Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Vaalirauhoitusta

6 kommenttia:

 1. Valtakunnanvihastujan Virasto, Ugrilaisten Tuhoamisliitto, Green-Juche ry, Käärmeenpäiden Katkojat ry, Käänteisen Kieliapartheidin Klaani, sekä Kalifaatin Kurkunleikkaajien Tuki- ja Kotouttamisyhdistys ry kiittävät näistä lämpimistä sanoista. Kehoitamme kaikkia rauhoitusaikana liittymään syvästi tiedostavaan yhteisötoimintaan mm. oheisten edistyksellisten yhdistysten kautta. Polvirukous Fredrikinkadun agitaatiokeskuksessa, sekä allekirjoitettu jäsenanomus johonkin hyväksyttyyn jäsenjärjestöön päästää pysyvästi pois pannasta! Esim:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Juche-aatteen_opintoyhdistys

  VastaaPoista
 2. Tapio Tuuria siteeraten:

  "Me impiwaaralaiset voimme nauttia tästä parin viikon rauhoitusajasta, kun toi edistyneistö ei meitä tänä aikana kovin paljon hauku rasisteiksi, fasisteiksi ja natseiksi. Toivovat tietysti saavansa ääniä myös rasisteilta, fasisteilta ja natseilta. Rasistien rauhoitusaika päättyy sitten sunnuntaina 5. helmikuuta kello 20. Sitten se rasistijahti taas alkaa."

  Mitäpä tuohon lisäämään...

  VastaaPoista
 3. Hei Juonittelija. Sinähän luettelitkin tuossa kaikki merkittävimmät "hyvän puolesta - pahaa vastaan" tahot.

  Keskiäksy on muuten nykyään tuon Suomen Juche-aatteen opintopiirin takapirujen eli Kominformin sähköpostituslistalla. Informaatiota maailman menosta tipahtaa mailiini päivittäin. Sain osakseni tämän kunnian, kun lähetin heille osanottoni Kim il-Keskimmäisen poismenon johdosta. Ja samalla linkin tuohon omaan vaatimattomaan nekroblogiini "Kelvottoman isän vähäisempi poika"

  VastaaPoista
 4. Anon. Meillähän on sitten ollut Tuurin kanssa samantapaiset aatokset. Ja näinhän tää menee. Odottakaahan kun saapuu 6.2 ja Haavistoa ei ole valittukaan presidentiksi. Alkaa semmoinen paskakeskitys ettei moista rumputulta ole maassamme nähty sitten Talin-Ihantalan päivien. Jonkunhan sitä on syntipukkina oltava.

  Jos Pekka taasen sattuu voittamaan, alkaa sellainen lällätys,illitys ja pitkännenän näyttö, että Esikoululaisten Maailmanliiton Suurjamboreen vapaan leikin aamutuokio jää toiselle vuosisadalle.

  VastaaPoista
 5. "Odottakaahan kun saapuu 6.2 ja Haavistoa ei ole valittukaan presidentiksi. Alkaa semmoinen paskakeskitys ettei moista rumputulta ole maassamme nähty sitten Talin-Ihantalan päivien. Jonkunhan sitä on syntipukkina oltava."

  Juu, näinpä käynee (tuo vaihtoehto B olisi vieläkin weemäisempi) Joten sitäpä odotellessa sitten. No, näin impiwaaralaisena taantumuksellisena sitä on kuitenkin jo senverta tottunut tuohon häviämiseen(kin), että siihen osaa suhtautua ja pakottaa mielensä jotenkuten tyyneksi, vaikka kuin harmittaisi. (Esimerkiksi lukemalla Kalevalaa päreen valossa täällä savupirtin nurkassa ;) Vaan nämä suvikset sun muu edistykseläistö, ne ne ei sitä oikein osaa! Liekö sitten tuohon syynä esmes se, että Virheiden kannattajakunnasta melko suuri (?) osuus on erilaisia "isin prinsessoja" sun muita kermaperseitä, jotka ovat jo imeväisestä saaneet elää paitsi hyvin suojattua myös kaikinpuolin etuoikeutettua elämää ja saamaan aina lähes kaiken haluamansa? Se kun sitten vasta varttuneemmalla iällä paljastuu, jottei tämä maailma ihan kaikiten näin makaakaan, niin voi itkun päivä. Siinä missä realistisempi edes yrittäisi opetella tuota tosiasioiden kanssa elämisen taitoa, niin nämä pikku kullanmurut ottavatkin tapahtuneen vastoinkäymisen ihan henk.koht. loukkauksena ja saavat itkupotkuraivarin. Mut ku mä niinqu haluuUUN...! ;)

  VastaaPoista
 6. On se jännä kun mokuttajille kelpaavat rasistien äänet.

  VastaaPoista