Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

tiistai 15. helmikuuta 2011

"Meilläpäin sitä sanotaan sinnikkyydeksi"


Sattuipa hauskasti. Vain päivä sen jälkeen, kun olin sattunut blogaamaan monikultturismista, tulee Hotelli Yrjöperskeleen respassa vastaan Mediaseuranta-blogi, jossa uutisoidaan eurabiaministeri Thoorsin tuore hengennostatuspuhe jonkin ETNO-foorumin kinkereillä. Jossa Astrid mm kertoo, mitä Merkel ja Cameron OIKEASTI tarkoittivat, todetessaan monikultturismin epäonnistuneen.

Ei siinä mitään, lukekaa puhe ja Yrjön analyysi. Näköjään Thorska toimii kuin kommunistit ennen ja islamistit vielä nykyäänkin. Kun kuilu pyhän teorian ja käytännön elämän välillä kasvaa sietämättömän suureksi, vaaditaan vaan pokkana ismin yhä puhtaampaa noudattamista. Muistattehan te nämä: kommunismin/islamin aiheuttamat ongelmat piti ratkaistaman tuomalla yhteiskuntaan yhä lisää ja puhtaampaa kommunismia/islamia. Ja tietysti samalla puhdistamalla yhteiskunta toisinajattelijoista ja muista epäilevistä Tuomaista.

Itseasiassa minulle alkaa yhä useammin tulla noista Thorsin julistuksista mieleen Göbbelsin "haluatteko totaalista sotaa"-puheet. Joita tämä piti  v-43, El Alamenin ja Stalingradin tappioiden jälkeen. Kun sokea-Gretakin jo näki, että Saksa on käytännössä hävinnyt sodan ja loppu on vain kärsimysten pitkittämistä.

Että mikäpäs siinä, yhä lisää monikultturismia Suomeen ja turpa kiinni monokulttuurimiehet. Meillä kun on varaa ja meillä on velvollisuus!  Keskiäkäinen mies tyytyy odottelemaan mielenkiinnolla aatteen sitä vaihetta, jossa monikultturistit aloittavat liikkeensä sisäiset puhdistukset ja toverituomioistuimissa etsitään harhaoppisia ja sabotöörejä. Kyllä sekin aika tulee. Ihan historiallisella vääjäämättömyydellä...

Oheinen kuva jotenkin kiteyttää Astrid Thorsin hallitustaipaleen 2007 - 2011 paljon paremmin kuin Keskiäkäinen Mies pystyisi tuhannellakaan sanalla sitä kuvailemaan. Siihen on siis hyvä lopettaa:

Tohloppi, saanko porilaisten marssin?


PS.Näköjään myös Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy on liittynyt monikultturismistä luopujiin.

"Ranskan presidentti piti monikulttuurisuutta edistävää maahanmuuttajapolitiikaa selkeästi epäonnistuneena. Sarkozy totesi, että maahanmuuttajien tulee sulautua osaksi ranskalaista yhteiskuntaa ja hyväksyä maan tavat. Jos tulijat eivät hyväksy tätä, he eivät ole tervetulleita Ranskaan. Presidentti ei halua Ranskasta yhteiskuntaa, jossa väestöryhmät elävät erillään toisistaan, vaikka toisten erilaisuutta pitääkin kunnioittaa.
- Olemme kiinnittäneet liian paljon huomiota maahan saapuvan ihmisen identiteettiin ja liian vähän huomiota vastaanottavan maan tapoihin ja kulttuuriin."

Odotan mielenkiinnolla tante Astridin seuraavaa ulostuloa, jossa hän selittää meille mitä Sarkozy tuolla lausunnollaan oikeasti tarkoitti. Varmaankin taas jotain ihan päinvastaista, kuin miten Keskiäkäinen Mies tuon ymmärtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti