Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 22. maaliskuuta 2012

Haussa äärioikeistolainen rasistisarjamurhaaja natsisympatioilla

"Ranskassa tapetaan mustia, juutalaisia ja arabeja" - Kirkassilmäiset antifacistit marssilla Toulousen surmien johdosta

En yleensä ole ihan periaatteellisista syistä kirjoitellut mistään kouluampujista tms joukkomurhaajista. Tapaukset ovat minusta liian traagisia, että ilkeäsin niillä retostella puoleen tai toiseen. Lisäksi monissa tapauksissa on ollut kyseessä sairaaseen mieleen tarttunut ns. paha meemi, joka vain vahvistuu kaikesta saamastaan julkisuudesta. En halua olla mukana sellaisia ruokkimassa. Mutta viime päivien uutisointi Ranskan rasistisesta sarjamurhaajasta kypsytti minut julkiseen kannanottoon. 

Olen nimittäin lähes pari päivää kuullut tasatunnein radiouutisista litanian, jonka mukaan Ranskan ampuja on äärioikeistolainen rasisti, jolla on natsisympatioita. Sitä mihin tämä "tieto" on perustunut, ei ole vaivauduttu kertomaan. Hmm - minulla itseasiassa on jonkinlainen kutina siitä, mistä tuo hyvin innokkaasti toisteltu "fakta" on peräisin. 

Vasemmistolla kun ei ole yleensä koskaan eikä missään ollut mitään estoja järjestää poliittisia tanssiaisia  tuoreilla haudoilla. Se on jo monesti nähty ihan kotimaisissakin ympyröissä. Ja Ranskassa on parasta aikaa meneillään presidentinvaalitaistelu. Joten Ranskan vasemmisto alkoi välittömästi hyväksikäyttää Toulousen uhreja oman vaalikamppanjansa ajamiseen. Leimatakseen "aärioikeistolaista" Marine LePeniä ja hänen retoriikkaansa satunnaisesti myötäilevää Sarkozya. Ja Suomen tiedotusvälineet seurasivat kärppänä perässä, koska se sopi erinomaisesti myös heidän nykyiseen agendaansa. Loogisesti vääjäämätöntä todisteluketjua rakenneltiin jo kiihkeästi toimituksissa ja "aktivisti"piireissä:  Touloise = Breivik = Halla-Aho = kaikki monikultturismia ja maahanmuuttoteollista kompleksia kohtaan kritiikkiä esittävät -> helevetinmoinen  jeesustelu + paskamyrsky.

Kun sitten selvisikin, että Toulousen sarjamurhaaja oli poliisin vanha tuttu, Afganistanissa islamilaista jihadia niin teoriassa kuin käytännössäkin opiskellut ranskan-algerialainen Mohammed Merah, nuotit pitänee kirjoittaa kokonaan uusiksi. Rasismista tai viharikoksesta ei puhuta enää halaistua sanaa. Kyse on yksittäisen hourupään yksittäisestä teosta. Joka tärähtäneistön sisäisissä mielipiteissä on jopa lähestulkoon oikeutettu. (Kuten näköjään myös EU:n "ulkoministerin" Catherine Astonin mielestä) Teon aiheuttajanahan on ilmiselvästi vain ja ainoastaan Palestiinanalaisten sorto sekä äärioikeistolaisen rasismin ja vihapuheen räjähdysmäinen kasvu Euroopassa. Hävetkäämme kollektiivisesti.

Tämä(kin) ikävä uutinen tullaan nyt hautaamaan mahdollisimman pikaisesti pois julkisesta keskustelusta. Koska tekijä sattuikin olemaan monikultturistien rauhanuskonnoksi kohottaman aatteen tyylipuhdas arkikäytäntöjen edustaja. Ei niin yllättävää, että Hesari on jo aloitanut hyvin tutun tuntuisen "valkopesun". Ja nostanut uutisiksi mm seuraavat "asiantuntevat" kommentit:

-"Mohammed Merah oli oikeudessa kaksi viikkoa sitten syytettynä ajokortitta ajamisesta. Asianajaja Christian Etelinin mukaan Merah käyttäytyi tuolloin "kohteliaasti, sävyisästi ja sivistyneesti".

