Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

maanantai 31. joulukuuta 2012

Keskiäkäistä Uutta Vuotta


On aika kiittää kaikkia Hampaankolon lukijoita kuluneesta vuodesta ja toivottaa teille mukavaa tulevaa vuotta. Pessimistininä Keskiäksy tosin epäilee, että kulunut vuosi on toki ollut huonompi kuin edellinen mutta varmaankin parempi kuin tuleva vuosi.

Mitään vakavaa ei näin juhlimispäivänä kannnata kirjoittaa.  Niinpä tarjoan taas kerran näitä kuvitettuja mietelauseita. Tällä kertaa aiheeksi sopinee alkoholi. Onhan uuden vuoden aatto nykyään kuin toinen vappu. Ja huomenna monet aloittavat taas kerran sen tipattoman tammikuun. Itse en tosin sitä harrasta. Sillä Keskiäksy vannoo mieluummin arkisen kohtuuden kuin satunnaisen askeesin nimeen.

Mutta asiaan, Keskiäkäistä kuvan ja sanan yhdistelyä, olkaapa hyvä:
Ja tietenkin tähän loppuun vielä se perinteinen uuden vuoden laulu. Viime vuonnahan sen esitti upean juhlavasti Sissel Kyrkjebø, mutta koska kyse kuitenkin on hyvin perinteisestä juomalaulusta, niin tällä kertaa asialla olkoot Paddy & the Rats:

3 kommenttia:

  1. Paree olla vaikka krapulassa kuin ihan selviltä päin! (70-luvun ugrilainen kansanviisaus.)

    VastaaPoista
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    VastaaPoista