Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

maanantai 14. helmikuuta 2011

Monikultturismi ei ole kuollut, mutta se haisee jo pahalle


Aloitetaanpa poikkeuksellisen pitkällä lainauksella Newsmillistä. ( siitä Ruotsalaisesta nettimediasta, jonka johtokunnassa vaikuttaa myös Marko Ahtisaari ) Käännös on nimimerkki Rähmiksen, josta kiitos.

-On yleinen väärinkäsitys, että monikulttuurisuuden oppi on avoimen ja vapaan yhteiskunnan perusedellytys. Tämä ei pidä paikkaansa. Monikulttuurisuuden ideologia on poliittinen projekti, missä valtiollinen väkivaltamonopoli estää eri kulttuurien vahvuuksien hyödyntämisen ja jopa pakottaa joitain kulttuureja säilyttämään heikkoutensa.

-On kiistämätön fakta, että multikulttuurisuus-ajattelu estää erilaisten arvojen, näkemysten ja ilmaisujen vapaan keskinäisen kilpailun. Tämän asemesta kaikki kulttuurit pyritään säilyttämään poliitikan keinoin, mikä johtaa siihen, että toivottavien liberaalien arvojen, kuten vapauden ja yksilöllisyyden ei sallita kilpailla ei-toivottujen arvojen, kuten sorron ja kunniakulttuurin kanssa.

-Toinen yleinen harhaluulo on, että monikulttuurin vastakohta on monokulttuuri, missä poliittikan keinoin sanellaan kansalaisille mikä on toivottavaa ja mikä ei. Näihin molempiin aatesuuntiin sisältyy ajatusvirhe, jonka mukaan poliitikot sanelevat yhteiskunnan normit ja arvot. Modernissa vapaassa yhteiskunnassa asian pitäisi olla pikemminkin päinvastoin.

-Politiikassa monikulttuurisuuskysymys on pitkään mielletty etnisyyskysymykseksi. Mutta paraikaa maailmassa käytävä taistelu esimerkiksi islamilaista totalirismia vastaan ei ole etninen, vaan aatteellinen konflikti.
 
-Vapaassa kulttuurissa ja yhteiskuntailmastossa kulttuureista poimitaan parhaat palat ja huonoimmat hylätään - ja hienointa on se, että tämä tapahtuu aivan itsekseen ilman pakkoa tai valtiollista väliintuloa. Politiikassa tunnutaan unohtaneen, että myös niiden kulttuurien, jotka vapaa ja avoin Ruotsi on sallinut maahansa tulla, tulee sopeutua ruotsalaiseen vapauteen ja avoimuuteen.

-Nyt on ruotsalaisten poliitikkojen korkea aika lopettaa kulttuurirelativisminsa ja holhouspolitiikkansa, ja antaa Ruotsin ja ruotsalaisten päättää mikä kuuluu ruotsalaiseen kulttuurin ja mikä ei. On aika haudata monikulttuuri ikuisiksi ajoiksi.

Tämä on todella rajua tekstiä syvällä itsesensuurin suossa rypevässä nyky-Ruotsissa. Ja yllätys,yllätys. Teksti ei ole minkään "äärirasistifasistinationalistipiilonatsisekopään" Ruotsindemokraatin kynästä, vaan asialla on Ruotsin kokoomuksen eli Moderaattien tuore kansanedustaja, Iranilaissyntyinen Hanif Bali.


Nyt Keskiäkäinen Mieskin alkaa vakuuttua, että me tosiaankin tarvitsemme kipeästi maahanmuuttajia. Tarvitsemme heitä sanomaan ääneen sen, että kulttuurirelativistisen ja postmarxilaisen monikulttuurisuusidelogian sokaisemilla mielipidekeisareillamme ei oikeasti ole vaatteita. Sillä maahanmuuttajataustaista totuuden puhujaa he eivät pysty vaientamaan sillä rutiininomaisella rasisti-leimallaan.

