Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 3. toukokuuta 2012

Hyvää Sananvapauden päivää


6 kommenttia:

 1. Mits nyt kunhomman turkkila valittu pps-lehden päätoimittajaksi, saadaanko siitä luetumpi esim. uusi-suomi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä osaa tuosta Turkkilasta paljon mitään sanoa. Kerran olen sitä nähnyt televisiossa ja ainakin silloin vaikutti aivan asialliselta kaverilta.

   Nuon "tärkeään ja merkittävään julkiseen tehtävään" asettuesaan saapi varautua siihen että Hommaforumilta kaivetaan esiin kaikki ryönä, joka sitten vahvasti tulkittuna ja oiottuna kaadetaan sen niskaan ja sovitettavaksi.

   Poista
 2. Ihan huvikseen kiinnostaa tietää mahtaako tämä olla vihalinkitys? Äksy on varmaan jonkin sortin Italia-tietäjä joten päättelin että voi kiinnostaa. Itse kiinnitin huomion lähinnä kielioppiin ja ääntämiseen enkä niinkään sisältöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm - linkitetty video on kolmekymmentäluvulta joten ilmiselvästi sen täytyy olla vihalinkitys. Josta allekirjoittanut lienee uusien Viljannilaisten tiedotusoppien vastuussa ja syytteen alainen.

   Italia-tietäjä en ole, vaikka maassa olenkin monasti käynyt ja kiertänytkin. Mutta näköjään operetti-marsalkalta luonnistui sujuvasti myös teutooniein kieli ja intonaatio :-D

   Poista
 3. Uusi Suomi on mukasuvaitsevaisten ja tärähtäneen ääri-vihervasemmiston viimeinen sananvapauden vastainen linnake, jossa he voivat surutta kirjoittaa Perussuomalaisten vastaisia vihakirjoituksia ja muutenkin pitää yllä sellaista epäisänmaallista älämölöä ja vihervasemmistolaista retoriikkaa.

  Perussuomalaisten verkkolehti tule olemaan tervetullut tuulahdus ja vastaisku vihervasemmistolaisten harrastamaan sananvapauden riistämiseen mediassa.

  VastaaPoista
 4. Rehellisyyden nimissä on sanottava että US:n puheenvuoroissa on kyllä kaikkien puolueiden kannattajien kirjoituksia jotka voi luokitella osastoon "kamalaa ryönää". Myös persujen.

  Puheenvuoroa selattaessa kannattaa siis muistaa vanhan periaatteen jonka mukaan 90% kaikesta on paskaa. On siellä kuitenkin kourallinen todella hyviäkin blogaajia.

  Aika näyttää onnistuuko tuo persujen verkkolehti-uudistus. Saako se "talliinsa" hyviä kirjoittajia ja löytävätkö lukijat sen.

  VastaaPoista