Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 24. marraskuuta 2011

Liittovaltio tulee - oletko valmis?Nyt on Keskiäksyn pää niin täynnä sekavia ja vihaisia ajatuksia, että mitään järjellistä blogausta ei taida syntyä. Mutta yritän edes purkaa niistä joitain tähän näppäimistölle. Ihan itseterapoinnin merkeissä...

---------------------------------------

Alexander Stubbille on annettava pisteitä viime aikojen lausunnoista. Ei siis niiden sisällöstä, vaan niiden poikkeuksellisesta rehellisyydestä. Ensinnäkin Stubb paljasti meille hallintoalamaisille Kansattoman Kokoomuksen linjan, jonka mukaan euro on "darwinistinen projekti". Jossa siis käytännössä vahvat syövät heikot. Tämä linja pätenee niin valtioiden kuin niiden kansalaistenkin kohdalla. Kokoomuslaiset "toivon talkoot" tarkoittavat myös suomalaisille darwinistista selvitymiskamppailua, jossa vahvat korjaavat potin ja luuserit jäävät nuolemaan näppejään ja maksamaan laskut.

Esimerkin Kokoomuslaisesta mallista, jossa yhteiskunnan toiminnot yksi toisensa perästä "yksityistetään", on viimeksi antanut terveydenhuoltoalan yritys Mehiläinen. Aikaisempia hyviä esimerkkejä tästä valtion yksitystämispolitiikasta ovat olleet mm Sonera, Kemira, Digita, Fortum tai katsastutoiminta. Eli myydään halvalla de facto monopoleja ja uudet omistajat kiittävät tekemällä jopa 30-50%:n voittoja liikevaihdosta, mutta koppuloimalla ne voitot konserniavustuksina tms veroparatiiseihin, Suomen verottajan ulottumattomiin. Hmm - näillä eväillä Suomi nousuun. Seuraavaksi raunioitetaan lopullisesti mm Itella ja VR "yksityistämällä" niiden toiminnan kannattavimmat osa-alueet.

---------------------------------------

Toinen hupainen Stubbaus oli vaatimus siitä, että päätösvalta euroalueella olisi annettava AAA-luottoluokituksen omaaville maille. Eli Suomeksi sanottuna muutama amerikkalainen luottoluokitusyritys käyttännössä päättäisi kuka EU:n "ytimessä" käyttää valtaa. Eikö olisi vielä markkinaliberaalimpaa paketoida tuo EU-päätövalta osakkeiksi ja myydä se eniten tarjoavalle vaikka Lontoon tai Beijingin pörssissä? Loppuisia ainakin se jumalaton europoliitikkojen ja virkamiesten lobbaus (luetaan voitelu) Brysselin ja Strasbourghin tanhuvilla.

Ymmärrä toki, että poliitikko A.Stubbin haavena oli eurooppaministeri Stubbin pääsy mukaan pätemään niihin porukoihin, joissa jonkinlaisia päätöksiä yritetään tehdä. (Nythän Suomi ei niissä mukana ole) Santerilta vaan jäi huomioon ottamatta yksi pieni ongelma. Viimeistään ensi keväänä Suomella ei enää ole AAA-luottoluokitusta. Ottakaa tuo vakavasti otettavana ennusteena.

-----------------------------------------

Kolmas Stubbidon rehellisyyden tuulahdus oli sitten vaatimus "vahvasta budjetti-Tsaarista". Niinpä niin, Eurooppaa on monia kertoja yritetty yhdentää. Ja aina nimenomaan vahvan johtajan alaisuuteen. Ja nytkin näiden euro-federalistien märkänä unena on vallan siirtäminen demokraattisen päätöksenteon yläpuollella oleville ylikansallisille elimille. Joita sitten johtaisi suurella vallalla varustettu "remonttimies". Tämän federaatio hallinnon kaikkivoivalla johdatuksella  Euroopasta saataisiin muokattua rajaton, monikulttuurinen Euroopan Yhdysvallat. Jonka kansalaista "muokattaisiin" ja "kasvatettaisiin" uusi uljas ihmistyyppi, Homo Europeus tai peräti Homo Globalius.

