Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

perjantai 11. marraskuuta 2011

Rauhanpuhetta sananvapaudesta


Pistipä Kalevassa silmään uutinen, jonka mukaan valtakunnansyyttäjänvirastolta on tulossa poliisille ohjeet ns. vihapuheen määrittelystä. Legendaarisen valtakunnansyyttäjä Mika Illmannin (ns illmanismin määritelmä löytyy esim täältä ) mukaan "poliisin taholta on esitetty toive tälläisistä ohjeista". Keskiäkäisen Miehen veikkaus prosessin kulusta on kylläkin se, että Illman itse on esittänyt poliisijohdolle "toiveen" että tälläisiä ohjeita olisi sitten suotavaa häneltä toivoa.

Kuten kokemuksesta hyvin tiedämme niin vihapuhetta on kaikenlainen valtakunnan virallisen liturgian vastainen keskustelu ja kritiikki, jota esittävät vääristä asioista väärät ihmiset. Vaikka kyseessä olisi tilastoihin tai muihin faktoihin perustuva argumentointi. Pelkistä mielipiteistä nyt puhumattakaan. 

Ns. oikeat ihmiset taas eivät pääsääntöisesti voi vihapuhetta esittää lainkaan. Vai oletteko kuulleet että esimerkiksi feministejä, vihervasemmistolaisia, anarkomarkoja, maahanmuuttajia tai islaminuskoisia olisi koskaan moitittu tai syytetty vihapuheesta? Niinpä niin, en minäkään. Siispä näiden "oikeiden" ihmisten välillä hieman rajunpuoleistenkin puheiden ja kirjoitusten täytyy sitten olla vihapuheen vastakohta. Keskiäksy miettii olisiko sovelias termi vaikkapa rauhanpuhe?

-----------------------------------------------

Ajattelinkin nyt esitellä tyypillisen esimerkin tälläisestä rauhanpuheesta. Sen kirjoittaja on islamiin palannut kantis-suomalainen Abdullah Rintala. Muistamme herran ainakin Suomen Islamilaisen puolueen ex-varapuheenjohtajana. Hänen sananvapautta käsittelevä laaja kirjoituksensa nimeltään Viiltävä Miekka Profeetan Loukkaajan Kurkulla tuli taanoin vastaani kirjoittaessani Charlie Hebdo-postausta ja löytyy siis täältä.

Koska tiedän että kaikki lukijat eivät viitsi linkkejä aukoa ja koska tuo kirjoitus on noin 10 A4-arkin mittainen, niin yritän tiivistää sitä tähän. Teksti alkaa isolla kuvalla kadulla makaavasta Theo van Goghin ammutusta ja puukotetusta ruumiista. Aluksi käydään läpi sivukaupalla kristittyjen ja juutalaisten muslimeja kohtaan tekemiä loukkauksia, tuhannen viidensadan vuoden skaalalla. Tässä esimerkkejä:

-1300- luvun freskossa Giovanni da Modena kuvasi Profeettaa kidutettavana Helvetissä. Vuonna 2002 muslimien yritys polttaa kirkko valitettavasti epäonnistui.

-1500- luvun Ruotsin Gotlannin saarella sijaitsevassa kirkossa on seinämaalaus, joka kuvaa Kristofosta pelastamassa Jeesus- lasta vedestä, johon hukkuvat Paavi ja Profeetta Muhammad (S). Tanska-jupakan aikana vuonna 2006 yritettiin kirkon polttamisen pelossa väittää, että 'Mehmet' kuvaisikin tässä ottomaanisulttaania, joka tosin syntyi vasta sata vuotta myöhemmin. Allahin luvalla kirkko palaa poroksi.

-Vuonna 2008 suomalainen kunnanvaltutettu julkaisee kirjoituksen, jossa hän kuvaa Islamia pedofilian pyhittävänä uskontona ja Profeettaa (S) pedofiilina. 

-Ruotsalainen taiteilija ja Suomen Suojelupoliisin suojakki Lars Vilks piirtää hullunkiilto silmissään ja julkaisee Profeetan (S) liikenneympyrässä koiranhahmossa.

Lisäksi kirjoituksessa syytetään länsimaita sananvapauden kaksoisstandardista, jossa kyllä kaikki muut loukkaukset joudutaan pyytämän anteeksi, mutta muslimeja kohtaan esitettyjä ei:

-Vuonna 2009 Suomen Audi-henkilöautojen myyntijohtaja Esko Kiesi joutui jättämään työnsä myyntijohtajana sanottuaan, "käyttäessään sanan-ja mielipiteen vapauttaan" ilmaisemaan mielipiteensä"millainen naisen pitää olla." 

-Vuonna 2010 Amnesty Internationalin Suomen osaston puheenjohtaja Frank Johansson joutui pyytämään anteeksi ja perumaan sanansa kritisoidessaan Israelissa "nilkkivaltioksi" taisi olla peräti"paskavaltio."

-Vuonna 2011 Keskon pääjohtaja, minullekin sukua isoisäni äidin puolelta oleva Matti Halmesmäki joutui pahoittelemaan sanoessaan silloista pääministeri Mari Kiviniemeä kokovartaloministeriksi. 

Näiden jokaisen kommentteja paheksuttiin laajalti

Tänä päivänä "sanan-ja ilmaisunvapaus" ovat tyhjiä lauseita, joita voidaan heitellä ilmaan, ilman todisteita ja vastuunkantoa: Joku voi täysin ilman tietoa ja todisteita sanoa "Koraanin olevan täynnä lapsiin sekaantumista ja tappamista" tai: "Koraanissa käsketään tappamaan juutalaisia ja kristittyjä missä ikinä he ovatkin." Ja tällainen henkilö on "sananvapauden ja demokratian ylin puolustaja." Missään muussa asiassa ei ole hyväksyttävää puhua ilman tietoa.

Sitten seuraa sivukaupalla hadditeja ja muita pyhiä tekstejä, joiden perusteella määritellään mitä jokaisen oikeauskoisen on islamia ja profeettaa loukkaaville tehtävä. Jonka jälkeen seuraa tämän rauhanpuheen lopputiivistelmä:

HANKI   SINÄKIN   JO  VIILTÄVÄ   MIEKKA   JOLLA   LEIKKAA

 al-Hamdulillah, edelleen on olemassa heitä, jotka miettivät esimerkiksi Lars Vilksin ja Kurt Westergaardin murhaamista päivin ja öin. Edelleen on olemassa ihmisiä, jotka tahtovat vaihtaa  tämänpuoleisen turhuuden Tuonpuoleiseen Profeetan (Sallaahu alaihi wa Sallam) seurassa. Allah palkitkoon kaikki, jotka keinoja kaihtamatta vahingoittavat Profeetan (S) loukkaajia. Milloinkaan ei ole ollut, ei ole nyt, eikä tule olemaan sananvapauden puolustajaa, joka ei miekkaa tai viheltävää luotia tottelisi.

 Dhul-Qi'dah – Dhul-Hijjah 1432 - Lokakuu – marraskuu 2011 
Abdullah Rintala

Abdullah Rintala kuvassa ympyröitynä
Äkkiseltään tuon kirjoituksen voisi luulla lähinnä kuvastavan Suomalaisen avohoidon nykytilaa. Mutta ei, sen sisältö kun ei nähtävästi olekkaan Abdullah Rintalan omasta päässä pyöriviä omia uniikkeja ajatuksia, vaan nimiösivun perusteella hän on ne kääntänyt nykyislamin kansainvälisten mielipidevaikuttajien teksteistä:

Abdullah Rintala
Viiltävä Miekka Profeetan Loukkaajan Kurkulla
Koottu   ja   käännetty   teoksista,   jotka   puhuivat   ja   kirjoittivat

Khaalid  Rashiid 
Zahir  Mahmoud 
Abdul Haqq ibn Kofi al-Ashanti
Abu Aasim al-Athari Älkää kuitenkaan käsittäkö tätä postausta väärin. En todellakaan ole vaatimassa, että tämä Rintalan rauhanpuhe pitäisi sensuroida pois netistä. Kyllä sekin kuuluu sananvapauden piiriin. Siinä esitetyt mielipiteet ja asenteet ovat nykyään valtavirtaislamia, eivätkä nuo mielipiteet ja asenteet poistu maailmasta nettiä sensuroimalla. Enkä ole suinkaan vaatimassa Abdullah Rintalalle minkäänlaista moitetta saati syytettä näiden mielipiteiden esittämisestä. Päinvastoin. 

Itseasiassa Abdullah Rintalalle tulisi antaa tiedonjulkistamispalkinto. Ja apuraha, että hän voisi täysipäiväisesti jatkaa arvokasta käännös- ja julkaisutyötään. Me arabiaa, somaliaa ja muita vanhoja kulttuurikieliä osaamattomat ummehtuneet impivaaralaiset olemme auttamattomasti täysin tietämättömiä siitä keskustelusta, mitä rakkaat muslimiveljemme parhaillaankin käyvät ja niistä poliittisista agendoista, joita he ajavat. Ja siksi joudumme muodostamaan hatarat käsityksemme niistä pelkästään Jaakko Hämeen-Anttilan ja Eva Biauden kaltaisten Virallista Totuutta™  julistavien saarnamiesten ruusuisten puheiden perusteella.

