Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

lauantai 27. lokakuuta 2012

Laarin pohjia

Keskiäksyn piti oikeastaan kirjoittaa ylistyslaulu Naisten Palkkapäivästä, mutta aikaa vaan ei taas kerran ollut. Joten mennään jälleen sieltä, mistä aita on matalin. Ja kaivellaan tuolta kiintolevyn syövereistä vanhoja, hylätyksi tulleita tai muuten käyttämättä jääneitä kuvatuksia. Myönnän että onhan nämä vähän noloja, mutta ehkä tälläinen "behind the scenes" postaus joitain lukijoita huvittaa.

----------------------------------------------

Taannoiset rienausriehumiset inspiroivat oheisen mustatahratestin:


Samaa aihepiiriin liittyi myös oheinen,  varsin vaisu some-kortti:


Pidettiin sitä vaaleja ennenkin. Tämä Vastuullisen Kansanrintaman tietoisku jäi käyttämättä joskus viime eduskuntavaalien aikoihin:


Tätä kehnonpuoleista kuvatusta taas pakersin (ja hylkäsin) johonkin yhteisvelka-liittovaltio aiheeseen postaukseen. Kuvan idea tuntuu edelleen ihan OK:lta, mutta toteutus tökkii...


Ja kuin sokeriksi pohjalle löytyi keskeneräinen blogaus, jossa ehdottelin että vastuutakantavan pääministerimme kunniaksi pitäisi pystyttää näköispatsas. Ja  mieluummin demokraattishenkisesti sellainen voitaisiin pystyttää ihan Suomen jokaiseen kuntaan ja kaupunkiin, jollekkin keskeiselle paikalle. Näköjään jopa kansalaiskeräys projektin rahoittamiseksi oli kaavailuissani:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti