Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

perjantai 31. elokuuta 2012

Lainahevosilla II


Mannerheim-myrksy vesilasissa laantui yhtäkkiä kuin syntyikin. Vaikka media tekikin kaikkensa sen ylläpitämisessä. Toki Erkko Lyytikäinen ja YLE voisivat vielä yrittää harjoittaa pientä jälkilämmittelyä. Esimerkiksi sen Kenian Marsalkan ensi-illan siirtäminen Itsenäisyyspäiväksi,  primetime-aikaan TV1:selle voisi toimia jonkilaisena katalyyttinä.

Vaikka filmiä ei ole vielä nähty, jotain johtopäätöksiä voi jo tehdä.

Ensinnäkin tuotantotiimin päätarkoitus näytti olevankin ison mediaperfomanssin rakentaminen ja itsensä esille tuominen. Itse "filmi" on sivutuote. Tämä on paistanut selvästi läpi koko "kohun" ajan.

Toiseksi tuottajan antamista julkisista lausunnoista (niin touhun kustannuksista kuin hommafoorumeista, tappouhkauksista jne)  voidaan vetää johtopäätelmä että jatkossa erkkolyytiköiminen (pienellä kirjoitettuna) tarkoittaa suomen kielessä  lähinnä synonyymiä valehtelemiselle.

Kolmas ja tärkein huomio on tietenkin se, että YLE-vero oli todella suuri virhe. Heti kun YLE sai itselleen sen pitkään himoitsemansa rahoitusautomaatin, alkoivat yleläiset näyttää keskisormea keskivertokatsojilleen ja lällättää rahoittajilleen. Että "nyt meillä on rahaa ja vapaus, mepä tehdään vastedes mitä halutaan ja miten halutaan, ette voi meille mitään". Jatkossa YLE:ltä on nähtävästi odotettavissa lähinnä "taiteeksi" kutsuttua tekijöiden henkistä masturbointia sekä tietenkin punavihreää, monikultturismilla höystettyä propagandaa.
Pakkohan sitä ei tietenkään ole katsoa, mutta maksamaan me kaikki jokatapauksessa joudumme. Kiitti vaan vitusti kansanedustajat! Toki näihin kiitoksiin yhtyvät myös kaikki kaupalliset kanavat. MaksuTV-korttien markkinointi kyllä helpottuu nykyisestä.

Kohusta jäi käteen myös jotain konkreettista. Eräs lehdistön ikuisuusongelma nimittäin poistui kertaheitolla. Tähänasti esimerkiksi raiskaus- tms -uutisoinnissa ei useinkaan ole voitu kertoa tekijän/tekijöiden  tuntomerkkejä ns. yleisten syiden vuoksi. Jatkossa lehdet voivat kertoa lukijoille suoraan ja selkeästi että kyseessä oli taas kerran sellainen Mannerheimin näköinen nuori mies.

Lisäksi kohu innoitti suuren joukon anonyymejä internet-humoristeja luomaan omia visioitaan niin YLE:n Mannerheim-näkemyksistä kuin puljun tulevasta tuotannostakin. Koska nämä kuvat ovat vaarassa vaipua unholaan netin bittiavaruuden syövereihin, ajattelin toistamiseen tehdä kultturiperinteen kokoamistyötä ja julkaista kansantieteellisen koosteen parhaista oivalluksista. Mitä nyt pikaisilla hauilla onnistuin löytämään.

Jos lukijoilla on tiedossa lisää hyviä kuvia, niin linkkejä tuonne kommenttiosastoon kiitos. ( Samaten jos joku haluaa ilmoittautua jonkin kuvan tekijäksi, niin ilmoitus kommentteihin, lisään krediitit kuvatekstiin )Jees poks, holirei!


"Olishan se pitänyt arvata. Taidatte olla pelkkiä
paskahousuja ja tyhjätaskuja"


"Onko Mörkö sammuttanut auringon!?"


"Se on niin poijaat, että rehellinen tyä ei oo
koskaan kannattanu. Eikä Kannata!"
Lyökämme käsi kätehen, sormet sormien lomahan, 
lauloaksemme hyviä, parahia pannaksemme


"Jos islamia tarkasteltaisiin yhteiskunnallisena aatteena, sen tuhoisuudesta tuskin kiisteltäisiin. Mitä mieltä olisimme liikkeestä, joka vaatii kuolemaa toisin ajatteleville, juutalaisille ja homoille? Itse asiassa esimerkkejä on Euroopankin lähimenneisyydessä, eikä niiden tuomittavuudesta tunnu olevan suurempaa erimielisyyttä"

"Jossain syödään lapsia ja neekerikin toteaa:
Voi Afrikka tää on sarvikuonojen maa"
"I am the hero of Africa"
Eläpä muille, neiti nuori, kuin minulle, neiti nuori,
kanna kaulanhelmilöitä, rinnanristiä rakenna,
pane päätä palmikolle, sio silkillä hivusta!
Lisää kuvateksti
Raatteentien sankarit


Kuule, vänskä. Mis sie tarvitset oikei hyvvää miestä. Täs siul on sellane.

Tuo perkelehä se ol, tuon närreen takan

"In my country we go to prison first and then become President."


Nunnuka nunnuka la ilaaha illa -AllahSano Marski, kun haluat hyvää...1 kommentti:

  1. Ei ollenkaan pöllömpiä fotoja. Pitkä venake on tuossa "Taistelevissa Metsoissa" kyllä.

    VastaaPoista