Abdullah Rintalan ansiosta meille avautuu edes jonkinlainen käsitys siitä, mitä muslimit nykyään ihan aikuisen oikeasti puhuvat ja ajattelevat. Siispä Abdullah, Keskiäkäinen Mies kiittää ja kumartaa...PS. Abdullah Rintalan ajatuksiin voi tutustua laajemmin myös näissä kirjoituksissa: Mustan syyskuun paluu , Pawson ja Boutros sekä Islamtieto.com keskustelufoorumilla. Hän käyttää siellä vaatimattomana miehenä nimimerkkiä mzlm (mutta ei jostain syystä malta olla allekirjoittamatta kirjoituksiaan omalla nimellään)

Täällä esimerkiksi laaja arvostelu Arja Snelmannin kirjasta Parvekejumalat.

-Anja Snellman esiintyy kerran viikossa MTV3:n aamuohjelmassa ja kukas omistaa kanavan? Ruotsin Bonnier- konserni, jotka ovat - juutalaisia siionisteja. MTV3 on siionismin äänitorvi ja heidän suunnitelmansa Anja Snellmanin käytölle on hyvin strateginen; Snellman käy puhumassa aamulla kahdesti, jolloin töihin ja kouluihin lähtemään valmistautuvat saattaisivat kuulla hänen anti-Islamilaista vessanseinäänsä.

-Snellmanin kirjassa on kaksi päähenkilöä: somalialainen tyttö ja Islamiin palaava suomalainen tyttö. Somalialainen tyttö ihailee suomalaista elämäntapaa eli Snellman kuvaa tahallisesti, kuinka Islam horjuu kun vastassa on länsimainen elämäntapa eli kirja on oikeastaan ideologista sodankäyntiä muslimien murskaamiseksi, proosaksi naamioitua kristillistä lähetyskirjallisuutta, joka kohdistuu sekä alkuperäisiin muslimimeihin että Islamiin palaaviin. 
jne

Ja täällä mielipiteitä New Yorkin 9/11 iskusta:

-Hyökkäykset New Yorkiin ja Washingtoniin ovat Allahin Luvalla todistaneet mujahidinin ylivertaisen kyvykkyyden valmistella ja järjestellä, seurata tehtävää, hyvin peitellen, valiten kohteet huolellisesti ja hyökätä vihollista vastaan tavalla, joka edelleen aiheuttaa hänessä kipua ja tuntee vielä pitkään.
 

Pieni 19 miehen ryhmä tuhosi ikuisesti seisomaan tarkoitetut symbolit, tehden sen tavalla, joka yllätti jokaisen. Yhdysvaltain levittämä pelko muuttui menneeksi. Jokaisen pitäisi kysyä: Missä turvallisuusviranomaiset? Miksi iskua ei onnistuttu estämään tai ennakoimaan? Vastaus on, että Yhdysvallatkin ovat ihmisiä ja ihminen on luotu heikoksi ja hyökkääjät olivat mujahidiineja. Syyskuun 11. jälkeen kaikki on mahdollista, paitsi Yhdysvaltain jatkaa.

Maailma muuttui täysin toiseksi kahdessa tunnissa. Tappion kärsineet tähän päivään asti jatkuvasti kyselevät itseltään: 'Tekikö al-Qa'idah tämän todella, vai oliko se vain juutalainen salaliitto? Kysymys ei ollut seurausta tiedon puutteesta. Isku osoitti myös, miten hauras on oletettu muslimien ja ristiretkeläisten oletettu yhteiselo 


jne...6 kommenttia:

 1. Tuommoiset ukot eivät ole yllätyksiä nuiville koska tuollaisten takia he ovat nuivia.

  Jos tuota ukkoa ei huvita asua Suomessa tai länsimaisessa yhteiskunnassa, niin mahtaisko tuota kiinnostaa mennä maahanmuuttajaksi islamilaiseen maahan? Mitenkäs hän pärjäisi siellä?

  Onko tuon ukon tekele suunnaatu "omille" vai "muille", ja mitä tarkoitusta varten? Veikkaan että "omille". On eri asia suunnataanko viesti "omille" vai "muille", koska viesti on silloin erilainen ja sillä on eri tarkoitus.

  En ole varma mutta tuollainen henkilö taitaa olla kiusallinen mokuttajille sekä islaminuskoisille maahanmuuttajille. Niiltä varmaan kuulisi kommentteja tyyliin, "ei tuo ole todellista islamia", tai että "ei ole yhtä ainoaa islamia" jne.

