Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

maanantai 19. joulukuuta 2011

Kelvottoman isän vähäisempi poika

Silläkin uhalla, että Hampaankolo leimaantuu pelkäksi nekrologiblogiksi, en saata olla huomioimatta Pohjois Korean nimellisen ykkösjohtajan poismenoa. Nimellisen, koska sairaalloinen ja nähtävästi jo alunperinkin minkäänlaiseksi johtajaksi täysin kyvytön Kim lienee ollut jo pitkään pelkkä kovan linjan juche-kommunistien keulakuva. Ja tätäkin roolia on jo monta vuotta siirretty Kimin pojalle Kim Jong-unille. Mutta paskan hallinnon mätä keulakuva Kim Jong-il jokatapauksesa oli.

Joku lukijoista saattaa ihmetellä tuon "muistokuvan" tekstiä VTH.  Keskiäksy on aina hiukan kadehtinut jenkkien "kooleja" lyhenteitä. Tyyliin RIP, MIA, KIA etc. Joten päätin tälläisenä ummehtuneena  Impivaaralaisena keksiä jotain vastaavaa myös meille suomalaisille. Ja koska Kimin elämänkaari, saavutukset ja teot eivät oikeuta mihinkään muuhun, kuin mahdollisimman kuumaan loppusijoituspaikkaan, siitä syntyy tuo lyhenne. Vie Terveisiä Helvettiin.

Tämän vuoden kansainvälinen saldo ei näytä  loppujenlopuksi aivan huonoksi jäävänkään. Alakerran isäntä on saanut useita tuoreita selänpesijöitä. Gaddafi, bin-Laden ja Kim Jong-il sitä parasta A-ryhmää. Keskiäkäinen Mies jää toiveikkaana odottamaan jatkoa. Joko pian kellot soivat vaikkapa Robert Mugabelle?


PS. Tuli netissä vastaan varsin selkeä pikaopas kuinka puhutaan "pohjois-Koreaa".  Olkaapa hyvä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti