Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Suomi - Uusi Peelonti kettuilumaaottelu 2012


On tämä nyt taas niin ikävää. Juuri kun olimme saaneet piiskattua itsemme yhtenäisenä kansakuntana lähes eufooriseen loukkaantumisen tilaan, niin eiköhän ne perhanan nöössi-seelantilaiset mene perumaan puheitaan ja pyytelemään anteeksi. Ja kaiken huipuksi vielä lupailevat lepytelläkseen tukea Suomea sen pyrkyröidessä itseään YK:n turvaneuvoston jäsenyyteen. Oikein halavatun halavattu, kun pistää vihaksi.

Niin haipuu kansaamme yhdistänyt kiiwi-sodan henki. Ja jakaannumme taas takaisin keskenään rähinöiviksi ja toisiamme solvaaviksi kuppikunniksi. Olisimme maamme yhä synkkenevässä taloustilanteessa todella kaivanneet tätä kansaamme yhdistävää ja sitä uhrauksiin piiskaavaa vihollista. Joka vielä parhaiden Kekkoslaisten perinteiden mukaisesti oli pieni, rupuinen ja varsinkin suurinpiirtein niin kaukana kuin vain on mahdollista olla.

Kaikkista pahin isku vyön alle lienee kuitenkin tuo luvattu tuki turvallisuusneuvostovaaleihin. Mitä hemmettiä Suomella siellä tehdään? Ottamassa kantaa kaikenmaailman rauhaan pakottamisiin sun muihin pienempiin sotiin. Onhan maamme perinteisesti ollut nimenomaan hiljaa kuin kusi sukassa, kun siltä on tälläisiä mielipiteitä kysytty. Ja ihan hyvästä syystä.

Lisäksi tuollaiseen kaksivuotiskauteen ehtii mahtua satoja kansainvälisiä katastrofeja ja kriisejä. Joiden hoitoon meidän on sitten muka vastuutakantavina turvaneuvoston jäsenenä etunenässä osallistuttava. Ja kuten tiedämme Suomalaisen politiikon jargonissa vastuunkanto tarkoittaa nimenomaan sitä, että Suomi lahjoittaa kyselemättä mahdollisimman paljon rahaa ja tavaraa. Tietenkin vastikkeetta.

Keskiäkäinen arvio on, että tuo kärkipoliitikkojemme kansainvälinen kaksivuotinen pätemiskausi tulee maksamaan Suomalaisille veronmaksajille erinäisiä miljardeja. Jotka kaiken huipuksi täytyy lainata maailmalta. Ja lisäksi sen jäsenyyden nimissä tullaan allekirjoittamaan ensimmäisten (ja samalla viimeisten) joukossa muutamia yksipuolisia maailmanparannussopimuksia, jotka taas kerran ampuvat meitä omaan jalkaan. Suomen talouden ja teollisuuden alas- ja ulosajon merkeissä.

Keskiäksy ehdottaakin että tehdään mitä tehtävissä on. Julistetaan täällä epäsosiaalisessa mediassa, meidän vastuuttomien ja nimettömien öyhöttäjien synkeässä veljeskunnassa, suuri Suomi - Uusi Seelanti Vittuilu-maaottelu 2012. Ja annetaan niille "kiiweille" niin blogistanissa, kuvalaudoilla kuin keskustelualueillakin sellainen verbaalinen ja visuaalinen täyslaidallinen rienausta, että ne eivät voi kuin perua anteeksipyyntönsä. Ja kostoksi valjastaa koko ulkopoliittisen arsenaalinsa vastustamaan Suomen turvallisuusneuvosto jäsenyyttä.

Panin tyydytyksellä merkille että Jaska on tuoreessa Sivalluksessaan jo avannut pelin. Ja kannustan teitä muitakin kantamaan oman kortenne kekoon. Isänmaamme tarvitsee nyt uhrautuvia suorituksianne. Itse teen kisan oman avaussiirtoni tähän loppuun. Varmuuden vuoksi molemmilla MERKITTÄVILLÄ kotimaisilla kielillä varustettuna. Toivottavasti lähtevät kiertoon.
5 kommenttia:

 1. Pientä sanomista voi olla Uusien Lammassaartenkin väkivalta- ja pornotilastoissa.

  http://newzeelend.wordpress.com/category/violence/

  http://www.lonelyplanetimages.com/images/600051

  VastaaPoista
 2. Olen täältä eteläiseltä puoliskolta seurannut tätä hullujen huoneen näytelmää... suomalaiset on säälittäviä raukkoja.

  Onneksi ei sentään kaikki, pieni vähemmistö pitää sitkeästi hengen korkealla. Siitä kiitos mm. Keskiäksylle! Nauru helpottaa.

  Ja super rugby jatkuu...

  - buuri johannesbuurista -

  VastaaPoista
 3. Tälläsestä aiheesta alotettiin nyt siis media sota Uuden-Seellannin ja Suomen välillä? Niinistö teki oikein ja vain naurahti asialle! Pisteet kotiin sen puolesta , mutta kiitos fst5 , alkoi mediasota... Säälittävää sanon minä.

  VastaaPoista
 4. Tottahan tuo on, kuten sanoitkin tekstissäsi, että tuo "riippumattoman" ja aina ah niin tiedostavan mediamme nostama parkukonsertti jonninjoutavan pikkuasian tiimoilta on kyllä helvetin naurettavaa. Ja sen lisäksi myös totaalisen tekopyhää, sillä juuri tuollaista Suomi-kuvaahan nämä omaan pöytään oksentajat ovat vuodatuksissaan halunneet han-suomalaista luoda ja ylläpitää. Joten jos nyt joku ulkomaanpelle sen sitten erehtyykin ottamaan todesta, niin ihmekös tuo? Mikäli viesti ymmärretään väärin, kyllä syy on tällöin lähes aina viestin lähettäjässä ja harvemmin vastaanottajassa. Ja jos jokin viesti ymmärretään väärin, se tapahtuu vieläpä useimmiten viestin lähettäjän itsensä kannalta kaikkein noloimmalla tavalla. Vaan antaapa näiden omasta erinomaisuudestaan sokaistuneiden nyt parkua, jos se edes sitten helpottais. Ja saadaanhan tällä tavalla taas silleen käteismäisen näppärästi ohjattua median ja siihen vielä uskovien pölvästien huomio mukavasti sivuraiteille, juuri kun ollaan taas tekemässä päätöstä seuraavasta zorbaksille lähetettävästä rahapaketista. Aijai kun taas sattuikin sopivasti, tämä... Myös nim. Maalaisjärki on kirjoittanut samasta aiheesta:

  http://maalaisjarki.blogspot.com/2012/03/tiedostamista-uudestaseelannista.html

  VastaaPoista
 5. Tuo YK:n homma vaikuttaa juuri tuolta mitä sanot.
  Olisi järkevämpää erota koko YK:n organisaatiosta.

  VastaaPoista