Mutta yksi oleellinen asia on vielä Stubbilta ja muilta federalisteilta ääneen lausumatta. Eli millä lihaksilla? Osavaltiobudjettien valvonta vielä onnistuu kasvattamalla  eurobyrokraattien määrää monikymmenkertaiseksi. Mutta entäpä jos vaikkapa Saksa tai Ranska ilmoittaisikin tälle "superkomissiolle", että vaatikaa mitä vaaditte, mutta me tehdäänkin kuitenkin juuri niinkuin me itse omaksi parhaaksemme näemme? Tai jos jokin kansa tai kansat kertakaikkiaan kieltäytyisivät tottelemasta omia satraappi-hallituksiaan? Kumpikaan ei itseasiassa ole kovin tavaton tilanne Euroopan historiassa.

Federalistit kykenivät kyllä EKP:ta käskassaranaan käyttäen kaatamaan Kreikan ja Italian jo valmiiksi horjuvat hallitukset. Ja vaihtamaan niiden johtoon "omat" miehet, joilta löytyy CV:stä tarvittavat rivit (Golman Sachs, EU-komissio, Bilderberg, Trilateraalinen komitea). Mutta en menisi kirkossa kuuluttamaan, että tämä "voitto" on kovinkaan pysyvä. Näillä herroilla kun ei ole takanaan minkäänlaista puolue tms apparaattia. Saati kansan tukea.  Kreikan ja Italian politiikkaa tuntien, on vain ajankysymys, koska osa niiden parlamenttien politiikoista on valmis puukottamaan super-Mariota ja hyper-Papadimosta selkään. Puhumattakaan jos näiden maiden kansat alkavat ihan oikeasti kapinoimaan eurofederalistien niille määräämää talouspolitiikkaa vastaan. ( Islannin poliittinen esimerkki eli "vitut pankeista, pelastetaan mieluummin kansa", saattaa lähitulevaisuudessa vaikuttaa yhä houkuttelevammalta)

Siinä tilanteessa aletaankin sitten kysyä, että montakos divisionaa siltä Euroopan keskuspankilta tai komissiolta oikein löytyykään. Pelkällä korkoaseella kun ei niskuroivien satraappikuntien miehittäminen tai  kapinoivien hallintoalamaisten kuriinpalauttaminen oikein onnistu.

Eurokriisin kärjistyessä ja sitä jopa tahallisesti kärjistämällä federalistit saavat ehkä pakotettua euromaiden poliitikot liittovaltion synnyttämiseen. Mutta euroopalaisen demokratian lopulliseen kuoppaamiseen ja sen uuden uljaan Eurostoliiton kasassa pitämiseen tarvitaan kyllä ihan perinteistä väkivaltakoneistoa. Eli armeijaa, poliisivoimia ja sisäistä turvallisuuspalvelua. Ja niiden pitäisi vielä olla varmasti lojaaleja eli "omia".

Eteenpäin päästään, kunhan komissiolle perustetaan ylikansalliset, hyvin varustetut, nopean toiminnan iskujoukot. Historiallisen jatkumon merkeissä niille voitaisiin antaa nimeksi vaikkapa Pretoriaanikaarti tai Eurokaarti. Tai sitten EU-suojajoukot, eli  EU-Schutzstaffel.  Lisäksi Eu-maiden kansallisten armeijoiden hyvään vauhtiin päässyttä alasajoa pitää tietenkin jatkaa nopeutetusti. Esimerkiksi Suomen jalkaväkimiinoista luopumispäätös on hyvin linjasssa tämän liittovaltion rakentamisprojektin seuraavan askeleen kanssa.

Siellä jossain eli Eurooppa v.2020?

7 kommenttia:

 1. Vaikka en natsikortin lisäksi omistakaan mitään muuta kansallissosialismiin vivahtavaakaan, aamun radiouutisissa Saksan parlamentin raivoisat puheenvuorot nostivat mieleen erään puhetaitoisen korpraalin äänenpainot.

  VastaaPoista
 2. Normaaliaikoina normaali-ihminen saattaisi tuumia, että eihän nyt veikkonen tää sentään ihan tommoseksi mene. Vaan nää eivät taida olla enää normaaliaikoja.

  Käytettäiskös tossa skenaariossa sitä Rauhanvaltion kehittämää tyyliä, eli italialaiset joukot menisivät kurmoottamaan hollantilaisia, hollantilaiset romanialaisia ja romanialaiset suomalaisia?

  Siinä vaan pistää miettimään se, että olisiko italialaisilla joukoilla pienintäkään kiinnostusta kurmoottaa hollantilaisia. Ja kattelisivatko suomalaiset joukot kasarmillaan mitään välittämättä kun romanialaiset kurmoottasivat suomalaisia.

  Poliitikoista löytyy varmaankin ns. tarvittavaa poliittista tahtoa antaa tarvittavat käskyt, mutta toteuttaisivatko sotilaat ne? Niinkin totalitaarisessa valtiossa kuin Neuvostoliitto, sen kuolonkorahdellessa annettiin huippuammattilaisille Alfa- ja Vympeljoukoille käsky avata tuli omia kansalaisia kohtaan, ja nämä erikoisjoukot tuumivat käskystä että pitäkää tunkkinne.

  Toivotaan, että niin menee meilläkin.

  VastaaPoista
 3. Kumis. Myönnän että tuon loppukuvan kanssa menin siitä missä aita oli matalin. Eli tuo tankin eu-svastikan suhteen.

  Enempihän tämä EU-liittovaltio on Habsburgilainen projeksti. Ja pikku korpraalin sijaan voisi heitellä niminä vaikka Metternichin tai Bismarckin.

  Tulevaa Neuvosto-Venäjää suunnitellessaan bolsevikit kävivät vähän samantapaista hallintomallikiistaa. Federalistit - joita muistaakseni myös Stalin kannatti - voittivat kädenväännön...

  VastaaPoista
 4. Yrjö. Onhan tuossa toki sellaista worst case-skenaarion makua. En oikein usko että EU-federalistit aivan pian pääsevät nuon pitkälle.

  Mutta kysymys EKP:n divisioonista on mielestäni aiheellinen. Monikansallista "impperiumia" ei ole ainakaan tähän mennessä koskaan pystytty hallitsemaan demokraattisesti. Eikä ilman esivallan miekkaa. Ja mikään tähänasti kuulemistani EU-liittovaltiokaavailuista ei anna sellaista kuvaa, että se nytkään onnistuisi.

  Jos tuo liittovaltio pystyyn saadaan, niin ylikansallinen armeija komission tiukoissa näpeissä on ehdoton edellytys. Kansallisiin armeijoihin kun ei voi tiukan paikan tullen luottaa. Saattavt tosiaankin ilmoittaa, että ei me omia ammuta...

  VastaaPoista
 5. anomuumi taaas. Ei tarvita sitä ylikansallista sisäisen turvallisuuden taivaallista sotajoukkoa. Vaan nöyrät hallintoalamaiset koetataan aivopestä hitlerin pelkoon: Persut meillä ja muualla leimataan sellaisella hitlerikortilla että kansa uskoo vaikka Stubbia, Renniä, Barroso MUUTEN finnjevelit/persut/natsit/ruotsidemokraatit/ilmestyskirjanpeto/tjsp. tulle puskista ja tekee kauheuksia....

  Vähän kuin ameriikassa, yhteiskunnallinen liikehdintä tyrehtyy alkuunsa kun sanotaan että mielentäänosoittajat ovat epäisämmaallisia kommari-hippejä. Kauan sillä kommumismin pelolla amerikkaa on johduttu, nyt vaan alkaa keskiluokkakin tulvia kaduille.

  VastaaPoista
 6. Anon. Nuo leimasimet ja häpeällä tai syyllisyydentunteilla kontrollointi toimivat parhaiten hyvinä aikoina. Kun ajat huononevat niin paljon, että keskiluokkakin on valmis lähtemään kadulle, niin silloin valtiollinen väkivaltakoneisto jää ainoaksi vaihtoehdoksi. Kas "kun loppuu leipä, loppuu filosofia..."

  VastaaPoista
 7. Huhhuh mitä kosher-skeidaa.

  Noh onhan se "cool" ja "in" syyttä kaikesta natseja tietämättä, että ko. Elämänkatsomus on kaiken EU:n edustaman vastakohta. Noh median ja sota-ajan propagandan uhreja on vaikea herätellä ajattelemaan itsenäisesti

  VastaaPoista