Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Onko Astrid Thors olemassa?Näin joulun kunniaksi minun täytyy tehdä paljastus: en moneen vuoteen uskonut sitä, että Astrid Thors on oikeasti olemassa!  Lehdistä lukemieni ja TV:stä näkemieni haastattelulausuntojen perusteella olen pitänyt itsestään selvänä, että kyseessä ei voi olla lihaa ja verta oleva Suomen hallituksen ministeri, vaan sen täytyy olla hammaskeijun tai joulupukin kaltainen mielikuvitusolento tai satuhahmo. 

Siis tehän tiedätte nämä:  Hammaskeijun, jonka mielestä ne lasten suusta tippuneet (ehkä jo risat) maitohampaat ovat sellainen mahtava voimavara ja loistava potenttiaali, että niistä kannattaa maksaa ihan kovaa käteistä rahaa.

Tai Joulupukki? Se taikaseinän ja myyttisen sammon risteytys. Tyyppi joka jakaa vastikkeetta arvokkaita lahjoja (ja jopa sileitä seteleitä)  kaikille "kilteille"  ihmisille. Vanha ukko, joka silti silmää räpäyttämättä uskoo kieroonkasvaneimmankin koulukiusaajan (muistattehan, juuri sen tyypin luokassa, joka vain köysien puutteen takia liikkui vapaalla jalalla) omat lausunnot koko vuoden kestäneestä täydellisestä kiltteydestä. Koska pukin mielestä kaikki ihmiset nyt vain ovat itse oman hyvyytensä parhaita asiantuntijoita. 

Myönnän, olen joskus saanut osakseni varsin outoja katseita, kun olen suunapäänä yrittänyt todistella muille ihmisille, että ei sitä Thorsia ihan aikuisen oikeasti ole olemassa. Että tante-Astrid on vain lasten ja lapsenmielisten iloksi/kauhuksi keksitty tarina, jolla on toki jonkinlaista kasvatuksellista käyttöä. Tyyliin, "jos ette nyt ole kiltisti ja hiljaa niin Thoors tulee ja tekee teistä monikulttuuria". Tai "Syöppäs nyt tyttö kiltisti se puuro, muuten Thoorska pukee sinut mustaan säkkiin ja antaa vaimoksi vanhalle uussuomalaiselle äijälle".

Mutta pakko minun on pikkuhiljaa myöntää, olin väärässä. Nuo Pahkasian parodiahorisontin ylittävät lausunnot ja teot ovat tosiaankin maan hallituksen eurabia-ministerin tuotoksia. Siis sellaisen ihmisen, jonka lain mukaan pitäsi olla (ainakin virkaan astuessaan)  rehellinen ja taitavaksi tunnettu.

Mikä sitten lopulta käänsi pääni? No, tunnetusti Disney on todella tarkka henkilöhahmojensa tekijänoikeuksista. Ja koska Amerikasta ei ole saapunut maahamme lakimiesarmeijaa asiasta SFP:n kanssa käräjöimään, niin ei kai tuo Cruella de Thors voi sitten mikään fiktiivinen hahmo olla...Ps. Keskiäkäinen Mies toivoo näin postuumisti, että kaikilla lukijoilla on ollut oikein leppoisa ja mukava Joulunaika! 

Toivottavasti olette nauttineet siitä täysin rinnoin,  nyt kun vielä voitte. Sillä tulevaisuudessa joulun vietto ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin. Siis sen uuden uljaan Monikulttuurisen Suomen. Veikkaanpa että ensi vuonna kiihtyy tärähtäneistön piirissä keskustelu siitä, kuinka rasistista ja syrjivää on nykyisenkaltainen joulunvietto parempiuskoisten ja hienompikulttuuristen uussuomalaisten näkökulmasta. Ja kuinka jouluton joulu on oikeastaan stressitön etuoikeus... 

Niinpä jo parin vuoden kuluessa tullaankin laatimaan laki, jonka perusteella koko joulu ja sen viettäminen julistetaan yhteiskuntarauhaamme uhkaavaksi vihajuhlaksi.  Jos epäilette ennustustani, niin esimakua on antanut itse EU, joka jo siivosi joulun ja muut kristilliseen perinteeseen kuuluvat juhlat kouluille jaetusta kalenterista. Brittiläinen The Telegraph kertoo asiasta näin:
 
"But Christians have been angered because the diary section for December 25 is blank and the bottom of the page with Christmas Day is marked only with the secular message: "A true friend is someone who shares your concerns and will double your joy".

While the euro calendar marks Muslim, Hindu, Sikh, Jewish and Chinese festivities as well as Europe Day and other key EU anniversaries, there are no Christian festivals marked, despite the fact Christianity is Europe's majority religion." 

Kieltoa odotellessamme kannattaakin jokaisen aikaansa seuravaan ihmisen jo ennakolta tutustua joulun korvaajaksi kaavaillun Monikulttuurisuusfestin eli Rakkauden Päivän uskonnolliseen taustaan täältä.
Kiitokset Debatoijalle tiivistelmästä. Eniten minua koskettivat seuraavat jakeet:

"Biaud. kork. veisu. 3:2: Rakkaani, nyt me olemme monikulttuurin lapsia eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme maahanmuuttajien kaltaisiksi, kun lisäännymme heidän kanssaan, sitten me saamme nähdä itsemme sellaisena kuin he ovat.

Sinnem. 12:25: Sillä kun rasismista noustaan, ei naida eikä mennä miehelle, vaan islamistimiehet valitsevat ja pukevat burkhaan haluamansa valkoiset naiset 

Kukkah. Psalm. 16:11: Ylenpalttisesti on iloa olla sosiaalitoimistossa kasvojesi edessä, vastikkeetonta rahaa olkoon sinun oikeassa kädessäsi iankaikkisesti. "
 2 kommenttia:

 1. Niin, kyllähän tuo lakimiesasia kiistatta todistaa tante Astridin olemassaolon. Mutta voi olla että ajan kuluessa (jos suomalaisia on enää jäljellä), vaikkapa kolmensadan vuoden kuluttua hän muuttuu jonkunlaiseksi Näkin kaltaiseksi legendaksi.

  Samalla saattaa suomalainen varsin rikas kirosanakulttuuri saada uutta sanastoa. Sitähän sinänsä köyhdyttää se, että nuorisomme ei osaa oikein noitua kuin sitä v-alkuista sanaa, mutta ehkäpä tulevaisuudessa voidaan kuulla esim. seuraavantyyppinen sadattelu: "voi thors että thorsittaa kun toi thorsin moottorisaha ei lähde thorsillakaan käyntiin".

  VastaaPoista
 2. Tasokasta Tapania sekä Yrjölle ja muulle respan väelle! Luin juuri "Arvoisa Puhemies" -postauksesi ja nyt taitaa olla suu virneessä koko loppupäivän. Onneksi minulla ei ole hautajaisia tai muita vakavahenkisiä juhlia tälle päivälle buukattuna.

  Tuo ennustuksesi kirosankultuurin tulevaisuudesta pitänee varmasti paikkansa.
  Voin jo sieluni korvin kuulla tulevia sadatteluja:

  -voi hevon astridin astridi kun thoorssittaa
  -haista jätkä thorssi ja vedä astridi päähäs

  Tuleekohan siihen Vähäiseen Vihreään Kirjaan eli uuteen katekismukseemme sitten kohta jossa määrätään näin:

  Älä turhaan lausu Thorsin, sinun apostolisi nimeä, sillä suvaitsevaisto ei jätä ankarasti rankaisematta sitä joka apostolin nimeä väärin käyttää!

  VastaaPoista