Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 2. joulukuuta 2010

Qualis grex, talis regina

Onnittelut Ruotsille uuden monikulttuurisen perustuslain johdosta


Ruotsissa on jo noussut pienimuotoinen kohu kuningatar Silvian isän, Walter Sommerlathin natsi-
kytköksistä.Oli itse asia miten oli, voin kuvitella millainen jeesustelun aalto siitä Ruotsissa lopulta nousee.
Ja aivan turhaan. Sillä kuten otsikossa sanotaan - Millainen kansa, sellainen kuningatar.

Ruotsihan on pitkään asemoinut itseään maailman omanatuntona, joka nenänvarttaan pitkin katsoen  kertoo muille miten asioiden pitäisi olla. Kun kansankodin historiaa pikkuisen raaputtaa, niin paljastuu hieman toisenlaisiakin sävyjä.

Ruotsalaisten (varsinkin yläluokan) sotaa edeltävät ja sen aikaiset saksalais- ja ihan silkat natsisympatiat eivät ole mikään suuri salaisuus. Akateemisen Karjalaseuran kainalontuulettajat olivat kolmekymmentäluvulla hyvin katkeria, kun Ruotsalaiset ja suomenruotsaiset aateveljet jokavälissä viestittelivät Saksaan, että ei Suomen suomalaiset mitään oikeita arjalaisia ole. Mongolien jälkeläisiä ne on. Ruotsi olikin eugeniikan eli rodunjalostuksen mahtimaita Euroopassa. Se toimi alunperin alan inspiraation lähteenä myös natseille. Pakkosterilointeja ja abortteja työkaluinaan käyttänyt politiikka lopetettiin maassa itseasiassa vasta 70-luvun alussa.

Sodanaikana Ruotsin rautamalmin ja kuulalaakereiden toimitukset osaltaan pitivät Wehrmachtin tankeissa ja Luftwaffen akselit pyörimässä.Tämäkin on tuttua huttua. Vähemmän on puhetta ollut siitä, miten Ruotsin talouselämän kerma toimi Saksan liikemaailman kuriireina ja rahanpesijöinä. Varsinkin sodan alkuaikoina Saksan bisnekset ja rahaliikenne Amerikkaan hoitui nimenomaan ruotsalaisten välityksellä. Asialla olivat  nykyäänkin hyvissä asemissa olevat suuret rahasuvut, eivätkä suinkaan mitkään liukkaat pikkuliikemiehet.

Näitä historiansa vaiheita Ruotsalaiset ovat onnistuneesti koittaneet pyyhkiä mielestään. Lähinnä kohottamalla hurkastelun, jeesustelun ja äärimmäisen poliittisen korrektiuden suorastaan älyttömyyden sfääreihin asti.

Jokatapauksessa tämä paljastus tulee nostamaan huomattavasti kuningattaren arvostusta tietyissä maahanmuuttajapiireissä. Onhan nyky-Ruotsista tullut antisemitismin ja juutalaisiin kohdistuvan väkivallan ja häirinnän johtava maa Euroopassa. Ei se toki ole mikään yllätys että muslimimaahamuuttajat toteuttavat uskontonsa määräyksiä juutalaisia kohtaan, mutta se hiukkasen yllättää ja ällöttää kun Ruotsalaiset poliitikot (esim Ilmar Reepalu)  ja vasemmistoälyköt (mm Jan Guillou) vielä siunaavat tämän pogromin.

Siispä häntä pystyyn kuningatar Silvia. Jos taustastasi sattuu löytymäänkin joku kaappinatsi, niin eivät ne Ruotsi ja ruotsalaiset sen kummempia ole. Ja tämän paljastuksen myötä sinusta on tuleva ainakin Ruotsin muslimien "sydänten kuningatar".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti