Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

perjantai 13. tammikuuta 2012

Saisinko Iskender-Kebabin ihmiskaupalla ja veronkierrolla, mutta ilman hygieniaa, kiitos

Eilen uutisoisoitiin räväkästi "Kebab-skandaalista". Koijarien syntilista on pitkä: heidän epäillään harjoittaneen ihmiskauppaa, laittoman maahantulon järjestämistä ja kiskonnan tapaista työsyrjintää. Näiden lisäksi tutkinnassa on törkeitä veropetoksia ja törkeitä kirjanpitorikoksia. Alkeellisempienkin hygieeniasäännösten rikkominen on tuossa listassa pikkurike, mutta varasti mediassa päähuomion.

Se on aika jännää, että vaikka näitä laittomien maahanmuuttajien ja ihmiskaupan uhrien orjatyöhön verrattavia hyväksikäyttöjä paljastuu tuon tuostakin, ei ongelmaa valtakunnan jeesustelijoiden taholta sen kummemmin noteerata. Ei siitäkään huolimatta, että kun maahamme valittiin uusi vähemmistövaltuutettu mitä härskeimmin niin poliittista moraalia kuin jopa Suomen lakia suhmuroiden, käyttiin nimityksen perusteena nimenomaan hänen suurta asiantuntemustaan ihmiskaupan tunnistamisessa ja torjumisessa. Mutta ehkäpä Eva Biauden mielestä ihmiskauppa ei ole ongelma johon kannattaa puuttua, niinkauan kun sitä harjoittavat jotkin paremmanluokan vähemmistöön kuuluvat. Kuten esimerkiksi maahanmuuttajat tai rantaruotsalaiset kasvihuoneyrittäjät. Ainoa Evan tunnistama ja tunnustama ihmiskaupan muotohan on tähän asti ollut erinäisten aasialaisten ja slaavilaisten naisten haarakonttorit...

Etnoruokabisnes on viime vuosina esiintynyt pikku-uutisissa tämän tuosta. Eikä läheskään aina edukseen. Muistatta varmaan esimerkiksi nämä:

-Tulli nappasi mädäntynyttä ruokaa tuoneen "turkulaiskauppiaan"
-Ravintolayrittäjä nouti kasviksia kaupan roskiksesta
-paistien ja fileiden varkaudet kaupoista muuttuneet järjestelmälliseksi
-ravintoloisijoiden reviiririidat ratkotaan väkivallalla

"Rasistiset tuhopoltot" jotka osoittautuvat tarkemmissa tutkimuksissa omistajan vakuutuspetoksiksi ovat jo niin pizzeriabisneksen arkipäivää, ettei niitä kannattane edes mainita. Päivi Lipponen vaan saattaa päästä irralleen. Tulenkäsittelyssähän nämä uussuomalaiset ovat osoittaneet samaa ihailtavaa kepeyttä kuin vihreät eläinsuojelijat. Ihan sama onko rafla kerrostalon alakerrassa tai isossa kauppakeskuksessa, oheistappiot ovat aina sivuseikka.

Samaten etnoruoka-alan käytännön stardardiksi on muotoutunut lahjakas veronkierto sekä kaikkien muidenkin työnantaja- tms velvoitteiden unohtaminen. Starttirahakeinottelua ja leasingkaluston omistusoikeuksien hämärtymistä unohtamatta. Mutta mikäpä minä olen tuomitsemaan, kaikki yrityskulttuurithan ovat ihan yhtä hyviä, tai ainakin samanarvoisia. Muunlainen mielipide olisi sitä pelättyä ja tuomittua rasismia

Ei siis pidä syyllistyä moralisointiin. Maahanmuutossahan on kyse nimenomaan maamme ja sen tapojen muuttamisesta. "Opetellaan vaan nyt kaikki uimaan", virran mukana on helppo kulkea. Ja loppujen lopuksi nämä etnoravintolat ovat kuitenkin oikeastaan ainoa taloudellinen hyöty, mitä tavalliselle veronmaksajalle on tästä eliitin jumaloimasta avoimesta maahanmuuttopolitiikastamme ja maamme monikultturististamisestamme koitunut. Halpaa mättöruokaa junttirahvaalle. (Usein vielä hyvin palveluhenkisesti tarjottuna.) Muu taloudellinen hyötyhän on sitten valunutkin maahanmuuttoteollisesta kompleksista leipänsä saaville. Ja tämän epäreiluilla kilpailukeinoilla doupatun halparuuan vaikutuksethan  maksavat vain ne harvat vielä alalla hengissä olevat rehelliset yrittäjät. Ja toki verottaja, mutta sitähän ei lasketa. Koska meillähän on varaa ja velvollisuus näissä monikulttuuriin liittyvissä asioissa...


