Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

perjantai 21. syyskuuta 2012

MaailmanmarkkinoilleTämä taitaa olla hieman poikkeuksellinen ja tämän blogin perinteitä rikkova postaus. Jos nimittäin olen joskus tullut sanoneeksi, että palaan johonkin aiheeseen tai ideantynkään myöhemmin uudelleen, niin sitä ei useinkaan ole tapahtunut. Valitettavasti. Nyt kuitenkin sain asiaksi lunastaa lupaukseni. Ensimmäisessä "muotiblogissani" vihjailin Keskiäkäisen Muotitalon tulevasta HALAL-valikoimasta. Koska islamilaiset ystävämme ovat viime päivinä tuolla maailmalla antaneet meille kaikille kosolti tuoretta inspiraatiota, sain sen voimalla suunniteltua muutamia tuoreita burqa malleja. Olkaa hyvä:

Keskiäksy Collection pyrkii tarjoamaan asusteita musliminaisen elämankaaren kaikkiin vaiheisiin. Esimerkiksi tämä raikkaanvärinen, rock-henkinen hijab soveltuu erinomaisesti nuorekaan naisen vauhdikkaaseen sosiaaliseen menoon ja meininkiin.


Tämä Rollari-burqa taas istuu kuin nenä päästä hieman seesteisempään keski-ikään varttuneille. Siis vaikkapa Entisten Nuorten Sävellahjan vakiokuuntelijoille.Keskiäkäinen Intel- burqa soveltuu hyvin paitsi vauhdikkaaseen vapaa-aikaan, myös sellaisen tavallisen  konttorirotan kevyemmäksi työasuksi. Sopivan monimielinen teksti kirvoittaa monet iloiset naurut työpaikan kahvituntikeskusteluissa. Keskiäksy ei ole unohtanut myöskään varttuneempia musliminaisia. ( Islamissahan  puuma- ikä alkaa naisilla siitä kahdenkymmenen hujakoilta ylöspäin) Ykkösvaimo- ja Puuma-burqat ovat tällä kaudella muslimi-MILF:eillä kuuminta ja trendinkkäintä hottia


Keskiäkäinen HTML-niqab on tekniikkaan tai ATK-aloille suuntautuneiden nörttineitojen suosikki. Kun esimerkiksi Ruukinmatruuna pukeutuu kaapuun, HTML-niqab on hänen suosikkinsa.


Muotitalo Keskiäksy haluaa tietysti ottaa siivunsa myös maailmana suurimman matkailutapahtuman rahavirroista. Matkamuisto-burqa, taatusti rakastettu tuliainen.


Sokerina pohjalle esittelen tähän loppuun siveiden neitojen uimapuku-burqan. Onhan mottomme Keskiäksy päällä - joka säällä. Tämä 72-Virgins asu ylläsi olet biitsin ehdotomasti kiinnostavin ja halutuin kaunotar.


11 kommenttia:

 1. Saas nähdä koska pommit alkavat paukkua härmässä kun näin törkeästi provosoit rauhanuskontoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi? Tässä blogauksessa ei ole edes mainittu saati sitten kuvattu ketään M tai A kirjaimella alkavaa henkilöä tai olentoa. Eikä ole edes muutenkaan käsitelty uskontoa vaan pelkästään tapakulttuuria.

   Poista
 2. Sinä senkun vaan ylität itsesi - ja yllätät meidät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo itsensä ylittäminen. Se riippuu ihan vain siitä kuinka alas rimansa asettaa.

   Poista
 3. Jälleen todistus siitä, että huumori on vaikea laji. Vaikka hallitsisi kuinka hyvin kuvankäsittelynkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hampaankolosta-blogi.Heikkotasoista huumoria ja varastettuja vitsejä jo vuodesta 2010!

   Poista
  2. paukkis, minusta nämä ovat hyviä!

   Poista
  3. Kari R, ei se mitään! Ja Keskinen vastauksensa perusteella saattaa olla huumoriin kallellaan... Kun näkisi vielä huumoria 4000 hollantilaisesta nuoresta tunkemassa pikkukaupunkiin fb-synttäreille, niin taputtaisin. Nimim. Ei rukoustäplää otsassa.

   Poista
  4. Tämän kerran Paukkis, vain tämän kerran
   http://hampaankolosta.blogspot.fi/2012/09/internetin-pillipiipari.html

   Poista
 4. Että tämä oli hauska! Toivotaan, ettei idän ihmemaista alaa sataa fatwoja, tosin nämä kuvat koskettivat naisten pukeutumista, mikä liene yhtä arka aihe kuin pedo.. eikun profeetta muhammed.

  VastaaPoista