Sama tulee mieleen pikku-uutisesta viime vuoden lopulta. Tanskassa julkaistiin poikkeuksellinen tilasto, jossa rikokset ja tuomiot oli ryhmitelty etnisen taustan mukaan. Ei-niin-yllättävää että jotkut kansallisuudet loistivat näissä tilastoissa ei-niin-edukseen. Asiasta nousi tietenkin Tanskassa melkoinen kohu, josta pisti silmään parin sosiologin kommentointi. Professori Flemming Røgild, joka on omistanut elämänsä rasismitutkimukselle sekä runoilulle, tuomitsi jyrkästi moisten tilastojen julkaisemisen ja sanoi että siitä on pelkkää haittaa. Turkkilaislähtöinen sosiologi Mehmet Ümit Necef taas puolusti tilaston julkistamista sanoen että jos esimerkiksi tilastoissa korkealle sijoittuneet turkkilaiset eivät halua nähdä itseensä liittyviä ikäviä rikostilastoja, on heidän vastuullaan myös tehdä asialle jotain.

Jotenkin minulle tuli mieleen että toinen herroista on ihan oikea akateeminen tutkija ja toinen pikemminkin akakoominen hutkija...  (btw hakuja tehdessäni tuli vastaan mm tämä Mehmet Necefin artikkeli terroristeista, joka on lukemisen arvoinen. Vinkkinä vaan että google-kääntäjä kääntää tanskasta englanniksi ihan kelvollisesti, tai ainakin paljon paremmin kuin suomeksi)

Kuvassa kaksi sosiologia, toinen akakoominen hutkija ja toinen ihan oikea akateeminen tutkija

Monikultturismille antaa huutia Calgary Herald-lehdessä myös sosiologi ja Kanadan Muslimi-Kongressin jäsen, pakistanilaislähtöinen Mahfooz Kanwar (lihavoinnit minun tekemiäni):

"I'd tell them, this is Canada, and in Canada, we teach music and physical education in our schools. If you don't like it, leave. If you want to live under sharia law, go back to the hellhole country you came from or go to another hellhole country that lives under sharia law," said Kanwar, who is a professor emeritus of sociology at Mount Royal University in Calgary.

That might be putting things a little more forcefully than most of us would be comfortable with, but Kanwar says he is tired of hearing about such out-of-tune demands from newcomers to our country. "Immigrants to Canada should adjust to Canada, not the other way around," he argues.

Kanwar, who immigrated to Canada from Pakistan via England and then the United States in 1966, says he used to buy into the "mosaic, official multiculturalism (nonsense)."
He makes it clear, that like most Canadians, he is pleased and enjoys that Canada has citizens literally from every country and corner in the world, as it has enriched this country immensely. But it's official multiculturalism -the state policy "that entrenches the lie" that all cultures and beliefs are of equal value and of equal validity in Canada that he objects to."The fact is, Canada has an enviable culture based on Judeo-Christian values -not Muslim values -with British and French rule of law and traditions and that's why it's better than all of the other places in the world."

Punavihreä tärähtäneistömme on varmaankin sitä mieltä, että kyseinen professori on ihan väärin kotoutunut ja esittää ihan kamalia vihamielipiteitä. Mutta artikkeli on kokonaisuudessaan todella lukemisen arvoinen ja löytyy siis täältä.

Jotta en syyllistyisi siihen vanhaan virteen, jonka mukaan muissa maissa on kaikki paremmin, niillä on jopa paremmat maahanmuuttajat, otetaan tähän loppuun jotain ihan kotimaisia sitaatteja. Eli kyllä meilläkin kuulee nimenomaan uussuomalaisten suusta ajatuksia, joiden perusteella toivoa vielä on:

Fatbardhe Hetemaj:

-Kannatan koko sydämestäni sellaista monikulttuurisuutta, jossa erilaiset ihmiset hyväksytään yhdenvertaisiksi suomalaisiksi. Sitä en kuitenkaan hyväksy, että eri maista tulevat saavat omaan kulttuuriinsa vedoten vaatia itselleen erivapauksia ja sen varjolla sivuuttaa Suomen lakia tai ihmisoikeuksia.

