Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Hyvä Suomi - jälleen uusi Maailmanennätys


7 kommenttia:

 1. Hienoa, että maamme Kansainvälinen Maine(TM) on jälleen vahvassa nosteessa! Tästä on hyvä jatkaa kokka kohisten kohti uutta uljasta huomispäivää! Kutsumuskohtalomme on jo ainakin selvä, kannamme vastuuta koko Euroopasta ja muusta maailmasta, EU ja YK viisaina neuvonantajinamme. Guggenheimin torjumisesta aiheutunut syvä häpeä on myös saatu täten (melkein) hyvitetyksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Paitsi että ei sitä Guggenheimia suinkaan torjuttu ole. Hanke vain lepää telakalla kunnallisvaalien yli. Sitten se kaivetaan esiin uudella innolla.

   Poista
 2. Vaatisko Braxin kuva päivitystä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo nyt paljon somempi kuin nyky-Brax :-)

   Tiedostin toki tuon kuvan vanhentuneisuuden, mutta laiskuus iski. Valmiiksi valkoisella taustalla olevan kuvan sai syvättyä naps ja kops.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tuo kuva voi välittää Barxista liian positiivisen käsityksen. Tuosta sertifikaatista tuli mustalla huumorilla mieleeni että pitäisikö toivoa tänne ulkovaltojen interventiota jos sillä saataisiin establishmentin kolme haaraa nujerrettua ja korvattua jokainen niistä "halla-aholaisilla". Jos niistä ei muuten päästä? Kolmella eliitin haaralla tarkoitan väkivaltaeliittiä, sivistyseliittiä ja talouseliittiä. Äksy voi etsiä nuo sanat Matruunan blogista.

  VastaaPoista
 5. Täytyy sanoa, että tuo sertifikaatti tiesi paikkansa. Tiedätkös, Keskiäkäinen, mulla on semmonen perstuntuma, että me olemme viime päivien aikana saaneet nauttia hallituspuolueitten (plus tietysti kepulit kiilapoikana) taholta tästä niin sanotusta poliittisesta osaamisesta, josta viime aikona on paljon puhuttu, ja jota persuilla kuulemma ei ole. Tätä näytelmää seuratessani en ole vaan kovin varma, että kannattaako persujen sitä opetellakaan.

  VastaaPoista