Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Impivaaralaista Kansanviisautta II


Tarkoitus oli tänään kirjoittaa jotain ihan oikeaa asiaa, mutta päivän aikatauluni meni perheensisäisen force majure-pykälän perusteella uusiksi. Niinpä ajattelin sutaista pikaisesti edes sitä "jotain muuta". Tai itseasiassa taas sitä samaa. Aforismipäivän kunniaksi postaamani., "Pilvihin on piian nännit" kirjasta poimitut sananlaskut eivät juuri kommentteja keränneet. Mutta rouva Keskiäkäinen niitä kyllä kommentoi. Arveli nimittäin suorasukaiseen tapaansa että "sinä oot ihan hullu".  Tuosta osuvasta arviosta innostuneena (ja siksi että näitä on ihan oikeasti aika hauska rustata) teinkin eräänä iltana koko joukon postereita  lisää.

Tässä niistä osa, Impivaaralaisten seksiviisauksien paluu, olkaa hyvä:Ai niin. Se nykyään pakollinen disclaimer. Jos sinulla on tapana pöyristyä, loukkaantua, kiihottua, yllyttyä tms, siirry kiiruusti pois täältä. Vaikka Hesarin tai TS:n "turvallisille" nettisivuille. Vanha kansa tapasi sanoa asioita niin huumorilla kuin suoraankin. Mutta yleensä häpeilemättä niiden omilla nimillä. Ja kuvataiteilijoilla taas on aina ollut ns. taiteilijan vapaus.
2 kommenttia:

  1. Noita katseltua saattais vaikka joku impi olla vaarassa. Onneksi meikää jo ikä vähän suojelee. Onhan se vanhassa tavarassa vara parempi, vaikka ei ihan antiikkia harrastaisikaan.

    VastaaPoista
  2. :D Hianoo! Lisää tätä! Sulla on hyvä juju!

    VastaaPoista