Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

lauantai 13. lokakuuta 2012

Hyvää Kansainvälistä Epäonnistumisen päivää

Me tuemme Kansainvälistä Epäonnistumisen päivää jokapäiväisessä työssämme!

Suomalaista innovaatiota, Kansallista epäonnistumisen päivää, koitetaan tänä vuonna markkinoida kansainväliseksi häpeningiksi. Hmm - mikäpäs siinä. Jokainen maahan markkinoi itseään sillä, missä on osoittautunut hyväksi. Ranska viineillään ja juustoillaan, Saksa laatuautoillaan jne...

Keskiäkäinen Mies haluaa kantaa oman kortensa kekoon. Trendikkäässä "Looks" hengessä, tottakai...

14 kommenttia:

  1. Noitten kurttunaamojen seassa meidän Jutan sädehtivä hymy on kyllä mainio nyanssi. Etten sanoisi suola sopassa. Meikäläisellä tulee vaan mieleen siitä vertaus, että kaikki muut tajuaa, että sauna palaa, mutta Jutta tuumii, että jees, nyt mulle ostetaan parempi sauna...

    VastaaPoista
  2. Se on blogaajalle aina mukava hetki kun huomaa että viesti paitsi luetaan, myös ymmärretään. Jotain tuollaista mullakin päässä liikkui kun tuota Juttaa tuohon väkersin...

    VastaaPoista
  3. Häh.... onko se suomalainen keksintö? Meillähän on niitä jo 365 kpl per vuosi.
    Noi keskinkertaisuudet tuossa kuvassa funtsii tietty että mikä duuni Jutalle järkätään tulevassa liittovaltiossa. Ja Jutta tietää sen.
    Missäs on muuten Stubbido? Eikö löytynyt kuvaa missä hän yrittää olla
    funtsivan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on se - alkoi viime vuonna Kansallisena Epäonnistmisen päivänä. Ihan ymmärrettävää sillä kuten sanoin (ja sinäkin sanoit) jokainen kansa ponnistaa niistä lähtökohdista jotka sille ovat keskeisiä vahvuuksia.

      Poista
  4. Pikkasen sivulle aiheesta, tuli äsken teemalta dokumentti mobieksesta ranskalaisesta sarjakuvapiirtäjästä (helmiä teeveetarjonnassa), onko keskiäksy lukenut sen tekeleitä, tai esim. piko ja fantasisio jne ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä sen dokkarin panin tallentumaan digiboxin kovolle. Kannattenee nähtävästi joskus katsoa se?

      Olen joskus ihan keräillytkin (laadukkaita) sarjakuvia ja muutama Moebius-albumikin hyllystä löytyy. Toki enemmän Jean Giraudina, Blueberryjähän on suomennettu kosolti. Myös P&F on tuttu, mutta vielä enemmän Franquinilta on kolahtanut Niilo Pielinen.

      Yleisemmin pidän eniten eurooppalaisesta sarjakuvasta. Manga ei oikein kolahda ja amerikkalaiset taas ovat keskittyneet enemmän syndikaatti-strippeihin ja supersankareihin.

      Poista
    2. Mangasta ja muusta sen semmosesta en ymmärrä mitään minäkään, niissähän piru vie menee sivutkin väärinpäin, mutta oletkos sinäkin sitä sukupolvea, joka luki 1970-luvulla silmät ruvella Zoomia ja NonStopia?

      Poista
    3. Juuri sitä. Korkkareista ja Tex Willereistä siirryttiin sarjakuvalliseen "korkeakulttuuriin" juurikin noiden lehtien välityksellä.

      Poista
  5. Voisitko joskus välillä kirjotella noista sarjakuvista, olisi vaihtelua noihin jutan ja jyrkin kuviin :) löysin vintiltä yhdestä hyllystä nonstopin a4 kokoisen tarran skheena ja skahilpari ..

    VastaaPoista
  6. .. ps mikä poliitikko muistuttaa eniten Niilo Pielistä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikein usko, että olen kovinkaan pätevä kirjoittamaan sarjakuvista. Olen vain lukenut niitä, en analysoinut. Kemppiseltä tuo sujuisi paljon paremmin.

      Hmm pileinen lienee monessa suhteessa lähellä jotain vihertävää anarkistia, mutta sympaattisempi. En osaa hänelle nimetä tosielämän vastinetta. Osaatko sinä?

      Jos nyt joitain poliitikkoja pitäis sarjakuvahahmoon rinnastaa, niin Alexander Stubbista tulee mieleen vänrikki Nappula. Ja Paavo Väyrysessä on jotain Ahmed Ahneen maanisuutta...

      Poista
  7. Sarjakuvista puheen ollen, mitä pidät Tarmo Koiviston Mämmilästä?

    VastaaPoista