Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

perjantai 24. elokuuta 2012

Olenko minä saivartelija?


Yksi kerta voi aina olla vahinko. Mutta suomalainen media teki sen uudestaan. Kun norjalainen seinähullu persereikä helutteli oikeussalissa nyrkkiään, mm. Iltalehti  uutisoi että "taas se teki tutun natsitervehdyksen".

Nyrkkin puristettu kohotettu käsi ei tietääkseni ole koskaan ollut natsitervehdys. Se on ollut erisorttisten kommunistien, sosialistien, anarkistien jne. taistelutervehdys. Kilauttavatko mm. sellaiset järjestöt kuin ANC, Black Panthers, Womans Liberation Front tai Espanjan sisällissodan kommunistiset ja anarkistiset osapuolet jotain kelloja toimittajien älynystyröissä?


Jos  nämä historiaa tunnistamattomat, disinformaatiota jakelevat toimittajat eivät suostu uskomaan blogistaniaa tai Wikipediaa, niin ehkä edes BBC:n uutisointiin tutustuminen voisi tehdä heille hyvää.

Joten toimittajat hoi, kerrantaanpas nyt vielä vähän sitä natsitervehdystä, setä auttaa:Mutta ehkäpä punavihreään toimittajakaartiin onkin iskenyt poikkeuksellinen rehellisyydenpuuska. Ja haluavat kertoa meille että kansallissosialismikin ON yhdensortin sosialismia ja että Breivik taitaakin OLLA VASEMMISTOLAINEN!12 kommenttia:

 1. Vasemistolaisuus jenkeissä taitaa olla erilaista kuin euroopassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, sikäläisessä kielenkäytössä demaritkin lasketaan välillä kommunisteiksi.

   Poista
 2. Joutuu keskiäkyn blogin kautta kommentoimaan kumitontulle, kun ei ole google tai muutakaan tiliä:
  Sen verta minäki taidan olla vasemistolainen että on mukavaa jos joutuu menee lekuriin jalka mutkalla tai nenä poskella, ei mennessä tarvi kaivaa luottokorttia vaan henkkarit esiin, kun kumiksesta tuntuu kaikki julkinen terveydenhuolto olevan sosialismin pahuuden ilmentymää .. (sori vähän aiheen sivulle)

  VastaaPoista
 3. Iltalehti on intrigöörin määrittelyssä huussinseinälehti. Huom! Yritin äsken lukaista Antero Lärväsen raporttia, mutta google on kuulema löytänyt blogista yhteyden alastontotuus -blogiin, mikä kuulema levittää haittaohjelmia? Kukahan nyt levittää ja mitä? Tiedoksi vain, koska itse olen nettitumpelo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkennus edelliseen: Varoituksia tulee näköjään vain crome-selainta käyttäessä. Tulee niitä muistakin blogeista, kai kohta minunkin höpinöistäni.

   Poista
  2. Mulla tuli eilen smanlaisia varoituksia mm Kumitontun ja Ykän blogeissa. Mutta ei enää tänä aamuna. Selain on myös Crome ja tietoturva mallia Norton.

   Poista
 4. Hyvä tuo BBC:n linkki.

  Anonyymille tiedoksi että blogiini voi kommentoida nykyisin anonyymina. Sen verta vasemmistolaiselle tekisi hyvää ottaa vakuutus esimerkiksi matkalle mennessä, että saa jalkansa tai nenänsä hoidettua jos jotain sattuu. Ja siitä seuraa kysymys, miksi samaa vakuutukseen perustuvaa systeemiä ei voisi täällä kotimaassakin ottaa käyttöön.

  Sori nyt KÄ kun käyn aiheeseen liittymätöntä keskustelua blogissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuo luottamus kotimaiseen mediaan mennyt vähä ohkaiseksi. Siksi tulee (aina välillä) seurattua, mitä muualla päin asioista kirjoitetaan. Toki briteillä tuntuu olevan vähän samaa ongelmaa mm juurikin tuon BBC:n kanssa. Multikultti ja punavihreys on sielläkin kuulemma korkeassa kurssissa.

   Mitä tuohon vakuutusjuttuun tulee, niin matkavakuutus on toki edullinen ja kätevä.

   Mutta esim USA:n esimerkki lähes täysin omiin vakuutuksiin perustuvasta sairasturvasta ei oikein innosta. Vakuutukset ovat hyvin kalliita ja järjestelmästä on tullut suoranainen moolokin kita. USA käyttää suhteellisesti eniten maailmassa kansantuotteestaan terveyspalveluihin, mutta kolmasosa kansasta on pudonnut osin tai kokonaan niiden ulkupuolelle.

   Täällä saa keskustella ihan mitä vaan. Ykää siteeratakseni blogissa kyllä piisaa paperia :-D

   Poista
  2. USA:n terveysvakuutusta ei kannata sellaisenaan verrata Suomeen. Parempi on verrata Hollantiin, jossa on käytössä sellainen malli, jonka uskon tulevan Suomeenkin eurokriisin jälkeen. Jokainen vastaa itse omista vakuutuksistaan ja vakuuttamattomat otetaan valtion hoteisiin. On myös mahdollista olla täysin vakuuttamaton tietyin edellytyksin. Eikä maksa sen enempää kuin Suomessa, sillä jokaisen vakuutusyhtiön joka haluaa maassa toimia on nämä vakuutukset kaikille halukkaille tarjottava.

   Järjestelmän erikoisuus on eräänlainen säästötili, jonka ylärajan saa itse valita. Kun maksimikorvaukset on maksettu, pitää kaivaa omaa kuvetta tai hoito päättyy.

   Poista
  3. Millanen kanadassa on tuo tereydenholtojärjestelmä?
   Onko Suomalaisessa julkisessa terveydenhuollossa mitään hyvää kumitonton mielestä? vai onko se vaan sosialistien metkuja
   ..

   Poista
 5. Ps. tuo matkavakuutus on sellanen jonka varmaan jokainen ottaa joka ulkomaille varsinki lähtee, sitä ei sinäsnä voi verrata perusterveydenhuoltoon, jos kotimaassa vähän reissaat ei siinä matkavakuutusta tarvi. Se kansan vähäosanen, työttömät, kansaneläkkeellä kituuttavat ja jne, jotka käyttävät julkista terveyspalveluja sen takia ettei rahaa ole liiemmälti, eivät toisalta tarvitse niitä matkavakuutuksiakaan, koska niillä ei ole varaa matkustaa ulkomaillekaan ...

  VastaaPoista
 6. Toimittajilla meni natsisymboli ja netsisymboli sekaisin. Onhan se ikävää, muttei mitenkään tavatonta Iltikselle.

  Muuten, Wikipedian artikkelistahan voi aukottomasti päätellä, että Breivik oli paitsi vasemmistolainen, anarkist, musta pantteri ja feministi, myös Israelin äärioikeiston edustaja sekä Yhdysvaltain ilmavoimien erikoisjoukkojen (alana mm. soluttautuminen ja psykologinen sodankäynti!) jäsen. Miksi media vaikenee??!!

  Herran itsensä mukaan tervehdys ilmaisee oikeistolaista vastarintaa vasemmistofasisteille, mutta kyllähän me nämä false flag -operaatiot tiedämme.

  http://thelede.blogs.nytimes.com/2012/04/16/raised-fist-salute-has-varied-meanings/

  VastaaPoista