Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Keskiäkäisiä vanhaskommentteja V - Espanjantauti


Ei näköjään tarvinnut olla kuin viikko maan rajojen ulkopuolella, kun voimakaksikko Jutta & Jyrki ehtivät lyödä lisää miljardiluokan nauloja maamme kansantalouden arkkuun. Tällä kertaa on kuulemma ihan EU-puhelinkokouksessa luvattu osallistua Espanjan (ensialkuun) 100 miljardin euron pankkitukipakettiin.

Sanon ensialkuun, koska eihän tämä tähän jää. Espanjan valtion ja pankkien rahantarve on seuraavan parin vuoden aikana arvioitu olevan vähintäänkin sellaiset 600 miljardia. Lisäksi maan talous on vapaassa pudotuksessa ja sekä sen pankeista että hallinnosta löytyy yhä uusia "pommeja", joten tuokin arvio voi olla reilusti alakantissa. Ja lisää käenpoikia on pikapuoliin tulossa ruokintaan. Osa ihan uusia tapauksia (Italia, Kypros, Ranska), osa kärkkyy santsikierroksille (Portugal, Irlanti, Kreikka...)

Siitä montako miljardia Suomen osuus tällä kertaa on ja minkä Musta-Aukko-Mekanismin kautta rahat kätevimmin lapataan, Jutalla eikä Jykällä ei toki vielä ole hajuakaan. Mutta pääasiahan on, että vastuuta kannetaan. Koska meillä on siihen varaa ja velvollisuus.

----------------------------------------

Hallituspuolueiden onneksi Korkein Oikeus sattui juuri sopivasti saamaan päätökseen oikeuslaitoksemme  neljä vuoden uutteran työn tulokset "kansankiihottaja" ja "uskonrienaaja" Halla-Ahon suuressa tribunaalissa. Tämä oli onnenpotku, sillä nyt voidaan kätevästi nostaa julkinen paskamyrsky ja hirmuinen jeesustelu  perussuomalaisia sekä Halla-Ahoa kohtaan ja kääntää niin median, eduskunnan kuin kansalaistenkin mielenkiinto pois tästä tuoreimmasta maamme taloudellisesta suoneniskennästä toisarvoiseen suuntaan. Ilman tuoretta Halla-Ahoa olisi tanssia Hyvinkään kylmenevillä haudoilla jouduttu venyttämään pitkästi yli encore-kierrosten.

Koomisiltakaan piirteiltä tässä sumutusoperaatiossa ei ole voitu välttyä. Esimerkiksi asiassa julkisuudessa suuressa äänessä olleen moraalituomari Jan Vapaavuoren omasta "CV:stä" löytyvät tuomiot niin pahoinpitelystä, varkaudesta kuin rattijuoppoudestakin, mutta miehellä on silti pokkaa julistaa Halla-Ahon vaarantavan paitsi eduskunnan maineen niin jopa koko Suomen kansainvälisen arvovallan.

Hmm - hallituspuolueiden edustajien meriiteistä tosiaan löytyy niin vaalirahakorruptiota, hyvä-veli asuntojärjestelyjä, rattijuopumuksia, kuolemantuottamus kuin muitakin pikkurötöksiä, mutta onhan sentään Halla-Ahon neljän vuoden takainen, 50:n päiväsakon arvoiseksi tuomittu rikos törkeydessään aivan omaa luokkaansa. Sillä kyse on sentään mielipide- ja ajatusrikoksesta. Ja nehän olivat oikeuspoliittisessa esikuvassamme Neuvostoliitossakin kaikkein ankarimmin rangaistuja rikoksia.

Ja toiseksi, kuten Jaska blogissaan hyvin huomioi: "Pahoinpitely ja varkaus esimerkiksi kohdistuvat vain pariin ihmiseen ja rattijuopumus on yleensä uhriton rikos siinä missä Halla-ahon törkeät faktojen paljastamiset loukkaavat yli miljardia muslimia" 

Erityisen raskauttavaa tuntuu julkisen toverituomioistuimen mielestä olevan lisäksi se, että Halla-Aho on kehdannut tuomionsa jälkeen vieläpä vähätellä sitä. Moista ei kuulemma hänen kaltaisessa keskeisessä asemassa oleva saa missään tapauksessa tehdä. Romuttaapi koko oikeusjärjestelmämme arvovallan sekä valtiojärjestyksemme keskeisen osan, vallan kolmijaon. Niinpä niin. Kun KHO:n presidentti Pekka Hallberg aikoinaan dissasi oman tuomioistuimensa päätöstä ja ohjeisti poliisia ettei KHO:n päätöstä tulisi noudattaa, joutuiko hän eroamaan tehtävästään? Eipä joutunut vaan hänet palkittiin seuraavana itsenäisyyspäivänä eräällä maan korkeimmista kunniamerkeistä. Kyseisen juridisen ennakkotapauksen perusteella Halla-Ahokin saanee ensi marraskuussa jonkin komean prenikan presidentti Niinistöltä?

-------------------------------------------------------

En lähde tätä oikeustapausta sen kummemmin kertaamaan. Minua paremmat blogaajat ovat sen jo perusteellisesti käsitelleet. Nähtävästi sen kummatkin osapuolet ovat jokatapauksessa päässeet päämääräänsä. Halla-Aho todisti peräti Korkeimman Oikeuden kautta oikeaksi alkuperäisen väitteensä, että Suomessa on juridisia kaksois-standardeja. Ja valtionsyyttäjä Mika Illman sai hyvityksen loukatulle ammatilliselle hipiälleen. Olihan J H-A:n alkuperäinen blogaus suoranainen kettuilu ja haaste häntä itseään kohtaan. Lisäksi hän sai himoitsemansa ennakkotapauksen (ja varoittavan esimerkin) johon nojaten hän voi ajaa entistä vahvemmin haluamiaan nettisensuuria ja  muita sananvapauden rajoituksia."Korkein tuomioistuin on vetänyt rajan sille laajuudelle, kuinka pitkälle vallanpitäjiä kritisoivilla kansalaisilla on oikeus provosoida ja yliampua."- Mika Illman -

PS. Tuo valtionsyyttäjän HBL:lle antama lausunto kertoo itseasiassakaiken oleellisimman tästä kaikki oikeusasteet läpikäyneestä farssista. Nomenklatuura haastettiin ja se näytti mahtinsa. Laitetaanpa vielä tähän loppuun näytelmälle (ja valtionsyyttäjälle) sopiva ääniraita:5 kommenttia:

 1. Mainiot kuvat, varsinkin tuo Käteinen ja Turpiainen.

  Olen joskus laulavan talkkarin esityksiä yrittänyt etsiä youtuubista, mutta huonolla menestyksellä. Kiitoksia linkistä!

  Mahtava mies passaa hyvin Kim-Jong-Sung-Ill-man:lle - jolle toivon, että taivas putoaisi päähän. Harvinaisen epämiellyttävä limanuljaska.

  - buuri johannesbuurista -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan. Siellä etelässä talvi vissiin tekee tuloaan?

   Kyllä minäkin luulen että tällä hetkellä herra valtionsyyttäjä hyräilee tyytyväisenä juurikin tuota Sepi Kumpulaisen kipaletta.

   Poista
 2. Nokitan paremmaksi: olkoon tämä video täten kunnioittavasti omistettu Korkeimmalle Poliittiselle Totuudelle.

  http://www.youtube.com/watch?v=Fh7FqDAyg9k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istuukin oikein hyvin päivän teemaan :-)

   Tuo "Rajavartijat" oli aivan uusi tuttavuus. Tämä "Ampumismääräys" oli ihan katsomisen arvoinen video, vaikka täytyy myöntää ettei tuollainen industrial-tekno-punk(?) yleensä oikein ole minun musiikinlajiani

   Poista
 3. Sinänsä ihan jänskä aikamatka menneeseen kylmän sodan maailmaan tuo pätkä. Meininki vaikuttaa kuin sekoitukselta kolmatta valtakuntaa ja Pohjois-Koreaa. Uniwormut näyttää olevan ihan 1:1 Aatunaikaisiin nähden ja marssiaskeleitakin on treenattu ihan huolella. Muutenkin paraati oli kuin värikuvaa suoraan 30-luvulta (hui, kielletty sana! ;) ja nuo mustavalko-osuudet nyt varsinkin. Tietysti mitä nyt tekniikka oli noista ajoin kehittynyt, Aatulassa ei sentään vielä ollut esim. MI24 Hind:eja, jolla tuossa liihotellaan. No, kun tuli tuo Kim-dynastiakin kerta mainituksi, niin tässäpä vielä vähäsen:

  http://www.youtube.com/watch?v=f6PxkeOIMA8

  Jää kyllä noihin kellopelimiehiin verrattuna jopa Derkkulakin toiseksi... Ei-militaristista sosialismia?

  VastaaPoista