Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

O sancta simplicitas


Taas kerran esimerkki siitä, kuinka pahasti pihalla voi pitkänlinjan ammattipoliitikkokin olla. En tiedä onko kysymys totaalisesta arkitodellisuudesta vierantumisesta vaikko (iän tuomasta)  aivoverenkierron kalkkeentumisesta.

Tuon Liisan blogi-oksennuksen kommenteissa onkin sitten huomattavasta järkevämpiä huomioita ja ajatuksia.

Ps. Ai niin, ettehän te nuota linkkejä auo. Ohessa siis pari lainaa Liisukan blogista:

-Timo Soinin  EU:n ulkopuolelle jättäytyvässä Suomessa ja Fidel Castron Kuubassa olisi varmasti paljon yhteistä: eristyneisyys, ulkomaankaupan tyssääminen ja isänmaallisuuskontrolli

-Cameron asettui koko konservatiivisella voimallaan Lontoon  finanssikapitalismin tueksi.Suomessa ei ole havaittu, että saman liikkeen teki Soini asettumalla Cameronin tueksi. Voiko köyhän asialla enää vähemmän olla?

-perustuslakia on noudetettava kaikissa käänteissä, mutta yhtä tärkeää Suomen vaikutusvallalle on, että Suomi on mukana nyt pelastamssa euroa ja Eurooppaa. Nämä kaksi asiaa on sovitettava yhteen. Pitää vain olla liikkeellä ja etsiä ratkaisuja, kuten Paavo Lipponen on sanonut. Vain tarpeeksi rohkea sanoo Kyllä! 

4 kommenttia:

 1. Tervehdys, Keskiäkäinen. Kyllä minä luin tuon koko linkin. Täytynee hieman laajentaen siteerata Kummelia eli "Mitä yhteistä on hirmumyrskyssä, bassosoolossa ja Liisa Jaakonsaaren avautumisessa? No, kaikki ovat täysin ennustettavissa, mutta ei voi mitään, kun ne tulee".

  Minähän en tosta rap-musiikista juuri perusta, enkä sitä musiikiksi edes laske. Näkisin silti, että olis hyvä panna pystyyn tämmönen rap-battle Liisa Jaakonsaari vs. Päivi Lipponen. Siinä vois yksinkertaisemmatkin ihastella, että kyllä tossa kaksi kovaa ottaa mittaa toisistaan.

  VastaaPoista
 2. Iltaa Ykä. Ei kai ne kunnon battlea sais aikaan, kumpikin keskittyisi pääasiassa nuolemaan Paavoa.

  Mutta kova duo noista leideistä toki syntyisi. The Räp-ä-tädit

  VastaaPoista
 3. Paavosta ja liisasta ja päivistä sias hyvän 90-luvun discojytkeyhtyeen, kun 90-luvulla oli muotia että joku neekeri lauloi ja kaksi bimboblondia tanssi taustalla, niin nyt paavo laulas ja liisa ja päivi tansis

  VastaaPoista
 4. Anon. Meinaakko että Paavo sopisi sellaiseksi minstreliksi?

  Ei voi mitään, mielikuva vetää kyllä suuta hymyyn.

  VastaaPoista