------------------------------------------------------------------


PS EDIT 19.1. Uutistietojen mukaan näyttää siltä että tuolle Eviran varoituslistalle on päätynyt yrityksiä myös ilman "omia ansioita". Lisäksi takaisinveto lienee jo tavalla tai toisella tehty, eli koijarifirmalta lihaa mahdollisesti hankkineet yritykset ovat varmaankin epävarman tavaran hävittäneet. Niinpä Keskiäksy tekee omalta osaltaan sellaisen päätöksen että reiluinta on poistaa julkaisemani Eviran varoistuslista tästä blogauksesta.


4 kommenttia:

 1. Eipä huolta! Kun ruoan kuumentaa, ei siitä sitten ole kuluttajille vaaraa. Jostain tuli tähän liittyen julki tämmöinenkin lohduttelu, en muista oliko siinä takana Evira vai kuka. Eli ei ainakaan mistään kebabeista ja vastaavista kannata ihmisten ikinä huolestua. Muistelen lukeneeni joskus, että eskimot tykkäsivät ennen vanhaan syödä mädätettyä lihaa. Turhan tarkkoja taidetaan olla? Hui hai!

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Juonittelija. Evira voi lohduttaa noin. Mutta ei ole ollenkaan yksi kerta kun kebabin lihat on olleet varsin viileitä eteen tuotaessa. No, varmaan ne on kypsennetty siinä vartaassa kunnolla, mutta niitä on sitten viillelty johonkin astiaan odottamaan nälkäistä rahvasta.

  Keskiäksy joutui Islannissa läpikäymään paikallista "miehuuskoetta". Eli minulle tarjottiin sitä kansallis"herkkua", kuukausikaupalla mädätettyä haita. Ajattelin että kyllähän kova poika muutaman pikku palan syö ihan periaatteesta. Mutta ei onnistunut. En kertakaikkiaan saanut nieltyä palaakaan, ei auttanut vailla kyytipojaksi oli riittävästi paikallista paloviinaa. Elimistö laittoi jotenkin niin kovasti hanttiin. Suussa sitä kyllä pystyi jälttäämään, mutta kun yritti niellä, niin heti iski oksennusrefleksi.

  VastaaPoista
 3. Se on tottumuskysyms tuo mitä suuhunsa pistää

  VastaaPoista
 4. "Ainoa Evan tunnistama ja tunnustama ihmiskaupan muotohan on tähän asti ollut erinäisten aasialaisten ja slaavilaisten naisten haarakonttorit..."

  Jeps. On se siinäkin muuan kumma kaksoisstandardi, kun suvaitsevaisto aina jaksaa kitistä että "mutku suomalaiset on niiin kauheeen sisäsiittosiakin hei...", niin ainoaksi ratkaisuksi tähän "ongelmaan" (jota tosiasiallisesti ei edes erityisemmin ole) nähdään nimenomaan nuorten, mieluiten afrikkalaista tai musualkuperää olevien miesten maahantuonti. Mutta sittenpä, jos jollakulla han-suomalaisella miehellä onkin vaimonaan/naisystävänään esim. virotar tai venakko tai herranjestas mikä vielä kauheampaa, joku thaikkku tai filippiinitär, niin siitähän se vasta parkukonsertti alkaakin: No nyt se juoppojunttisovinistisikavaimonhakkaajapaska on tilannut itselleen postista huoran! Tai on vähintäänkin säälittävä luuseri kun ei ole kellekkään suomalaismuijalle kelvannut... Vaikka mitäpä tuota toisaalta ihmettelemään, sillä ovathan maahanmuuttoasiat (kuten feminismikin) Suomessakin pitkälti näitä ns. tätisektorin juttuja (tähän joukkoon tulee toki lukea myös ns. koirastädit). Ja kukapas sitä nyt ehdoin tahdoin haluaisi itseensä(kin) kohdistuvaa kilpailua mennä vasiten lisäämään... Ja onhan se tietty aina kiva myös paistatella Hyvänä Ihmisenä moraalisäteilyn armon auringon paisteessa.

  VastaaPoista