Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Euroopan VakausmekanismiHyvinkääläisen kieroon kasvaneen pipipään ampumasekoilu oli kuin lottovoitto maamme hallitukselle. Tuokokuun puolivälissä valtioneuvosto nimittäin antoi eduskunnalle esityksen Euroopan Vakausmekanismin hyväksymisestä ja asia tullaan käsittelemään (siis hyväksymään) vielä ennen kansanedustajien siirtymistä kesälaitumille. Jos ei olisi sattunut tälläistä traagista, palstat täyttävää uutispommmia, olisi politiikan ylätasolla jouduttu taas kerran kehittelemään hirmuinen julkisuus-paskamyrsky jostain ihan olemattomasta sanomisesta, jonka joku persu tai muu alempiarvoinen ihminen on suustaan päästänyt tai lärvikirjaan kirjoittanut.

Ihan vain jotta julkinen keskustelu ja kansan huomio saataisiin käännettyä pois tekeillä olevasta Suomen suvereniteetin ja kansallisen päätösvallan vaihtamisesta huippukokousillallisten hernerokkalautaseen. Sillä tämä EVM/ESM päätös tulee maksamaan Suomen valtiolle ja suomalaisille veronmaksajille uskomattoman paljon. Sekä rahallisesti että poliittisesti.

Suorastaan huvittavaa new-speakkia on se, että tuolle Luxemburgilaiselle kaikista mahdollisista vastuista vapautetulle pankkiiriliikeelle, on annettu nimeksi Euroopan Vakausmekanismi. Itse pelkään pahoin, että tuo ESM-himmeli on päinvastoin se poliittista epävakautta aiheuttava ruutitynnyri, joka tulee jossain vaiheessa nimenomaan räjäyttämään vihan ja raivon Euroopan kansojen keskuuteen ja välille. Jahka se alkaa tosissaan rahoitusmääräyksiä ja vastuita maksajamaille jakamaan. Ja kansalaiset tajuavat mitä politiikot ovat tehneet sen luodessaan.


Ps. Itse en ole aivan vielä siirtymässä kesälaitumille, mutta seuraavan viikon olen kyllä liikekannalla, joten kirjoitteluun tulee, taas kerran, vähän taukoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti