Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Kultamuna joka jäi kuoriutumatta


Vuodenvaíhteen puhutuin henkilö lienee epäilemättä eräs Suomen moraalisen paremmiston kirkkaimmista kynttilöistä, Abu-Raha Hanna. Joka on taas kerran saanut runsaasti palstatilaa kertoakseen kuinka paska maa Suomi on ja ennenkaikkea kuinka paskaa porukkaa ovat suomalaiset.

Joopa joo - kyllä maailmaan puhetta ja mielipiteitä mahtuu ja suon kernaasti Abu-Hannalle oikeuden julistaa omiansa. Sitä en kylläkään menisi vannomaan, että soisiko hän minulle samaa oikeutta.

Keskiäksy myös muistaa hyvin Abu-Hannan taanoisen uhon, jonka mukaan maahanmuuttajat tulevat suorittamaan Suomessa "tilan, rahan ja vallan uusjaon".  Hänen maanpäälliseksi paratiisiksi kuvailemassaan Hollannissa tuo onkin jo monissa kaupungeissa vallitsevaa todellisuutta, joten ei ihme, että hän siellä niin hyvin viihtyy...
11 kommenttia:

 1. http://www.halla-aho.com/scripta/umayya_abu_hanna_ja_kohtaamisongelma.html

  VastaaPoista
 2. En ole alan asiantuntija joten jätän yksityiskohtaisemmat diagnoosit ammattilaisille, mutta veikkailisin, notta Ummammaalla taitaa olla jonkinlainen narsistinen persoonallisuushäiriö. Siihen viittaa mm. tuo alinomainen huomionhakuisuus, herkkähipiäisyys ja siihen liittyvä laskelmoitu loukkaantuminen, lyhytjänteisyys, kyvyttömyys sietää pieniäkään vastoinkäymisiä, alinomainen tarve syyttää ja syyllistää muita omista ongelmistaan, kykenemättömyys sietää vähäisintäkään itseensä kohdistuvaa kritiikkiä saati harjoittaa sitä itse, tapa lähteä konfliktitilanteista ovet paukkuen, mahtipontinen minäkäsitys ja usko oman egon suurelliseen merkitykseen... Riittäähän noita. Eli ei anna itsestään aivan tasapainoisen ja täysipäisen oloista vaikutelmaa, kaikkineen. Toisaalta, mikäli tämä tässä arvailtu pitää paikkansa, tuo viimeisin ulostulokin on nähtävä nimenomaisesti jonkinlaisena huomiohakuisuutena ja manipuloimisyrityksenä. Joten kaikkein parasta ehkä olisi, jos näihin aivopierutteluihin ei kiinnitettäsi juuri minkäänlaista huomiota, vaikka se kyseisen henkilön ärsyttävyydestä johtuen kieltämättä kovin vaikeaa onkin... (Ei pidä käsittää kritiikkinä tätä nimenomaista postaustasi kohtaan!)

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Narsistinen_persoonallisuush%C3%A4iri%C3%B6

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muinaisella armeijan lääkintämieskouluksella ei minunkaan ammattitaitoni riitä tekemään nuppipuolen diagnooseja. Joten en ota kantaa onko tuossa kyse luonteenpiirteestä, ihan oikeasta häiriöstä vai pelkästään huomiohuoraavasta draamakuningattaruudesta.

   Poista
 3. Mahtaneeko tuolla Höglundillaki olla joku personallisuushäiriö ?

  VastaaPoista
 4. "Mahtaneeko tuolla Höglundillaki olla joku personallisuushäiriö ?"

  -Hyvinkin mahdollista, kaveri on ainakin uhonnut jo vuosikausia juurikin tuolla vihalla ja väkivallalla vähän siihen malliin, että pahanpuoleiseen henkiseen tasapainottomuuteenhan tuo viittaa, sen tarkemmin en osaa oikein sanoa... Tuohon aiempaan kommenttiini senverran lisäyksenä, että en tarkoittanut että Ummammaan sanomisten kommentointi näin yksityisesti, esim. blogosfäärissä olisi se ongelma, vaan se, että hänelle on Ylenanto-Pravda- akselilla annettu tuo The Wirallisen Ulkomaalaisen status, ja sen vuoksi ämmän jokainen möläys saa suhteettomasti näkyvyyttä. Eipä sillä, etteikö nuivistin hyvää vauhtia paksuneva nahka sitä hyvinkin sietäisi, mutta tuollaisen suorastaan ylilyövän huomion antaminen narsistille ei ole ihan hyväksi, kenenkään kannalta. Yritetäänhän sitä jo ihan pikkupennuillekin opettaa, että itkupotkuraivarit ovat ala-arvoista käytöstä, eikä niillä varmasti tule ainakaan saamaan tahtoaan läpi. Narsistihan kun on eräänlainen ikuinen uhmaikäinen, jonka henkinen kypsyminen on syystä tai toisesta tyssähtänyt tai mennet ainakin pahasti sivuraiteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häiriöpuolella viittaan edelliseen vastaukseeni. Tuohon näkyvyyten yhdyn täysin.

   Abu-Hannan rasismipakolaisuus esimerkiksi on ollut valtakunnan tarkimmin uutisoituja The Tapauksia. Etukäteen, itse lähdön aikaan ja nyt jo pari vuotta kertauksina ja uusintoina.

   Toisaalta ainakaan minulle ei vieläkään ole selvinnyt mitä Abu Hanna siellä Hollannissa ihan aikuisen oikeasti tekee ja millä hän siellä elää. Mutta veikkaisin että tavalla tai toisella se tapahtuu veronmaksajien rahoittamana...

   Poista
 5. Pyytäisin päivittämään blogia pikaisesti. Käytän sivustoa hyväkseni koska täällä on hyvä "näitäkin lueskelen" osio. Käyn siis usein tarkistamassa ovatko muut blogistit päivittäneet sivujaan. Nyt esille tuleva kuva pelottaa minua ja perhettäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi anteeksi. En ole osannut ottaa tuollaista näkökulmaa huomioon. Rupeankin heti rustaamaan kevyttä viikonloppupostausta, josta takaan, että siinä ei silmä kärsi...

   Poista
 6. Mitä opimme tästä kiittämättömästä ja pyyteettömästä antamisesta tässä Umayya Abu-Raha Hannaan tapauksessa? No tietenkin sen, että on lottovoitto päästä Suomeen elintasopakolaiseksi.

  Kuvateksti "mihin ei piru kerkii itte..." on ihan paras!

  VastaaPoista
 7. Todella rasittava ja epäkiitollinen akka, toivottavasti viihtyy Hollannissa.

  VastaaPoista