Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 23. elokuuta 2012

@ Ruukinmatruuna
On tietysti lukijoiden kannalta hieman tylsää, että blogi-isäntä alkaa harjoittamaan sosiaalisuutta täällä sosiaalisessa mediassa. Tämä nyt kuitenkin on suoraa jatkoa toissapäiväiselle Takkirautaa hampaankoloon postaukselle. Joka taas oli seurausta Ruukinmatruunan postauksesta "Uudet hullunkuriset perheet".

Eli tässä niitä puuttumaan jääneitä perheitä. Sekä hieman kortti- ja ulkonäköpäivityksiä, sensuuntaisesti kuin Matruuna tuolla kommenttiosastolla ohjeisti. Eli näin RM:

- "Hurskaisen perheessä isän nimi Fred viittaa Fred Phelpsiin, Westboron baptistikirkon johtajaan
-Täälläpäässä ajateltiin Josif Sairanen asehulluksi salaliittoteoreetikoksi (nimi viittaa Staliniin). Hänelle voisi panna toiseen käteen pistooli ja toiseen periskooppi plus nenän alle Stalin-viikset
- Täälläpäässä ajateltiin Riina Juppila tyypilliseksi nenä kirjassa olevaksi perhetytöksi joka vetää pelkkiä kymppejä ja jolla ei ole muuta elämää
-Adolf Koivuniemelle voisi lisätä pienet kalapuikkoviikset nenän alle. Kyse on perheestä, jossa kurinpito on mennyt överiksi, jossa vanhemmat ovat täysin autoritaarisia
-Kortteihin voisi vielä lisätä yläreunaan perheen nimi ja syy, miksi perhe on dysfunktionaalinen, ja lisätä vasempaan yläkulmaan pienet symbolit."


Ja niitä uusia perheitä:


Ja kiitokset kaikille kommentoijille näin ensi hätään. Joskus vaan pitää tähän koneelle istahtaessaan tehdä valinta, vastaako kommentteihin vaiko tekee uutta postausta. Aina kun  ei aika riitä molempiin.

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Upeaa! Juuri sellaiset mitä täälläpäässä on funtsittu. Tuo molemmista päistä palava kynttilä on osunut symbolina nappiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset vaan. Tämä olikin ihan mielenkiintoinen ja hauskakin yhteistyökokeilu.

    VastaaPoista