Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 19. tammikuuta 2012

Turvapaikat hakusessa


Suomella olisi taas vaihteeksi mahdollisuus saada maahan moniosaavia voimavaroja. Sillä uutisten mukaan aikoinaan Suomen Pankin Turun konttorin rahakuljetuksen ryöstäneet Ruotsin kansalaiset ovat hakeneet maastamme turvapaikkaa.

"Onhan tämä aika merkillinen tilanne, että ensin ryöstellään ja sitten haetaan turvapaikkaa," on sisäministeri Päivi Räsänen kommentoinut tapausta Uudelle Suomelle.

Myös Keskiäkäinen Mies yhtyy Päivin ihmettelyyn. Sillä normaali ja vakiintunut käytäntöhän on jo pitkään ollut, että ensin haetaan turvapaikkaa ja vasta sitten ryöstellään.

Suomen tiedostavien ihmisoikeusmoralistien harmiksi Räsänen torppaa anomuksen tylysti. Turvapaikkaa kun voi kuulemma hakea vain olemalla fyysisesti Suomessa. Ruotsalaisesta vankilasta postitettua hakemusta ei hänen mukaansa tarvitse ottaa käsittelyyn.

Tämä moraalinen vääryys Suomalaisessa lainsäädännössä olisi pikimiten saatava korjattua. Konsulit hoi, valvokaa! Maineemme vastuuta kantavana YK ja  EU-jäsenvaltiona on taas kerran vaakalaudalla. Nykyteknologiahan mahdollistaisi helposti maailmanlaajuisesti toimivan nettipalvelun, jonka avulla turvapaikkaa Suomesta voisi kätevästi hakea kaukaisimmastakin Afrikan kolkasta. Tai sitten vaikka kansainväliseltä avaruusasema ISS:ltä asti. IPhone ja Android sovelluksena sellainen Asulym from Finland-gadget voisi rikkoa suosiossa ja latausmäärissä jopa Äkäiset Linnut. Joten löisimme kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Maamme huutava työvoimapula poistuisi kertaheitolla ja maineemme tietotekniikan kärkisoveltajana nousisi varmasti maailmalla monta pykälää!

-----------------------------------------------------------------

Onneksi lomat pyörivät hyvin Ruotsalaisissakin vankiloissa. Nuo mukavanoloiset pojathan voivatkin seuraavalla lomallaan hypätä Suomen-lauttaan ja uusia turvapaikkahakemuksensa vaikkapa Turussa. Reitti ja kaupunkihan ovat jo entuudestaan tuttuja. Ja kunhan he saavat paperit sisään, niin heillä on varmistettuna valitusaikojen kera vähintäänkin puolentoista vuoden ilmainen majoitus VOK:ssa, kuukausittainen diskoraha ja ilmainen oikeusapu. Aina se ruotsalaiset vankilaolot voittaa. Ammattiakin voisi ehkä siinä ohessa kätevästi harjoittaa. Ja maahanmuuttoteollinen kompleksimme kiittäisi ja kumartaisi...

-----------------------------------------------------------------

Kyseinen uutinen todistaa jokatapauksessa sen, että maamme oikeus- ja vankeinhoitolaitos on onnistunut ahkerissa ponnisteluissaan. Takavuosinahan suurta kansainvälistä häpeää maallemme aiheutui siitä, että monet rikolliset anoivat Suomalaisista vankiloista siirtoa Ruotsiin. Siellä kun oli vankiloissa lokoisammat olot ja lepsummat vapautuskäytännöt. Viranomaistemme määrätietoisilla ponnisteluilla suomalaisten vankiloiden palvelutasoa on onnistuttu merkittävästi kohottamaan ja vapautuskäytäntöjä on saatu samaan aikaan hivutettua koko ajan löysemmiksi. Ja kun Ruotsi on monikulttuurisen rikastumisen seurauksena kiristänyt omaa vankeinhoitopolitiikkaansa, olemme vihdoin saaneet virran kääntymään. HEJA Suomi! OECD:n virallista CORLEONE-tutkimusta odotellassamme voimme jo vahvasti ounastella, että Suomella saattaa olla maailman paras ja humaanein vankeinhoitolaitos!

Myös maamme lainsäätäjät voivat olla toimintaansa hyvin tyytyväsiä. Onhan heidän pääperiaatteenaan viime vuosina ollut se, että säädettävien lakien tärkein merkitys on erilaisten signaalien antaminen. Ja kuinka ollakkaan, Turun Sanomien mukaan "Yksi rahakuljetusryöstöstä tuomituista on kirjoittanut kirjan, jossa hän kertoo arvokuljetusten heikompien turvatoimien sekä höllemmän rangaistuslinjan vaikuttaneen siihen, että kopla alkoi toimia juuri Suomessa". Eli Suomen oikeuslaitos on antanut signaalin, se on vastaanotettu ja se on vaikuttanut käyttäytymiseen ja toimintaan. 

Jihuu! Braxilais-Demlalainen signaaliteoria siis todistettavasti toimii! 

Asylum from Finland:   Rasistit vaviskoot - Braxman antaa signaalin Guggenheim Cityn yöhön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti