Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Kiinalaisen kommunismin horjuttajat


Vapise Puolue  -  Täältä tulee supermalli  Li Yiangzhi
Koska seuraava eurokalypsi on odotettavissa vasta viikon loppupuolella, niin jatketaanpa vielä tällä höyhenenkevyellä  ja äijä-populistisella hömppälinjalla.

Beijingin autonäyttelyn lieveilmiöt ovat kuulemma saaneet Kiinan kommunistipuolueen korkeat virkailijat ärähtämään. He ovat  nimittäin hermostuneet vähäpukeisten naisten käytöstä autojen esittelyssä. Koska tälläisellä kapitalistisella hapatuksella voi olla "kielteisiä sosiaalisia seurauksia". 

Erityisesti pari paikallista kohumallia on saanut suurta huomiota niin Kiinan mediassa kuin sikäläisessä blogistanissakin. Esim. Hao Hao Report uutisoi että "Gan Lulun tissit Beijing Auto Shown suurin vetonaula" ja China Buzz:in mukaan "Gan Lulu myy jälleen lihaansa Beijing 2012 Auto Showssa"


Toinen kuuluisa kiinalaismalli Li Yingzhi on herättänyt näillä messuilla huomiota paitsi anteliaasti esitetyillä ulkoisilla avuillaan, myös hintavalla asullaan. Hänen varsin läpinäkyvä mekkonsa kun kuulemma  koostuu lähinnä noin 100 miljoonan juanin arvoisista timanteista. Suuri ruorimies Mao pyörinee hyrränä haudassaan Kiinan nykymenoa katsellessaan.


Yleensähän Keskiäksy tyytyy häveliäästi vain linkittämään tämäntyyppisen kuva-aineiston blogiinsa. Mutta laitetaan nyt näin vapun kunniaksi tähän loppuun vielä oikein näkyville muutama kuva näistä "kielteisiä sosiaalisia seurauksia" aiheuttavista Kiinalaisista supermalleista. Sillä väitetäänhän että jokaisessa meistä asuu pieni teekkari...

Mari Li Yingzhi

Gan Lulu

Hauskaa Vappua!

1 kommentti:

  1. Kertakaikkiaan kamalaa. "Linnaan tuollainen joutaa"

    VastaaPoista