päälliköiden ja komentajien rinnalla. Suomalaiset käyttivät tehtävästä epävirallista nimitystä politrukki, ...
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Komissaari_(Puna-armeija)

  Rehni on komissaari.

  - buuri johannesbuurista -

  VastaaPoista
 5. Ultra Brallahan oli kappale Ampukaa komissaarit-nuo hullut koirat.Ei ollut "vihalaulu",koska bändi kuului vihervasemmistoon.

  VastaaPoista