Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

AKT - Akkojen Kiusaamis Toimisto?

Kaunis Timo ja demarkiisi Ahteen puoliso

Sosialidemokraattisen työväenliikkeen tosi-TV perhe eli Ahteet pullahtavat tasaiseen tahtiin pintajulkisuuteen. Muistammehan muunmuassa kuinka isä Matti ulkoisti itsensä Veikkauksen toimitusjohtajuudesta, yrittämällä "syödä kuormasta". Eli jahtaamalla firman naisväkeä. Ja suhmuroi sitten itsensä eduskunnasta vaalirahoituskuvioillaan. Äiti Hilkka taas keräsi naistenlehtityyliin teetä ja sympatiaa julkisella masennuksellaan ja poika Jussi veti muuten vaan kokaa nokkaan.

Maassamme valitsevan hallintoperiaatteen mukaisesti "demariaktiivia ei jätetä". Niinpä Hilkka valittiin aikoinaan Auto ja Kuljetusalan ammattiliiton viestintäpäälliköksi. Sattumalta heti samana päivänä kun hänen vetämänsä ohjelmatoimisto Hilma Oy teki konkurssin.

Viimeisen vuoden ajan tiedotuspäällikkö Ahde on keskittyneen lähinnä tiedottamaan häneen itseensä kohdistuvasta työpaikkakiusaamisesta. Keskiäksy ei tiedä mitä AKT:ssa oikeasti on tapahtunut. Lehtitietojen perusteella pj Räty on ihan oikeasti aika vittumainen mies. Mutta syitä miksi hänen ja Hilkka Ahteen sukset ovat alunperin mennet ristiin, ei ole julkisuudessa kerrottu.

Yksityissektorilla AKT:ssa esitetty julkisuusfarssi ei olisi mahdollinen. Jos päällikkötitteliä kantava henkilö ajautuu siellä törmäyskurssille firman toimitusjohtajan tai hallituksen puheenjohtajan kanssa, niin ei yleensä ole mitään epäselvyyttä siitä, kuka firmasta lähtee ja koska. Mutta ammattiliittojen palkkioviroissa ja suojatyöpaikoissa tilanne näyttää olevan toinen. Keskiäksy veikkaa että ennen vappua Timo Räty on EVPJ.Sillä hän on jo hävinnyt tiedotussodan maalein 3-0.

2 kommenttia:

  1. Hieno taulu! Minunkin pitäisi joskus opetella kunnollista kuvankäpistelyä. Mutta ei AKT:lla ole hätää. Julkisuutta tulee nyt rutosti. Varmaankin demarien politbyron pääsihteerin paikalta väistyvä M. Jungner voisi ryhtyä liiton uudeksi ViestintäJohtajaksi pehmentämään luutuneita käsityksiä rasvanahkaänkyröistä?

    VastaaPoista
  2. Rädyn potkut on ainoa ratkaisu AKT:n kannalta. Asian käsittely julkisuudessa syö sekä AKT:n että koko ay-liikkeen uskottavuutta niin paljon, että muuta vaihtoehtoa ei oikein ole. Räty on myös todistettavasti menetellyt asiassa tökerösti, vaikka hän ei juridisesti olisi tehnyt mitään väärää.

    Hilkka Ahteen pätevyydestä tai sopivuudesta tehtäviinsä minulla ei ole mitään käsitystä. En myöskään tunne häntä, joten en voi kommentoida hänen luonnettaan.

    VastaaPoista