Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 10. helmikuuta 2011

Eva Biaudet - Kohti ääretöntä ja sen ylikin...


Kuluvan hallituskauden härskein poliittinen virkanimitys, Eva Biaudet, on jälleen antanut yhden säkenöivän lausunnon. Kokkolan Sällskapsklubbenilla pitämässään puheessa hän vaati, ettei turhapaikanhakijoiden perheenyhdistämisehtoja saa missään tapauksessa kiristää: " Suomi ei voi luopua nykyisistä velvoitteistaan. Perheiden yhdistäminen on osa pakettia". Paketilla Eva tarkoittanee Suomen nykyistä käytäntöä, joka on itseasiassa koko koko Euroopan, ehkä jopa maailman väljin ja anteliain. Maamme esikuvina usein toimineet Ruotsi ja Tanska ovat jatkuvien vakavien väärinkäytösten takia kiristäneet perheenyhdistämissäädöksiään tuntuvasti. Katsotaanpa vähän maailman menoa:

Tanska
-Perheenyhdistämistapauksissa ehtona on, ettei Tanskassa asuva perheenjäsen ole saanut sosiaaliapua kolmeen vuoteen. Nykyään ehtona on, että henkilö on selvinnyt ilman sosiaaliapua vuoden ajan

Ruotsi
Perheenyhdistämisen avulla Ruotsiin pyrkivien somalien määrä on pudonnut lähelle nollaa. Syynä on maaliskuussa voimaan astunut lakimuutos kertoi Ruotsin radio sunnuntaina.
Laki muuttui niin, että Ruotsiin Somaliasta perheenyhdistämismenettelyllä pyrkivien on todistettava henkilöllisyytensä viranomaisten myöntämällä passilla. Ruotsi ei kuitenkaan hyväksy Somalian passeja, jotka on myönnetty vuonna 1991 alkaneen sisällissodan jälkeen.

USA
-Yhdysvallat on lopettanut afrikkalaisten pakolaisten perheidenyhdistämisohjelman. Ohjelma lopetettiin, sillä Yhdysvaltojen ulkoministeriön mukaan useimmat pakolaiset valehtelivat sukulaisuussuhteistaan. Dna-testeissä selvitettiin, olivatko Yhdysvaltoihin pyrkivät perheenjäsenet sukua toisilleen. Esimerkiksi monilapsisen perheen kohdalla selvitettiin, olivatko lapset todella äidin omia. Kokeiden mukaan vain viidennes pyrkijöistä oli väittämäänsä sukua toisilleen.

Suomen "paketissahan" ei aseteta mitään ansainta tai kotoutumisehtoja vaan perheenyhdistämisiä myönnetään sitä mukaa kuin maahanmuuttovirastoossa ehditään päätöksiä tehdä. On jopa kehittynyt aivan suomalaiskansallinen erityispiirre eli Somalien "orvot" ottolapset (joille usein oleskeluluvan myöntämisen jälkeen kuin ihmeenkaupalla löytyykin elossa oleva laaja suku).

Toinen ainutlaatuinen etuus maassamme on se, että perheenyhdistäjille maksetaan matkat kokonaisuudessaan. Useimmissa muissa euroopan maissa maksetaan matkoja vain kiintiöpakolaisille.(jos niitä otetaan, läheskään kaikki maat eivät edes ota) Muille maksetaan matkakuluista korkeintaan osa. Suomi ja Ruotsi maksavat matkoja kokonaan, mutta Ruotsikin vain Geneven sopimuksen mukaisen pakolaisstatuksen saaneille. Joita on siis tulijoista muutama prosentti. Ainostaan rikkaalla Suomella on varaa maksaa matkoja myös esim humanitaarisin- tai muin epämääräisin suojelusyin oleskeluluvan saaneille ns turhapaikanhakijoille ja muille samantyyppisille "pakoloisille".

Keskiäkäinen mies ei ole kyennyt hahmottamaan, mistä nämä Evan mainitsemat erityiset "velvoitteet" ovat Suomelle syntyneet. Voisiko joku viisaampi minua valistaa. Muuta en keksi kuin että ne juontuvat nykyisestä hallitusohjelmasta, jonka mukaan "Suomi kuuluu kaikille". Siitähän voidaan vetää looginen johtopäätös, jonka mukaan myös suomalaisten maksamat verorahat kuuluvat kaikille. Pientä epäilyä kyllä tunnen siitä, hahmottavatko kansainväliset luotottajamme asian samoin. Nykytilanteessa, kun lähes 20% valtion budjetista rahoitetaan lainarahalla, heidätkin kannataisi ottaa huomioon. Mitä arvelette lainoittajiemme vastaavan jos tulevaisuudessa ilmoitamme että Suomen valtionvelka sekä velvollisuus huolehtia sen lyhennyksistä ja koroista kuuluvat kaikille? Eipä taida mennä läpi...

