Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

lauantai 8. tammikuuta 2011

Vända andra kinden till eli Ruotsalainen vuorisaarna

Haukiputaalaislähtöinen Helena Benaouda, hänen tyttärensä Safia ja etenkin vävypoika Munir ovat elähdyttäviä esimerkkejä monikulttuurisuuden rikastavasta vaikutuksesta harmaaseen Skandinaaviseen arkeen


Vuodenvaihteessa libanonilaissyntyinen "ruotsalainen"  Munir Awad kärähti  parin muun "ruotsalaisen"
( Omar Abdalla Aboelazm & Sahbi Zalouti) kanssa Tanskanmaalla aselastissa. Tanskan poliisin mukaan heidän suunnitelmanaan oli tehdä Kööpenhaminalaiseen Jylland Post-lehteen Mumbai-tyylinen terrori-isku.

Tämä Munir Awad onkin osoittautunut varsin vikkeläliikeiseksi kaveriksi. Vuonna 2007 hänet pidätettiin Somaliassa raskaana olevan 17-vuotiaan "tyttöystävänsä" kanssa epäiltynä terroristiyhteyksistä. Itse he kertoivat olevansa tavallisella turistimatkalla. Ruotsin ulkoministeriö ja turvallisuuspoliisi SÄPO riensivät apuun ja saivat Etiopian armeijan luovuttamaan reippaat reppumatkaajat turvaan Ruotsiin.Vuonna 2009 samainen pariskunta ja heidän nyt kaksivuotias lapsensa pidätettiin Pakistanissa lähellä Afganistanin rajaa. Heidän oman kertomansa mukaan kyse oli jälleen puhtaasta turismista, mutta Pakistanin viranomaiset syyttivät Awadia yhteyksistä terroristeihin sekä vakoilusta. Ja totta kai, jälleen Ruotsin ulkoministeriö ja SÄPO riensivät pelastamaan pariskunnan.

Enpä siis jaksa edes yhtään epäillä, etteikö Ruotsin valtio nytkin tee kaikkensa Awadin & kump. vapauttamiseksi, tälläkertaa epäinhimillisten tanskalaisviranomaisten kynsistä. Sillä jo raamatussakin opetetaan että meidän tulee aina kääntää vielä toinenkin poski...

Suomalaisille tämän jatkokertomuksen tekee kiintoisaksi se seikka, että Munir Awad on meille vähän kuin vävypoika. Hänen anoppinsa kun on Haukiputaalaissyntyinen Helena Benaouda (os Fagerdin). Tämä v.1980 islamiin palannut uusruotsalainen on nykyään Ruotsin vaikustusvaltaiseksi mainitun Muslimineuvoston puheenjohtaja. Neuvoston merkittäviä poliittisia kannanottoja on mm seuraava:

 "Ruotsin muslimineuvosto haluaa saada Ruotsin muslimit vaaliuurnille syyskuun 17.  päivänä. Neuvosto ei halua ottaa kantaa ihmisten puoluevalintaan, mutta tärkeä kysymys järjestölle on naisten oikeus käyttää huivia kouluissa ja työpaikoilla.
- Musliminaisia syrjitään jo kouluiässä, sanoo puheenjohtaja Helena Benaouda."

 (artikla Ruotsin muslimineuvoston antamasta naisten pukeutumiskoodistosta täällä )

Helena Benaouda on vielä ihan hiljattain vakuuttanut Ruotsin tiedotusvälineissä ettei hän ole törmännyt minkäänlaiseen radikalisoitumiseen Ruotsin muslimien keskuudessa ja sanonut että ainoat ääriryhmät Ruotsissa löytyvät maahanmuuttokriittisten ja monikulttuurisuutta epäilevien keskuudesta. Helena ei nähtävästi ole viime vuosina sattunut törmäämään edes vävypoikaansa?


PS.  Minua hiukan huvittaa kun lehtijutuissa vauvaa odottavaa Safia Benaoudaa on kutsuttu Munir Awadin tyttöystäväksi tai morsiameksi. Kuulostaako uskottavalta että Ruotsin muslimineuvoston puheenjohtajan tytärellä on ollut (nähtävästi varsin kiihkeän islamistisen) Awadin kanssa vain avosuhde tai kenties hän on kihlattu jonka Awad on saattanut raskaaksi?

Tottakai heidät on joku imaami vihkinyt sharian säännösten mukaan, mutta he ovat vain halunneet avioliittonsa rekisteröimättä jättämisellä näyttää keskisormea kansankodin avioliittolainsäädännölle, niinkuin monet muslimit kautta Pohjolan nykyään tekevät.

Kuka esimerkiksi uskoo että 46% Suomessa asuvista Somali-naisista on oikeasti yksinhuoltajia, kuten tilastot väittävät? Haloo, kyse on siis juuri siitä kulttuurista, jossa jokaisen kunnon miehen keskeisin ja tärkein elämäntehtävä on pillun vartiointi. Vaimon, tyttärien, äidin, sisarten, serkkujen ja muiden naispuolisten sukulaisten, oman klaanin naispuolisten jäsenten, kaikkien Somali-naisten ja viimekädessä jopa kaikkien musliminaisten siveyden ja kunnian vahtiminen. Sen joka tuon yksinhuoltaja-väitteen uskoo, on täytynyt vetää se kukkahattu niin syvälle päähän, että silmät ja korvat peittyvät kokonaan .

Sharia lain mukaan muslimimies voi ottaa neljä vaimoa jos pystyy heidät elättämään ja heitä tasapuolisesti kohtelemaan. Suomen lain mukaan jo kaksinnaiminen on toki kiellettyä, mutta monikulttuurisuuden nimissähän eivät Suomen lait muutenkaan täysimääräisesti kunniavieraitamme koske. Paitsi tietysti potenssiin korotettuna taloudellisten yms etuuksien suhteen. Niinpä suomalaiset veronmaksajat suorastaan palkitsevat muslimimaahanmuuttajien moniavioisuuden. Me näet hoidamme sen miesten elatusvelvollisuuden maksamalla kakkos- ja kolmosvaimoille asumisen ja elämisen asumis-, sosiaali-, toimeentulo-  ja korotettuina yksinhuoltajatukina. Lisäksi me kustannamme ns yleisiä vaimonhankintakuluja maksamalla naimaikäisten "ottolapsi"-teinityttöjen "perheenyhdistämis"matka yms kulut.

 Ihan vain koska meillä on varaa ja meillä on velvollisuus...

2 kommenttia:

  1. Ruotsalaiset viranomaiset ovat mielestäni toimineet asiassa rasistisesti. Uskon, että Etiopian armeija olisi pystynyt hoitamaan nämä reppumatkailijat varmaan yhtä hyvin kuin ruotsalaisetkin. Todennäköisesti vielä paljon paremminkin.

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Yrjö. Olet oikeassa, kyllähän Ruotsalaiset ovat tässä asiassa aikoinaan osoittaneet melkoista valkoisen miehen ylimielisyyttä, kun eivät ole luottaneet että Etiopian ja Pakistanin viranomaiset hommansa kunnolla kykenisivät hoitamaan. Eivätkä varmasti edes ymmärrä hävetä...

    VastaaPoista