Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Uusia tähtiä sotaan


Viikon viihdeuutispommi oli se, kun tuottaja-guru George Lucas myi filmiyhtiönsä Lucasfilmin Disneylle vaatimattomasta 4,1 miljardin dollarin kauppahinnasta. Pääosan näistä rahoista Lucas kuulemma aikoo käyttää hyväntekeväisyyteen omaa nimeänsä kantava säätiön välityksellä. Kauppaan kuuluivat myös niin kuuluisa tehostepaja Industrial Light&Macig kuin oikeudet Star Wars ja Indiana Jones elokuviin.

Leffafriikkien parissa tämä uutinen on herättänyt lähinnä kauhua ja epäuskoa. Disney-yhtymä kun ei alan harrastajien parissa nauti kummoistakaan arvonantoa. Vaan heidän käsityksensä mukaan Disney raiskaa rahanhimossaan kaikki hienotkin juttunsa tekemällä niihin loputtomasti paskoja jatko-osia.

Kuin varmemmaksi vakuudeksi Disney onkin ilmoittanut aloittavansa välittömästi uuden Star Wars jatko-osan tekemisen. Mutta toisaalta - samasta synnistähän syytettiin myös Lucasta ja Spielbergiäkin niin uusien Tähtiensota jaksojen kuin uuden Indyn yhteydessä. Eikä Keskiäksyn mielestä aivan väärässä oltukaan. Ja myös South Parkissa oltiin samaa mieltä:

7 kommenttia:

 1. Saas nyt nähdä, mitä Disney tuosta ilmoille pukkaa. Itsehän tykkään scifistä kovasti, mutta paras scifi on minusta jo pitkään ollut tv-sarjoissa, niin kuin vaikka aikanaan Babylon 5, sen jälkeen tullut Battlestar Galactican mainiosti onnistunut uudelleenlämmittely, kesken jääneet 4400 ja The Event sekä tuoreemmat Eureka ja Fringe. Elokuvaan ei oikein sellaista pitkää juonikaarta saa ympättyä.

  VastaaPoista
 2. Ykä: Falling Skyes on kanssa hyvä. Kannattaa tutustua, ellei ole jo entuudestaan tuttu.

  VastaaPoista
 3. Babylon 5 oli parasta sen juoneneheys, mihin moni sarja ei ole tahtonut kyetä.
  Stargate sarja oli ihan kohtuullinen, parasta niissä oli o.neilin kuiva huumori.
  Farscape oli omalaatunen kanssa

  VastaaPoista
 4. niin ja stargate atlantis, stargate universe oli lupaava, synkempi, mutta loppui ilmeisesti kesken, hienoo siinä oli kun yhdessäki jaksossa soi vanha brittimusiikki ..

  VastaaPoista
 5. .. ja pitäänehän mainita brittiläinen Doctor Who

  VastaaPoista
 6. .. Keskiäksy nukahti ?, tuli mieleen, ootko kattonut tuota Doctor Whota ? (kivasti pikkasen sellanen anarkistinen, ei liian vakava)

  VastaaPoista
 7. ... itse jäin Doctor Whon:n koukkuun, ainaki on erillainen sarja ku jenkiläiset scifisarjat

  VastaaPoista