-Suomessa kunniaväkivaltaa ja tyttöjen ympärileikkauksia ei haluta nähdä vakavana ongelmana, sillä kulttuuriin puuttumista kavahdetaan sen kiusallisuuden ja vaikeuden vuoksi. Tämä vääristynyt suvaitsevaisuus suojelee kärsimysten aiheuttamista ihmisille. Vaikenemalla me hyväksymme äärimmäisen väkivallan ja naisten itsemääräämisoikeuden rajoittamisen.

-ihmettelen miksi Shkupollia ei karkoitettu Suomesta?

-Se ei käy, että Suomeen tullaan elämään albanialaista elämää

Elina Moustgaard:

-monikulttuurisen yhteiskunnan erityispiirteitä ovat eriarvoistuminen ja etnisten ryhmien eriytyminen. Kouluopetuksen tason rappeutuminen ja väkivallan juurtuminen osaksi arkipäivän elämää. Myös ennakkoluulot ja rasismi lisääntyy, kun ulkomailta muuttaa toisiaan syvästi inhovia etnisiä ja uskonnollisia ryhmiä.

- Nämä nykyiset materialistit ovat häikäilemättömiä diktaattoreita, globalisaatiota julistaen he siirtelevät ihmiskohtaloita mielivaltaisesti maanosasta ja kulttuurista toiseen. Heidän tarkoituksensa on hajoittaa kansakuntien yhtenäisyys, sekoittaa eri arvoiset kulttuurit keskenään arvottomaksi massaksi. Kasvualustastaan irtirevittyjen, vieraaseen maaperään istutettujen islaminuskoisten massatuonti on tehokkain tapa kylvää eriarvoisuutta, maahantulijoita nöyryyttäen ja kantaväestöä halveksuen.

-puhdasoppinen islam ei suvaitse kulttuurieroja. Mielenkiintoista, että viestimistä tulee suomeksi selvää tekstiä, ihmiset näkevät mitä ympärillä tapahtuu ja silti jaksavat syyttää vääränlaisia kotoutumismenetelmiä taikka pilapiirroksia joidenkin muslimiryhmien kyvyttömyydestä suvaita läntisiä arvoja.

-Jos vastustaa lähtökohtaisesti yhteiskunnassa vallitsevia arvoja, on aika heikot menestymismahdollisuudet tulla osalliseksi yhteisöä

-Sanoin ettei ole pahoja kansoja, on hyviä ja pahoja ihmisiä. Islamin usko ei ole vain uskonto, se on teokratia, totalitaarinen ja poliittinen ideologia. Kyllä ideologiaa voi ja pitää arvostella ja tietenkin uskontoa, vaikka kuinka tykkäisi sitä kannattavasta ihmisestä.

PS. Viime syksynä Saksan liittokansleri Merkel sanoi: "Yritys rakentaa monikulttuurinen yhteiskunta ja elää rinnakkain on epäonnistunut, täydellisesti epäonnistunut". Samoin Englannin pääministeri David Cameronin mukaan "ajatus monikulttuurisuudesta on epäonnistunut". Hänen mielestään "vuosia jatkunut liiallinen suvaitsevaisuus on johtanut eri kulttuurien eristäytymiseen ja pelkoon puuttua vähemmistöissä pesivään rasismiin" ja että "Euroopan on aika herätä rajojensa sisällä pesivään terrorismin uhkaan".

Odotankin mielenkiinnolla koska ensimmäinen Suomalainen eturivin poliitikko uskaltautuu sanoutumaan irti tästä Eurooppaa ja Suomea mädättävästä monikulttuurisuusideologiasta. Ei ehkä kannattane pidättää hengitystä sitä odotellessaan. Mutta jos joku heistä tekee sen selkeästi ja kiemurtelematta ennen huhtikuun vaaleja, hän saa kyllä minun ääneni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti