Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Viis perustuslaista - kyllä Demlalaiset jyrääPäivän uutisvirran mukaan eduskunnan oikeusasiamies totesi KHO:n presidenttin Pekka Hallbergin toimineen perustuslain vastaisesti ns mummoväännössä. ( Kommentoin itsekkin Hallbergin toimintaa joulukuussa tuolla).

Tämä oikeusasiamiehen päätös voidaan toki tulkita jonkinmoiseksi näpäytykseksi tai "nuhteluksi" tuolle korkealle oikeusoppineelle. Tätä "moitetta" kummempaa seurausta asiasta Hallbergille ei sitten tulekkaan. Ja saihan hän jo samasta casesta Haloselta palkinnoksi korkeimman kunniamerkin mitä tasavallan presidentti voi myöntää. Kivasti tasapainottaa tilannetta, varsinkin kun tuollaiset nuhtelut unohtuvat nopeasti, mutta vapaudenristi rintatähtineen on ja pysyy...

Se on kyllä aika jännää, että eräs maan korkeimmista oikeusvirkamiehistä voi rikkoa maan perustuslakia, ilman että teosta ei seuraa minkäänlaista KONKREETTISTA seuraamusta. Mutta mitenkään yllättävää se ei ole. Sillä tunnetustihan korppi ei korpin silmää noki.

Kulissien takana maassamme toimii erittäin vaikutusvaltainen marxilaisjuurinen organisaatio, Oikeuspoliittinen yhdistys DEMLA ry. Tämä "kansanvaltaisesti" ajattelevien lakimiesten hyvätoveri-kerho yhdistää suurta joukkoa politiikassa, oikeuslaitoksessa, eri ministeriöissä ja kaikenkarvaisissa ihmisoikeuksien ja pakolaisavun kanssa puuhastelevissa valtiorahoitteisissa organisaatioissa toimivia juristeja. Nykyisiä tai entisiä demlalaisia löytyy aina tasavallan presidenttiä, oikeusministeriä ja maan oikeuskansleria myöten. (Tuolla Janne Suurosen laaja blogaus aiheesta ja tuolla Octaviuksen ärähdys )

Joku voi tietysti kysyä että mikäs siinä, Suomihan on yhdistysten ja järjestäytymisvapauden luvattu maa. Mitäs pahaa jossain lakimiesten keskustelukerhossa voisi olla? Niinpä. Demlalaisilla on kuitenkin selkeät yhteiskuntapoliittiset tavoitteet ja näköjään mahtava kyky myös niitä ajaa. Viime vuosina Demlalaisilla on esimerkiksi ollut käytössään suoranainen ohituskaista nimityskuvioissa. (Siinä Halosen ja Viljasen yhteispeli on ollut A&O) Ja kaikki nämä "uhka arjen turvallisuudelle", "kiihotus", "vihapuhe" jne termit mitä on putkahdellut poliittiseen kielenkäyttöön sekä niihin liittyvät sananvapauden rajoitus- ja nettisensuurivaatimukset ovat peräisin ko sylttytehtaalta.

No, paskapuhetta, uhoa ja vaatimuksia maahan toki mahtuu. Enemmän minua ketuttavat varsin löperöt maahanmuutto- ja kansalaisuuslakien uudistukset, joiden muotoilut ovat lähtösin juuri samalta suunnalta. Yhteispeli on myös ollut saumatonta maahanmuuttoteollisen kompleksin ja siitä vastaavien (siis rahoittavien ja valvovien) virkamiesten ja poliitikkojen kesken (joista uskomattoman monia, kas kummaa, yhdistää nimenomaan Demla-tausta)  Kun kaikkien muiden  valtion hallintohaarojen menojen on pitänyt pysyä sovituissa budjeteissa ja niitä on muutenkin pyritty viime vuosina leikkaamaan, niin maahanmuuttobisneksellä on ollut käytännössä avoin piikki. Sille on ohjattu lisärahoitusta lähes jokaisessa tämän hallituskauden lisäbudjetissa ja sen menoja on järjestelmällisesti pyritty "kätkemään" eri hallintohaarojen budjettien sisälle sekä sekalaisen hanketoiminnan alle. Ettei vaan kukaan tavallinen kansalainen tai edes rivipoliitikko pystyisi laskemaan puuhan todellista hintalappua.

Pikkuhiljaa minulle on Demlalaisten toiminnasta tullut mieleen, että kyseessä tosiaankin alkaa olla jonkinlainen Suomalainen vastine Italian legendaariselle P2 (Propaganda Due) vapaamuurariloosille. Älkääkä naurako siellä, vertailukohtaa mukaillen DEMLA:nkin "verkostot"  ulottuvat poliitikoista, tuomareista ja sisäministeriön virkamiehistä aina ( turvapaikkateollisen kompleksin välityksellä ) kansainväliseen ihmissalakuljetusmafiaan asti. Keskiäkäinen mies suhtautuu kylläkin äärimmäisen epäillen kaikenlaisiin salaliittoteorioihin. Mutta elämän varrella on erilaisilla paikallisilla tahoilla tullut törmättyä jos jonkinlaisiin "hyvä-veli"-verkostoihin, niin hyvässä kuin pahassakin. Ja ainakaan minun kokemuspiirissäni ei mikään viittaa siihen, etteikö vastaavia verkostoja toimisi myös valtakunnan korkealla tasolla.

Mutta takaisin päivän aiheeseen. En löytänyt netistä mitään suoraa "todistetta" Pekka Hallbergin Demla-kytkennästä. Kaikenkarvaista spekulaatiota sitäkin enemmän. Demlan Oikeus-lehteen hän on muutamia artikkeleita kirjoittanut, samaten kirjoittanut joitain julkaisuja vanhojen Demla-aktiivien, kuten Martin Scheinin kanssa. Aihetodisteita korkeintaan. Mutta juuri tuon Halos-ulottuvuuden takia olisin melkein valmis lyömään viikon palkasta veikkaa, että kyllä hänellä kontakteja tuohon "kerhoon" saattaa hyvinkin olla...

Lopuksi voisi oikeastaan siteerata Pekka Hallbergia itseään. Tosin lausuma on muusta asiayhteydestä, mutta sopii kohtuudella myös tämän päivän epistolaan:  ”Ihminen ei voi asettua hyvän ja pahan tuolle puolen. Tilinteko kuuluu yhteisiin pelisääntöihin”.  Niinpä niin...

PS. Huvittava yksityiskohta tuli vastaan Demlan omilla kotisivuilla. Sieltä oli jostain syystä poistettu mm yhdistyksen historiikki ja Oikeus-lehden aakkosellinen kirjoittajaluettelo. Hmm - nähtävästi nettikeskustelu yhdistyksestä ja linkitykset noihin sivuihin ovat alkaneet joitain piirejä/ihmisiä hieman häiritä. Mutta ei se mitään, tuo kirjoittajaluettelo löytyy vielä Googlen välimuistista ja historiikkikin Internet-historiaa tallentavasta Wayback Machinesta. Siispä, niille joita historia huvittaa, Demlan lyhyt "noin 50v"- historia, olkaa hyvä. (tuo wayback machine on todella hiiidaas, mutta kärsivällisyyttä, kyllä se sieltä tulee)

6 kommenttia:

 1. Toi Hallbergin touhu on ikävän tyypillistä nykysuomalaista virka-aateliajattelua. Asiasta oli täysin lainvoimainen päätös, mutta tyyppi alkaa ohjeistamaan toimeenpanovaltaa ihan sillä perusteella että hän on virkaherttua, ja hänen sanansa painaa lakia enemmän.

  Yleensäkin, jos sotketaan keskenään laki ja poliittinen ideologia, niin lopputulos haisee mädiltä munilta. Oli kyseessä mikä poliittinen ideologia hyvänsä. Yksi yhteiskuntarauhaa ylläpitävä tekijä on luottamus virkamiehistöön, ja se on maassamme kyllä hyvää vauhtia rapistumassa.

  VastaaPoista
 2. Tuolla ylätasolla on noita klikkejä, jotka tuumii, että me tehdään mitä tahdotaan. Jututin joskus erästä (hallituspuolueen) rivikansanedustajaa ja hänkin oli alistuneena sitä mieltä, että "ei niille mitään mahda". Niillä kun on presidentti ja valtamedia puolellaan.

  Mutta komppaan sinua että jos maan korkeimmat oikeusviranomaiset alkavat politikoida ja oikoa siinä samalla lakia, niin se ei todellakaan tee hyvää kansakunnan lainkunnioitukselle.

  VastaaPoista
 3. Jep. Ja kun lainkunnioitus häipyy, on seurauksena helposti oman käden oikeus ja anarkia. Jota vastaan niin minä, sinä, kuin koko "Homma" pyrkii toimimaan. Ja virallisen ajattelun mukaan me ollaan niitä pahiksia. Onko todellisuudessa reikä?

  VastaaPoista
 4. No helvata... Just näppäilin oman version aiheesta kun en tajunnut että tämähän olikin nuivasti jo monokulttuuritettu kumoon.

  Asiaa!

  VastaaPoista
 5. Huomenta Kumitonttu ja Yrjö. Tällä blogilla nyt on vaan niin vähän lukijoita, ettei se mitään kumoon saa :-)

  Sehän se on tämän blogistanin voima ja rikkaus, kun monet kirjoittajat tarkastelevat samoja aiheita, kukin oman näköisesti ja omalla tavallaan. Tuo virallinen media kun on vuosi vuodelta yhä enemmän samasta puusta veistettyä.

  Ja kuten sanoit postauksessasi, toimittajia tosiaan vaivaa kunnanvaltuustosyndrooma. Koiraveron suuruudesta räksytetään tuntikausia, mutta miljoonakuprut kopautetaan pöytään ilman mitään keskustelua.

  VastaaPoista
 6. Terve!

  Sanooko nimi Antonio Gramsci mitään? Tuo Demlan touhu kuullostaa gramscilaiselta strategialta, jolla otetaan yhteiskunnan avainpaikat haltuun ja tehdään yhteiskunnasta halutunlainen. Marxilais-gramscilaisuus on yhä olemassa, vaikka se onkin mutatoitutnut toiseen olomuotoon.

  VastaaPoista