Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Juhannuksen taikaa Impivaarassa K-18Juhannus on suomalaisista juhlista ehkäpä kansallisin ja myös monilla tavoin rakkain. Keskikesän juhla ja varsinkin se kesäyö on täynnä unelmia ja  taikaa. Sekä tietysti Impivaaralaista erotiikkaa. Onhan maaliskuu perinteisesti ollut ruuhkaisin kuukausi maamme synnytyssaleissa. Ja ihan tuoreen kyselyn mukaan juhannus on myös syrjähyppyjen ja pettämisen juhlaa.

Juhannuksena on perinteisesti tehty monenmoisia taikoja. Suosituimpana niistä tietenkin erilaiset lemmentaiat, joihin on useinkin liittynyt sauna, neidot tai alastomuusKun olen jotenkin ottanut harrastuksekseni Impivaaralaisen kansanperinteen "posterisoimisen", rustasin pari kuvatusta tuoreemmasta kansanviisaudesta:Sekä käytän samalla tilaisuutta hyväkseni ja julkaisen myös niitä jo tutuksi tulleita kuvituksia vanhoihin, "Pilvihin on piian nännit" kirjasta poimittuihin, Impivaaralaisiin seksisanontoihin. Näin juhannuksen kunniaksi sellaista K-18 osastoa. Joten hus pois alaikäiset.Joten eipä sitten enää muuta kuin hauskaa juhannusta kaikille lukijoilleni.1 kommentti:

  1. Lappilainen juhannustaika: Jos nuori neito laittaa Juhannusyönä Koskenkorvapullon tyynynsä alle, niin aamulla sulhanen nukkuu vieressä. Joskus jopa useampia!

    VastaaPoista