-"Merahin naapuri kuvailee epäiltyä kohteliaaksi mieheksi, joka pitää jalkapallosta ja moottoripyöristä eikä vaikuta erityisen uskonnolliselta."


Sinänsähän tuo "äärioikeistolainen natsimielinen rasistinen sarjamurhaaja"-uutisointi osui Keskiäksyn mielestä lähestulkoon oikeaan. Vaikka toimittajien tarkoitus oli toki päinvastainen. Mohammed Merahia voi nimittäin varsin hyvin luonnehtia hyvin rasistiseksi viharikolliseksi. Natsien ja islamistien välinen ero on taas kuin veteen piirretty viiva. Yhteistyötä ja molemminpuolista sympatisointia on harrastettu historiasta nykypäivänään. Ainoa joka menee pieleen on tuo äärioikeisto. Natsismi nimittäin oli ja on varsin vasemmistolainen aate. Kansallisen sortin sosialismia. 

Tämä asia ei siitä miksikään muutu, vaikka toisen maailmansodan voittajat lähinnä Neuvostoliiton tahdosta natsismin oikeistolaisuudeksi määrittelivätkin. Ihan vain siitä syystä ettei kenelläkään tulisi kiusausta tehdä ikäviä rinnastuksia tai vertailuja Neuvostoliittoon ja stalinismiin. On myös muistettava että taisteleva islamismi on tutkinut tarkkaan niin Leninin, Stalinin kuin Maon tekoja ja tapaa tehdä politiikkaa. Ihmishenki on sille yhtä halpa ja merkityksetön, aatteen edun ja kunnian nimissä.


Keskiäksy ennustaa, että monikultturismin ja suvaitsevaiston agendojen kannalta katsottuna sangen epäsopivan ampujan takia Toulousen ampumatapaus poistuu julkisesta mediakeskustelusta hyvin nopeasti. Eikä siihen enää ole korrektia tai soveliasta myöhemmin palata. (Itseasiassa jatkossa siihen viittaminen varmaankin lähentelee vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää kohtaan) Aivan samoin kuin julkisuudesta on kadonneet esimerkiksi Liègen toriampuja, Belgian moskeijan polttopullottaminen,  Charlie Hebdo-lehden tuhopoltto tai vaikkapa kotoiset Sellon ampumatapaus ja Tampereen pitserian tuhopoltto. Ne eivät ole esimerkkejä eivätkä todisteita yhtään mistään, vaan ikäviä yksittäistapauksia. Joiden syynä ja aiheuttajana oli yksinomaan yhteiskunnissamme vellova rasismi ja vihapuhe sekä kasvava ulkomaalaisvastainen ilmapiiri.

Keskiäksy ei toki väitä että Mohammed Merahista voitaisiin vetää minkäänlaisia yleisiä johtopäätöksiä kaikkiin muslimeihin. Yleensä tämänkaltaisten silmittömien väkivallantekojen tekijöillä ei nimittäin ole kaikki kamelit karavaanissa. Mutta en kyllä allekirjoita myöskään Pariisin Grand-moskeijan rehtorin Dalil Boubakeurin kommenttia: "Boubakeuri huomauttaa, että 99,9 prosenttia Ranskan muslimeista on lainkuuliaisia kansalaisia, joten sarjamurha on vain marginaalisen pienen joukon tekemä"

Ensinnäkään missään maassa mikään kansanryhmä ei ole 99.9%:sti lainkuuliaista. Ja toiseksi, Ranskassa, niinkuin monessa muussakin Euroopan maassa muslimit ovat valitettavasti edustettuna rikostilastoissa huomattavasti väestöosuuttaan korkeammalla prosentilla. Siis virallisissa tilastoissa. Lisäksi Ranskan kaupungeissa on maan oman hallinnon tilastojen mukaan noin 750 no-go-zonea. Siis alueita jonne poliisikaan ei mene kuin kuin äärimmäisessä pakossa ja joissa ei enää vallitse Ranskan laki ja hallinto, vaan voimassa on osin sharia mutta pääosin vahvimman ja väkivaltaisimman oikeus. Niissä ei sattuneesta syystä juurikaan rikoksia tilastoida.


Jos Euroopan muslimien keskuudessa tehtäsiin gallupkysely siitä, kuinka moni heistä hyväksyy Mohammed Marehin toiminnan, tulokset voisivat yllättää. Ja niitä tuloksia ei todennäköisesti julkaistaisi. Wikileaks paljasti aikoinaan Brittihallituksen salaiseksi julistaman galluptutkimuksen jonka mukaan 32% englannin yliopistojen muslimiopiskelijoista hyväksyisi tappamisen islamin nimissä. Ja kyse oli siis yliopisto-opiskelijoista, ei mistään syrjäytyneistä katujengiläisistä. (Linkkejä muihin mielenkiintoisiin brittigallupeihin täältä.)

--------------------------------

Mutta älkää käsittäkö tätä blogausta ensisijassa islam-kritiikiksi. Sillä sen tarkoitus oli lähinnä kulkea kulkea Kaarina Hazardin viitoittamaa mediakritiikin kaitaa polkua. Toulousen murhien uutisointi siis noudatti ja tulee noudattamaan varsin tuttua, Virallista Totuutta™ tukevaa kaavaa. Lähitulevaisuudessa tulemme lisäksi  saamaan muutamia ylimääräisia annoksia sarjassa "positiivisia kertomuksia muslimimaahanmuuttajista" ja korkean tason julkilausumia maatamme ja koko maanosaamme uhkaavasta työvoimapulasta. Sekä tiukkenevia vaatimuksia nettikeskustelujen sensuroinnista. Ihan vain siltä varalta että tämä Toulousen tapaus olisi sattunut kasvattamaan sitä arjen turvallisuutta uhkaavaa islamofobiaa ja muuta senkaltaista rasismia.

En oikeastaan enää jaksa ihmetellä nykytoimittajien yksisilmäisyyttä ja laumasieluisuutta. Hehän vain tekevät niinkuin heidän käsketään. Liitän malliksi alle Opetushallituksen nettisivuilta kopiomani ohjeet siitä, miten kouluissa on toimittava suvaitsevaisuuden lisäämiseksi. Voisin vaikka lyödä vetoa että myös toimittajille on annettu vastaavankaltaiset määräykset. Se nimittäin selittäisi täysin nykyuutisoinnin.

 • nostetaan esille positiivisia esimerkkejä ja kertomuksia, kaikki negatiiviset kertomukset sivuutetaan ilman huomiota
 • nostetaan esille esimerkkejä myönteisestä kehityksestä ja tehdään positiivisista tapahtumista näyttäviä dokumentteja ja suuria uutisia
 • edellinen nostaa esille lisää positiivisia esimerkkejä, joille annetaan näyttävää julkisuutta
 • näin kerätään näyttöä sille, että ilmapiirissä tai jonkin ryhmän käytöksessä muutos on mahdollista, muutoksesta on myönteisiä esimerkkejä ja että juuri minun ryhmäni jäsenillä on positiivisia kokemuksia ja he ovat muuttaneet asennettaan. 
 •  

22 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin todistettu Keskiäkäiseltä. Samanlainen sessiohan oli muutama vuosi sitten, kun Madridissa räjähteli pommit, ja baskeista leivottiin syyllisiä. Sitten kun kävi selväksi, että pommit räjähtivätkin profeetan parran kautta, mediamielenkiinto väheni kummasti.

   Jos tästä koohotuksesta kansana ja valtiona selvitään, niin noita opetushallituksen ohjeita opetetaan edelleenkin, mutta historian tunnilla, otsikolla "varoittavia esimerkkejä menneisyydestä".

   (poistetussa viestissä pahoja kirjoitusvirheitä)

   Poista
  2. "Veli todisti väkevästi". Taisi siis taas kerran postaukseni karata pahasti paatoksen puolelle :-P

   Kyllähän tuo Opetushallituksen ohje vetäisi suuta hymyyn, ellei tietäisi että se on tehty ihan tosissaan. No, ehkä tarkoitus on hiihtämisen ja juoksemisen jälkeen myös aivopestä Suomi maailmankartalle...

   Poista
  3. "Opetushallituksen ohje" on kylläkin lainaus eräästä ET-kirjan opettajan oppaasta, ei siis Opetushallituksen tuottama ollenkaan, ja kyseessä ei ole ohje siitä, miten pitää toimia, vaan kerrottu, millä keinoin tutkimusten mukaan lasten ja nuorten ennakkoluuloihin on mahdollista vaikuttaa.

   Asiallisessa kirjotuksessa on yleensä huolehdittu lähdeviitteistä (tässä tapauksessa http://www.edu.fi/miina_ville_ja_kulttuurin_arvoitus/ajattelun_vapaus/suvaitsevaisuus_rasismi_ja_sorto ) eikä tarkoitushakuisesti irroitettu tekstipätkiä kontekstistaan.

   Poista
 2. Tanskan iltapäivälehdistö meni tapahtumien edelle:

  Euroopan äärioikeisto iskee jälleen

  BT:n lehdessä kriminologin asiantuntemuksen tukemana väitetään:

  Ranskan Breivikin metsästys

  Suvaitsevaisto arvosteli tiedotusvälineitä, kun ne Breivikin murhien aikana epäilivät ensimmäiseksi islamisteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen ja tänään saimme (ei lainkaan niin yllättäen) kuulla ilouutiset, joiden mukaan "juutalaisvastaisten tekojen määrä Ranskassa on vähentynyt Ranskassa viime vuosina" ja myös " järjestäytynyt terrorismi on vähentymässä Euroopassa". Virallinen totuus alkaa näköjään välittömästi valaa öljyä laineillle.

   Poista
 3. Toulousen murhaaja edusti Toiseutta eikä siis voi olla rasisti. Toisaalta kysymyksessä oli läntisten tiedustelupalvelujen salajuoni:

  http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=29899

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaska tiivisti tilanteen tuoreessa sivalluksessaan:

   http://jaskanpauhantaa.blogspot.com/2012/03/sivallus-ccxxxi.html

   Poista
 4. BBC on jo ehtinyt kertomaan, että Toulousen terroristi oli "mukava poika". Lisäksi BBC:llä pelätään tavanomaiseen tapaan muslimeihin kohdistuvaa vastareaktiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Niitä vastareaktioita on pelätty aina tämänkaltaisissa tilanteissa. Eipä ole juurikaan sellaisia näkynyt. Hyvin on "käännetaan vielä toinekin poski ja sitten toinen-oppi" mennyt perille. Mutta muslimit eivät sensijaan juuri koskaan jätä suorittamatta vastareaktiota pienemmästäkään "loukkauksesta".

   Poista
  3. "Lisäksi BBC:llä pelätään tavanomaiseen tapaan muslimeihin kohdistuvaa vastareaktiota."

   On syytäkin pelätä. Nimittäin Briteissä ja Ranskassa on menneinä vuosikymmeninä rikastuttu sen verran roppakaupalla, että mahdollinen yhteenotto rikastajien ja kantaväestön välillä voitaisiin luokitella sisällissodaksi. Sellaista ei kukaan kaipaa, joten ainoa vaihtoehto on tarjota toista poskea aina kun partasuut sitä vaativat. 'Williamit' ja 'Pierret' ovat tajunneet, että housut nilkoissa on huono juosta - mutta voivat syyttää tilanteesta vain itseään. Olisi pitänyt ajoissa kiristää vyötä.

   Poista
 5. Ja nyt meidänkin lehdistö murjottaa: "Populistijohtaja teki Ranskan sarjamurhista vaaliaseen":

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012032115355546_ul.shtml

  Jos olis löytynyt tekijäksi ranskalainen uusnatsi, niin sitähän ei olis millään muotoa käytetty minkäänlaisena vaaliaseena...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ranskan vasemmisto itseasiassa aloitti tuon ennekuin tekijä oli tiedossa. Henkilökohtaisesti pidän tuollaista toimintaa limaisena puolin ja toisin. Sen verran häpyä pitäsi olla ettei edes tuoreilla haudoilla tanssita.

   Poista
 6. Ei minulla muuta mutta tuon Pavlovin koiran tilalle olisi voinut laittaa "Pavlovin pojan". Tai no miksi sittenkään, koiran sylkirauhasten sorkkiminen taitaa nostaa enenpi tunteita kuin ihmislapsen.

  VastaaPoista
 7. Natsi ja Jihad -vertailun toinen kohta. Miten ne natsit siis yrittivät tuhota kristittyjä? Eikös suurin osa saksalaisista olleet kristittyjä ja natsihallinto teki yhteistyötä kirkon kanssa. Oliko natseilla jokin salainen lopullinen ratkaisu kristityillekin, josta en ole kuullut ja pelkästään ateistienkko voimin se piti toteuttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Darvi. Olet oikeassa että tuossa on mutkia oiottu. Kuvan tekijä tarkoittanee niitä saksalaisia pappeja ja muita kristittyjä jotka uskonnollisen vakaumuksensa nimissä vastustivat natsihallintoa tavalla tai toisella. Ja päätyivät sitten keskitysleireille. Heitäkin tosiaan oli. Määriä en tiedä, mutta joku lukijoista voi ehkä kertoa?

   Tuosa pari linkkiä aiheesta: http://www.lukio.palkane.fi/raamattunet/natsikko.html

   http://www.kolumbus.fi/rov.o.peltola/teemat/teemat1a.htm

   Jutun kuvat on kaikki linkitelty suoraan Googlen kuvahauista, en juurikaan nähnyt niiden kanssa vaivaa enkä käyttänyt aikaa,kun meni jo tekstin kanssa turhan myöhäiseen.

   Poista
  2. Eiköhän natsit teloittaneet ihan natsejakin vallankumouksellisesta toiminnasta, muttei sen takia ole korrektia väittää, että natsit pyrkivät tuhoamaan natseja. Se, että valtio vastustaa valtion vastustajia ei tarkoita, että valtio vastustaisi kaikkia niitä motiiveja jotka johtavat muiden motiivien kanssa siihen valtion vastustamiseen tai kaikkia niitä ryhmiä joihin vastustajat kuuluivat.

   Kuvan tekijä siis lienee propagandisti kristityllä uhrimentaliteetilla.

   Pientä proppiongelmaa lukuunottamatta hyvä kirjoitus.

   Poista
 8. Kaupunki on nimeltään Toulouse, ei Touloise.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane. Korjataan. Oli jopa yksi Toulouise :-) Mun kirjoitusmoka. Hyvä että on huomiokykyisiä lukijoita kun on tämmöinen kielipuoli kirjoittaja ja bloggerin oikoluku on täysin luokaton. Korjasin samalla tuon Liegen viralliseen muotoon.

   Poista
 9. Hyvä kirjoitus. Itsekin avauduin aiheesta:

  http://turjalainen.blogspot.com/2012/03/ranskan-joukkomurhaaja-on.html

  Mm. "On surkuhupaisan kornia, että kun tekijä itse julistaa kuuluvansa al-Qaidaan, niin media on aloittanut rummutuksen, että kyseessä on yksinäinen ritari, ja jopa Belgian tapauksesta(kin) tuttu "hän vaikutti niin mukavalta naapurilta"-korttikin on jo Ranskan mediassa pelattu. Toimittajat varmaan menee inttämään Meralle, että "Usko jo, sinä ET kuulu al-Qaidaan. Me tiedämme paremmin!"."

  VastaaPoista