Mutta annetaanpa Evan jatkaa avautumistaan:
- Mitä pitempään lapsi joutuu olemaan ilman omia vanhempiaan, sitä suuremmaksi kasvaa hyväksikäytön riski

Ohessa kuva eräästä Valtion Osaamiskeskuksesta (VOK). Kuvassa on muutamia tyypillisiä "alaikäisiä" turvapaikanhakijoita. Niitä sotalapsia, jotka tulevat perheenyhdistämistä hakemaan ja myös saamaan. Minullekin tulee tuosta kuvasta mieleen parinkin erilaatuista hyväksikäytön riskiä mieleen, mutta ei varmaankaan se mitä Eva tarkoitaa.


Mutta ehkä Eva tosiaankin on huolissaan näidenkin lapsosten seksuaalisesta koskemattomuudesta. Paljastuihan Ruotsissa viimeksi viime vuonna tapaus, jossa vastaanottokeskuksen inha naispuolinen työntekijä "söi kuormasta" eli vokotteli lihalliseen kanssakäymiseen kanssaan ainakin kaksi alaikäistä turvapaikanhakijaa. Oheinen uutinen ei valitettavasti paljasta, perusteliko kyseinen nainen toimintaansa tuntemallaan suurella kristillisellä lähimmäisenrakkaudella. Sillä sanotaanhan jo raamatussa, että iloista antajaa Herra rakastaa...

PS. Muistellaanpa kauniiksi lopuksi Evan aikaisempia kannaottoja.

Vastusti kerjäämiskielto

"Käytännössä kiellon kohteena ovat romanit, vaikka kerjääminen kiellettäisiinkin kaikilta." 

Puolusti Somalien kasvasttilapsibisnestä:

-Malli, jossa kasvattilapset eivät kuulu ydinperheeseen, tuntuu minusta henkilökohtaisesti väärältä, sillä itselläni on kolme ei-biologista lasta. Kyseessä olisi myös askel väärään suuntaan ihmiskaupan torjumisessa.

Ja ennenkaikkea vaatii tiukempaa sensuuria ja viharikoslakia 

- Ehdotamme että etsitään tehokkaampia keinoja nettirasismiin puuttumiseksi. Tämän hetkinen oikeuskäytäntö osoittaa, että lainsäädäntö sisältää välineitä, joiden avulla voidaan puuttua vain kaikkein törkeimpiin loukkauksiin tai vihapuheen muotoihin, vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet sanoo.

- Vallalla näyttää olevan käsitys siitä, että sanavapaus sallii verkossa minkälaisen ilmaisun tahansa, mutta haluan muistuttaa, että sananvapaus ei oikeuta vihapuheeseen, hän jatkaa.

-Vähemmistövaltuutettu katsoo, että syrjintää kannattaviin tai edistäviin lausumiin tulisi voida puuttua, vaikka kyseiset lausumat eivät täyttäisikään ehdotettujen kiihottamisrikossäännösten tunnusmerkistöjä ja vaikka niihin ei sisältyisikään vihan tai väkivallan puolustamista. Tällaisiin lausumiin tulisi voida puuttua joko rikosoikeudellisilla tai muilla tehokkailla keinoilla, koska yhdenvertaisuus ja syrjinnän kielto ovat keskeisiä yhteiskunnan perusarvoja.

Kunhan vain viharikoslaki maahamme saadaan, voitte luottaa että kyllä niitä viharikoksia tulee löytymään. Ruotsissa on tosin uutisoitu että Malmön monikulttuurisessa onnelassa 95% poliisin viharikoksiksi luokittelemista tapauksista, on siellä väärin perustein. Mutta tämähän ei Biaudeta, Braxia ja Thorsia huoleta.

Tähän helmeen on oikeastaan hyvä lopettaa:

-“Suomi on siitä hyvä maa, että täällä eletään sääntöjen mukaan, mutta aina ei nähdä, mikä sääntö on se keskeinen sääntö.”

Onneksi meillä on Eva kertomassa mikä se sääntö on. Ilmiselvästi hän haluaa jäädä historiaan naisena joka loi STASI:n Suomeen. (Jarkko Pesosen blogaus aiheesta on lukemisen arvoinen)


PS II  Ylläolevasta ei pidä vetää sellaista johtopäätöstä, että Keskiäkäinen Mies on tunteeton ja kylmäsydäminen paskiainen. Kannatan kyllä hyväntahtoisuutta ja harrastan tietyin edellytyksin hyväntekeväisyyttäkin. Mutta hyväuskoisuus ja suoranainen sinisilmäinen typeryys hieman tökkii. Hyväksyn  kyllä periaatteessa nuo perheenyhdistämisetkin. Matkatkin voidaan jopa maksaa valtion varoista. Kunhan ne yhdistämiset tehdään pääsääntöisesti lähtömaahan. Hätätilassa vaihtoehdoksi käy kyllä Pauli Vahteran blogissaan esittämä tapa. Ne perheenyhdistämiset ja turvapaikanhakijoiden majoittamiset tehdään vapaaehtoisiin suomalaisperheisiin. Ja Vahteran ehdotus, että tämä kokeilu aloitetaan kansanedustajien ja ministereiden kodeissa, saa minulta mitä lämpimimmän kannatuksen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti