Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kohu paisuu - hihamerkkejä on soluttautunut kaikkialle


Turun Sanomien poliittisen toimituksen suorittamien laajojen tutkimusten mukaan maatamme repivä hihamerkki-gate on paljon laajempi ja törkeämpi, kuin alunperin otaksuttiin. Hihamerkit, nuo kolmekymmentäluvun välittömästi mieleenpalauttavat natsismin symbolit ovat TS:n selvityksen mukaan soluttautuneet laajasti yhteiskuntamme eri instituutioiden arkipäiväiseen käyttöön. Turun Sanomat on löytänyt hihamerkkejä myös valtion keskeisten turvallisuusorganisaatioiden virka-asuista.

Niin poliisi, palo- ja pelastuslaistos, puolustusvoimat kuin rajavartiolaitoskin ovat syyllistyneet ihmisarvon loukkauksiin pakottamalla henkilökuntansa käyttämään moisia vihasymboleja. Myös monet muut moraalisesti korkeatasoisina pidetyt organisaatiot ovat jääneet kiinni ns. housut kintuissa sekaantumisesta hihamerkkien laajamittaiseen käyttöön. Tälläisiä yllättäviä tahoja ovat mm Suomen Punainen Risti, monet luonto- ja ympäristöjärjestöt,  partiolaiset sekä lukuisat yliopistojen ainejärjestöt. Jopa humanistipuolelta.

Mikään yllätys ei taasen kenellekkään korkeamoraaliselle ihmiselle ollut se, että monet epäilyttävät ja pahamaineiset kansalaisjärjestöt, kuten metsästysseurat ja urheiluseurat, ovat laajamittaisesti syyllistyneet hihamerkkien käyttöön ja jakeluun. Jokainen historiaa tuntevahan muistaa että kymmenluvulla lukuisat valkoiset eli facistiset lahtarikaartit kätkivät niljakkaan toimintansa muka viattomien urheiluseurojen kaavun alle, Turun Sanomat muistuttaa.

Turun Sanomien selvityksessä on jopa paljastunut, että maassamme toimii monia yrityksiä, joiden liikeideana on nimenomaan ammattimainen hihamerkkien valmistus ja jakelu. Tälläisiä löytyy lehden mukaan jopa netistä. Ihan lasten sekä muiden herkkäuskoisten ja helposti johdateltavien hallintoalamaisten vapaasti saavutettavassa. Törkeimpinä esimerkkeinä TS mainitsee hihamerkki.fi ja kangasmerkit.com nimiset nettisivustot.

Maamme poliittinen kerma on syystäkin pöyristynyt. "Aivan käsittämätönta" kommentoi pääministeri Jyrki "tämä on absoluuttinen totuus" Katainen tilannetta tuoreeltaan kansallismielisten äänitorvelle eli Uusi Suomi-porttaalille. "Ihmisten jakaminen hihamerkeillä tai edes sellaisella leikittely, että ihmisiä hihamerkitään eriarvoisiin ryhmiin, on aika vakavaa" hän jatkaa.

Katainen aikookin heti seuraavassa EU-käskynjaossa pyytää Euroopan vallanpitäjiltä lupaa hihamerkkien kertakaikkiseen kieltoon Suomessa. Elleivät Saksa ja Ranska tälläistä lupaa Suomelle myönnä, Kataisen mukaan voidaan ehkä käyttää luovia kansallisia ratkaisuja ongelman hoitamiseksi vastuutakantavalla tavalla. Esimerkkinä hän mainitsee, että kansallisella tasolla hihamerkit voitaisiin vaikkapa hunnuttaa. "Poissa silmistä, poissa mielestä on ollut hallitukseni motto muissakin hankalissa kysymyksissä", Katainen jatkaa.

Myös oppositiojohtaja Mari "kerjäämistä ei saa kieltää ja tää on mulla ihan selkäydin reaktio" Kiviniemi sanoo olevansa suorastaan shokissa Turun Sanomien hihamerkkeihin liittyvistä paljastuksista. "No, täytyy kyl sanoa että mä en ole lukenut niitä juttuja". Mutta, mä olen kyllä melkoisen vakuuttunut siitä, että siteeraukset ovat kuitenkin Venäjän mediassa olleet ihan oikein, Kiviniemi päättää lausuntonsa.

Kun sekä hallitus että oppositio ovat tästä vakavasta asiasta näin liikuttavan yksimielisiä, kansalaiset voinevat taas nukkua yönsä rauhassa. On hyvin luultavaa että maamme tulee kantamaan ryhdikkäästi kansainvälisen vastuunsa ja siirtymään ensimmäisenä maana koko maailmassa täysin hihamerkittömään yhteiskuntaan.

Turun Sanomien paljastama räikeä esimerkki puolustusvoimien vihamerkkipolitiikasta. Tämä EU:n valmiusyhtymän sotilas on pakotettu  kantamaan peräti KOLMEA hihamerkkiä, joista vieläpä yksi on äärinationalistinen ja yksi agressiivisen sotaisa!

