Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 6. joulukuuta 2012

Sill´ valta vieraan karvast´ ois ja sana karkeaa...


Keskiäksy on joutunut tänään nauttimaan useammankin Rennien. Sen verran pahasti on närästänyt kuunnella valtakunnan vallanpitäjien ja muun nomenklatuuran julkisuudessa harjoittamaa tekopyhää piehtarointia Suomen itsenäisyyden kunniaksi. Kun tasan tarkkaan tiedän kuinka hövelisti ja halvalla he ovat sitä vuoden 364:nä muuna päivä murentamassa ja muualle luovuttamassa.

Pahasti pelkään, että armon vuonna 2013 nuo linnan parketeilla tärkeilleet juudakset ja heitä peesaavat hyväuskoiset hölmöt tulevat nielemään syötteineen ja siimoineen pääkomissaari Baroson äskettäin esittelemän suunnitelman "aidosta ja todellisesta liittovaltiosta" ja ovat valmiit kirjoittamaan Suomen puumerkin jokaiseen sopimusluonnokseen, mitä Saksa ja Ranska saavat keskenään sovittua.

Baroso perusteli vaatimustaan vallansiirrosta demokrattisen valvonnan yläpuolella oleville komissiolle ja EKP:lle sillä, että se on ainoa keino pelastaa euro ja liittovaltiokehitys. Hmm - Komissio ja EKP ovat itseasiassa olleet pääpukareina nykyiseen kriisiin johtaneessa toiminnassa. Kaikkia yhteisesti sovittuja sopimuksia ja sääntöjähän on EU:ssa tietoisesti ja harkiten rikottu, mutta nämä valvontavastuussa olleet tahot eivät ole panneet tikkua ristiin sen johdosta. Koska heille on ollut tärkeää vain EU:n nopea, yhtäaikainen laajenenminen ja syveneminen. Ja samalla oman vallan kasvattaminen.

Viimeistään tässä eurokriisin hallinnassa on nähty, että EU:n liittovaltioprojektia hivutetaan eteenpäin valheilla, petoksilla ja sopimusrikkomuksilla. Ja röyhkeästi nämä nämä pääroistot vaativat yhä suurempia ja laajempia valtaoikeuksia, ihan vain jotta pääosin heidän itsensä aiheuttamat ongelmat voitaisiin ratkaista. Ja suomalaisen politiikan hyväuskoiset hölmöt nyökyttelevät rivissä päätään, että näin on pakko tehdä ja tämä on sitten erityisen vastuullista ja vastuutakantavaa. Koska muuten tulevat koko maailman vitsaukseksi heinäsirkat, esikoispoikien kuolema, Lehman Brothers ja kolmekymmentäluku.

Jos nyt kansantajuisesti haluaisia verrata, niin nykytilanteessa vallansiirto EU komissiolle ja EKP:lle on ihan samaa kuin että annettaisiin Pekka Perälle ja Talvivaara Oy:n hallitukselle hallinto- ja budjettivalta Kainuun ja Lapin kunnissa. Vain jotta saataisiin ratkaistua Talvivaaran kaivoksen ongelmat...

Täältä postaukselle ääniraita.

1 kommentti:

  1. Kyllä! Tuossa kun katselin Itsenäisyyspäivän juhlia, niin erityisesti tuli mieleen, että mitä hittoa Katainen, Stubb ja Urpilainen tekivät kyseisessä juhlassa. Nämä Suomen helppoheikit.

    VastaaPoista