  Hyvä että tuo ukko sanoo mitä sanoo, koska se voi herätellä kysymään, että onko islam tuollainen uskonto ja että pitäiskö alkaa patoamaan islaminuskoisten maahanmuuttoa ja vaikka maksamaan paluurahaa jos palaa lähtömaahansa.

  Tuo ukko ehkä tekee tietämättään palveluksen nuiville. Itse asiassa islam paljastaa vastustajalleen mikä se on, mitä se haluaa, mihin se pyrkii ja millä keinoilla. Lähinnä kysymys kuuluu miten nuivat onnistuvat saamaan nuo selville ja laatimaan vastatoimet ja toteuttamaan niitä.

  VastaaPoista
 2. Kumis. Kiitos.

  Vieras. Kyllä tuo omille oli tarkoitettu. Lähinnä kait suomalaisille käännynnäisille, eli islamiin palanneille. Ja herran oman rispektin kasvattamiseksi omien joukossa. Meille "muille" muslimit esiintyvät toisin. Ovatko termit kitman ja taqijja tuttuja? Jos ei niin lukaise tuolta Mikko Mäkisen blogista hyvä postaus aiheesta.

  Hieman huvittaa kun Abdullah luettelee tipitarkkaan muiden ryhmien muslimeihin kohdistamia loukkausia ja toisaalla itse "sylkee" toisten muslimiryhmien päälle. Eli siinä Mustan syyskuun paluu-tekstissä hän kutsuu mm shiialaisia sioksi.

  "Totuutta harhasta; shii'alaisilta kysyvät sunneja koskevista asioista! Shiat(siat) puhuivat terrorismia ja salafismiä vastaan, kuinkas muuten, mutta eikös Libanonin Hizballah ole 12-shiialainen järjestö, joka käyttää terrorismia? Vain idiootti kysyy s(h)ioilta Islamista mitään. Vähän kuin kysyisi anarkistilta parlamentarismista"

  salafisteja roistoiksi ja tekopyhiksi:

  "AlHamdulillah, muslimit eivät ole hylänneet taistelua Allahin Tiellä, vaikka salafiroistot,kovasti ovatkin käyttäneet aikaa, rahaa ja tupakkia, Jihadin ja mujahidinien pilkkaamiseen"

  "Tai kuten salafit kehtaavat selittää, että muslimien nöyryytys ei johdu monijumalaisten vihasta Islamia kohtaan,vaan muslimeista itsestään - eli salafit syyttävät Islamia epäonnestaan - mikään on tekopyhyyden (al-nifaaq) eräs ominaisuus."

  Tai shialaisia ja suufilaisia muslimeja monijumlaisiksi (joka on muslimille paha loukkaus):

  "...kaikissa monijumalaisissa olemassaolevissa hindulaisuus, buddha,shialaisuus,korruptoitunut sufilaisuus..."

  Jos kristitty tai juutalainen käyttäisi moista kieltä jotain islamin suuntausta kohtaa, voi sitä parran pärinää ja uhkailujen määrää...

  VastaaPoista
 3. Selväähän on, että joku tutkija hämeenanttiloi noi puheet vaan vertauskuvallisiksi, joita ei tule ottaa ollenkaan tosissaan ja joista ei tarvitse olla huolissaan. Todennäköisesti samassa hämeenanttiloinnissa hän selittää, että tämä Keskiäkäisen Miehen kirjoitus sisältää kirskuvaa vihaa ja siinä suorastaan kuullaan, kuinka murkulaa survotaan putkeen.

  Joskus tulevaisuudessa (jos me tästä nyt yleensä hengissä selvitään) esittävät tutkijat varmasti muutamia kysymyksiä, kuten:

  a) Oliko tää sinisilmäisyys ihan oikeasti totta vai liekö ihan trikkikuva?

  b) Minkä ihmeen takia näin yleensäkin tehtiin?

  c) Millä moinen typeryys voitaisiin jatkossa välttää?

  VastaaPoista
 4. Tervehdys Ykä. Tuo hämeenanttilointi onkin varsin mainio ja kuvaava termi jonka soisi leviävän laajempaankin käyttöön :-)

  Ja itse asiaan, juuri nuonhan siinä tulee käymään.

  Ja tuohon kohtaan c) sanoisin, että historiasta ei ole koskaan otettu opiksi, koska ei ole edes haluttu. Historia toistaa itseään (toki varioiden) koska jokainen sukupolvi ylimielisyydessään kuvittelee että maailma tai ainakin ihminen on muuttunut ja vanhat kokemukset eivät enää pidä paikkaansa.

  VastaaPoista
 5. jospa joskus tulis islamilaiseen maailmaan oma martti luther joka aloittasi uskonpuhdistuksen, katllinen kirkko ollut vähän, kuin nykyisin muslimimaailma

  VastaaPoista