Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 13. syyskuuta 2012

Rohkeasti mukaan blogistanin valtavirtaan


Keskiäksy toteaa nyt saman kuin moni blogaaja ennen minua. Miksi hitossa kirjoittaa politiikasta, taloudesta tai muista tylsistä asioista, kun kerran netin suosituimmat blogit käsittelevät nimenomaan muotia ja pukeutumista? Niinpä siirryn suosiolla valtavirran mukaan ja alan pitää trendikästä tyyliblogia. Saapa sitten  nähdä milloin se hirmuinen uusien lukijoiden ryntäys tänne Hampaankoloon alkaa...

Muotiblogaajien yleisin postaus on kuulemma sellainen, jossa esitellään "Päivän asu". Hmm - tuntuu vähän tylsältä, kun Keskiäksyllä on oikeastaan samat asut lähes joka päivä. Toki niin että yksi työhön, toinen vapaa- aikaan  ja harrastuksiin sitten hieman säänmukaista variaatiota. Mutta ei niistä kovin montaa blogipostausta saa aikaiseksi.

Minä kun olen jo löytänyt sen oman tyylini ja tunnen oloni siinä varsin kotoisaksi. Ehjää ja toimivaahan ei  yleensä kannata mennä sen kummemmin sorkkimaan ja korjailemaan.  

Toinen muotiblogaajien peruspostaus on esitellä uusin vaate- tai asustehankinta ja myös niitä uusia jänniä liikkeitä mistä ne löydöt teki. Voihan vitsi. Keskiäksy käy keskimäärin kolme kertaa vuodessa vaateostoksilla ja aina niissa samoissa, hyväksi havaituissa liikkeissä. Esimerkiksi viimeisimmät vaatehankinnat tapahtuivat joskus kevättalvella. Ostin samalla kertaa ja samasta liikkeestä kolmet housut, kaksi paitaa, takin ja pari paalia sukkia. Ja aikaa tähän meni alta puoli tuntia.  Ei siis irtoa montakaan postausta tästäkään aiheesta.

Kuinka tämä muotiblogaaminen voikaan olla näin vaikeaa? Kuitenkin sellaiset alle parikymppiset pissiksetkin pyörittävät niitä suvereenisti. Ja heillä on kymmeniä tuhansia lukijoita ja jopa kaupallisia sponsoreita. 

Keskiäksy ei keksi enää mitään muuta keinoa päästä tälle trendikkäälle "alalle",  kuin että rupean esitellemään  tässä muotiblogissani ihan itse suunnittelemiani vaatteita. Onhan tässä parin vuoden blogausharrastuksen aikana tullut tuunailtua mm. elokuvajulisteita, motivational postereita, vaali- yms. -mainoksia, kirjan- ja levynkansia kuin jopa muutamia vaakunoita. Ei kai se vaatteiden suunnitteleminen voi sen vaikeampaa olla?

----------------------------------------

Eikä muuta kuin tuumasta toimeen. Ensimmäinen Keskiäkäinen Collection, olkaapa hyvä. Catwalkia ja anorektisia malleja en valitettavasti saanut hommattua tähän hätään. Ehkä sitten ensi kerralla.


Keskiäkäinen Eurooppa-paita on malliltaan klassisen ajaton ja soveltuu hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Paidan trendikäs kuvistus ottaa hillityllä tavalla kantaa ajankohtaisiin asioihin ja luo kantajastaan älykkään ja aikaansa seuraavan ensivaikutelman.


Se perinteinen Che Guevara-paita on nykyään niin so last season, kuin vain voi olla. Jos tarkoituksena on ihan oikeasti ärsyttää vallanpitäjiä tai moraalista paremmistoa, niin tällä kaudella trendikäs pukeutuja vetää ehdottomasti ylleen  Bibi Aisha-paidan. Saatavissa myös sutjakkaalla lady-fit leikkauksella.


Keskiäksy ei ole unohtanut myöskään punavihreää joutilaistoa ja muita elätettäviä luokkia. Tämä trendikkään tiedostava "taikaseinä"-paita soveltuu kuin nenä päähän vaikkapa valtio- tai yhteiskuntatieteen luennoille kuin myös naistutkimuksen seminaareihinkin. Saatavilla niin punaisena kuin vihreänäkin versiona.


Suomi on hiljattain saanut uuden supersankarin. Äiti Teresa, Albert Schweitzer tai Oskar Schindler ovat jatkossa kevyttä kauraa Satu Hassin rinnalla. Satuhan sentään pelasti viidenkymmenen tuhannen ihmisen hengen. Ja tämä tapahtuu vieläpä joka vuosi uudestaan, tästä hetkestä maailman tappiin asti. Niinpä Keskiäksy haluaa osoittaa hänelle kunnioitustaan omalla nimikkopaidalla. 

Saatavilla vain tämän näillä värellä. Paidan selkäpuolella on kuva autiosta ja tyhjästä suomalaisesta satamasta.


Koska juuri Jersey-saarille perustamani Fashionhouse KÄM Ltd haluaa olla hyvin kasvuhakuinen ja nopeaan kansainvälistymiseen pyrkivä startup-yritys, aloin välittömästi miettiä strategiaa myös globaalien markkinoiden valloittamiseksi. Ja löysinkin heti aivan neitseellisen markkinaraon. 

Maailmassahan on lähitulevaisuudessa vähintäänkin puoli miljardia burkitettua naista. Mutta katsokaa nyt nykyisiä kaapu-mallistoja. Tylsää yksiväristä massaa kaikki tyynni. Ja samalla suorastaan loistavaa tyhjää tilaa niin hauskoille kuin kantaaottavillekkin "T-paita" teksteille ja kuvatuksille. Olen aivan varma että myös musliminaiset haluavat ilmaista yksilöllisyyttään. Sekä  hakeutua huomion keskipisteeseen hauskoilla, pikkunokkelilla, pikkutuhmilla tai postmodernisti kiellellä, käsitteillä ja tabuilla leikittelevillä kuvituksilla varustetuilla burqilla, niqabeilla, hunnuilla tai hijabeilla. Tästähän tulee uusi suorastaan uusi Nokia joka vetää koko Suomen lamasta nousuun!

Tähän loppuun esittelenkin siis tulevan HALAL-mallistoni ensimmäisen asusteen.


PS. Tämä mallistonjulkistus tapahtui suomalaiskansallisella NOKIA-periaatteella. Eli minulla ei ole harmaata hajuakaan koska, mistä ja mihin hintaan näitä asusteita ehkä on ostettavissa. Jos sittenkään...

4 kommenttia:

 1. Luovutan käyttöösi ideani tosimiehen kesähousuista; nimittäin turkishortsit!
  Ei pääse p-vako ja muut kalleudet paleltumaan kesähelteilläkään! Esim. toppahaalarista ne saa saksittua kätevästi ja ei kuin menoks!

  -Tvälups-

  Jk kiitokset mukavasta blogistasi

  VastaaPoista
 2. Arghh - en tiedä juurikaan sen ikävämpiä asioita kuin hiestä rikki hautuvat nivustaipeet tai punaisena hiertävän persvaon.

  Mutta tarkemmin ajatellen tuo kuulostaa aivan loistavalta lisältä HALAL-mallistoon. Täytyy vain palkata firmaan joku imaami, joka kirjoittaa aiheesta fatwan. Tai sitten "löytää" uuden haddithin. Jonka mukaan Muhis on jollekulle nimenomaan tullut mainninneeksi, että jokaisen kunnon muslimimiehen täytyy käyttää tuollaisia turkisshortseja aina kun aurinko paistaa. Koska tämä on Allulle erityisen otollinen teko jota vain vääräuskoiset koirat eivät noudata.

  Jotenkin tuo tuntuisi ihan oikeudelta ja kohtuudelta...

  VastaaPoista
 3. Jos Keskiäksy Collection tulee myyntiin asti, niin sitähän tilataan myös Huitsinnevadaan. Voiskos tuota turksishortsi-ideaa kehittää vielä pidemmälle ja käyttää materiaalina siilin selkänahkaa? Ei ehkä kovin mukava, mutta taatusti jotain uutta.

  Tosi muuten on, että nää meidän yhteiskunnallisiin asioihin keskittyvät blogit ovat onnetonta rävellystä muotiblogeihin verrattuna. Eikös niillä suosituimmilla ole jotain puolta miljoonaa lukijaa viikossa?

  VastaaPoista
 4. Jos olisi mahdollista niin tilaisin kyllä tuon puna-viher paidan. Saattaisin ottaa myös ton islam paidan vaikka tuskinpa uskaltaisin pukeutua siihen julkisilla paikoilla.

  VastaaPoista