13 kommenttia:

 1. En aikonut enää tähän aiheeseen palata, mutta kun näköjään mm Katainen ja Kiviniemi katsovat asiakseen päästää sammakoita suustaan, niin pitihän minunkin.

  Koska en itse ole mikään fiksu ja älykäs kirjoittaja suosittelen taas paria muuta blogaajaa. Jos aikaa on niin nuo pohdinnat kannattaa lukea.

  Olli Pusa
  Seppo Oikkonen
  Juho Anttila

  VastaaPoista
 2. Ai ai. Et edes ilmaissut että kirjoituksesi on satiiria. Hyhyh. Eronen sentään teki sen avoimesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Igor. No en tullut maininneeksi. Mutta Kesliäksy onkin tälläinen äärevä sanarkisti. Ja järjen turvallisuutta uhkaava hihapuhuja.

   Poista
  2. Hehee, ootan kun hs julkaasee täänhihamerkkikirjotuksen lehdessää, keskiikänen englanitlainen nallipäinen valtionvirkamies ehottaa ....

   Poista
 3. Noille mokuttajille voisi näyttää erään heidän idolin hihamerkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri Ruorimies sentään antoi kaikkien kukkien kukkia. Toki vain siksi että siten oli myöhemmin helpompaa paikallistaa ja kitkeä kaikki ei toivotut kukinnot pois harmonisesta kansankukkapenkistä.

   Poista
 4. Minäkin olen nyt syvästi huolestunut Suomen Venäjän suhteista, joita tämä peräti ihan netin blokipalstalla julkaistu, poistettu ja taas julkaistu hihojen merkitsemiskirjoitus on aiheuttanut. Ehkäpä asia pitäisi viedä jo EU:n tasolle tai pyytää YK:n pääsihteeriä nimittämään Venäjän suhteiden virtuoosi rva Halonen sovittelijaksi? En ole kyllä ihan varma, koska olen vain vaatimaton pihakirjoittaja.

  VastaaPoista
 5. Arvoisa Pihakirjoittaja. Olisikohan tuo sovittelija-tsuhnan tehtävä viimein se riittävän näyttävä ja arvokas YK-homma jonka Tarja armollisesti kelpuuttaisi? Kovin se on tähän asti vaikuttanut ronkelilta, vai onko tarjonta ollut liian halpa-arvoista.

  VastaaPoista
 6. Ei tässä mitään Halosta tarvita. Meillä on jo kansainvälisen tason sovittelija ainakin Turun Sanomien

  Lehti kertoo, että Johan Bäckmanilla on ollut jo vuosia poikkeuksellinen asema välimiehenä, joka on avittanut naapurimaan seuraamisessa sekä Suomen että Venäjän tiedotusvälineitä.

  Hihapuhekomitean mietintökin on jo valmistunut. Siinä vaaditaan rangaistusvastuun laajentamista hihapuheiden suhteen sekä hihapuheiden sensurointia internetistä. Jos tämä uusi lainsäädäntö olisi käytössä, tätäkään hihapuhetta ei nähtäisi internetissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep - meinasin pudota tuolilta kun luin kyseisen TS:n jutun. Ei näköjään ole mitään rajaa, jota alemmaksi Turun Sanomien toimitus ei kehtaisi vajota.

   Eteenpäin tiukasti dosentti Johan Bäckmanin osoittamalla tiedotuspoliittisella linjalla.

   Turun Sanomat - Suomen Antifacistisen Komitean pää-äänenkannattaja

   Poista
 7. Entäs nämä tällaiset sitten? Tämä varmaan täyttää törkeän hiharikoksen tunnusmerkit!

  Korutonta kertomaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin tuo näytti todella pahalta facisti-tapaukselta. Suorastaan Uhalta Arjen Turvallisuudelle. Mutta sitten onneksi huomasin siellä pakarassa olevan Che Guevara merkin. Sillä nythän on niin että Che Guevara, Lenin ja Mao hihamerkit ovat sellaisia jokerimerkkejä jotka neutraloivat kaiken vihan ja muun pahan. Ne toimivat siis vähän samalla periaatteella kuin periaatteella Mustanaamion "hyvä merkki"-sormus.

   Poista
 8. hiha, olka ja kaikki merkit on kivoja, tahon kaikki ja vähän päälle. En mitään leninejä , siis ilman henkilöitä , ois kiva kävellä espalla kesällä kun ois koristeltu noilla lappusilla, ja vanhat farkutkin vois niillä paikata, hyödyllistä käyttöä, persuksiin tuo tykki, sieltähän välillä jysähtää, ois syytä varottaa ettei tuu hajuetäisyydelle kun puurotykki posahtaa

  VastaaPoista