Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

lauantai 10. syyskuuta 2011

Suuhuuhtelu VII - Poimintoja viime päiviltäValtakuntamme säkenöivä Johtaja ja Ajatusten Siilinjoki, Jyrki Katainen on kuluneella viikolla innostunut ylistämään että  "Suomen rahaliittojäsenyys on ollut meille kullanarvoinen asia".  Hmm...Keskiäkäisestä Miehestä alkaa yhä selvemmin näyttää siltä, että Suomen jäsenyys euro-alueessa on muodostumassa meille veronmaksajille suorastaan kultaakin kalliimmaksi...

---------------

Kykypuolueen Aleksanteri Suurta on kuulemma kaduttanut Suomen osallistumattomuus Libyan sisällisotaan. Hänen mukaansa hukkasimme hienon tilaisuuden "vahvistaa meidän profiiliamme ulko- ja turvallisuuspolitiikassa sekä EU:ssa". Lisäksi "tukemalla Nato-johtoista operaatiota Suomi olisi myös kutsuttu Pariisin Libya-kokoukseen".

Stubbin mielestä siis Suomen olisi pitänyt käyttää kymmeniä miljoonia euroja Hornettien hyödyttömään "lipunnäyttöön" Libyan taivaalla ihan vain Suomen poliitikkojen profiilin korottamiseksi. ( bonuksena olisimme toki saaneet lähettää Tuomiojan tuonne Pariisin kinkereille jupisemaan NATO:lle ja Amerikkalaisille, että ihan väärin pommitettu ) Samaan aikaan täällä reaalimaailmassa keskustellaan puolustusvoimiin kohdistuvista 200 miljoonan euron säästöistä, jotka johtavat niin henkilöstön irtisanomisiin kuin varuskuntien sulkemisiinkin.

Keskiäkäinen Mies ei voi kuin yhtyä erääseen ko uutisen nettikommentoijan mielipiteeseen: "Stubb hukkasi hienon tilaisuuden olla hiljaa."4 kommenttia:

 1. Toi kuva on kertakaikkiaan vallaton :D

  VastaaPoista
 2. Santeri nyt vaan on vähän sellainen sinisilmäinen ja vallaton...

  VastaaPoista
 3. eikö ne olis voineetvaan pudottaa halosen sinne libyaan pommina

  VastaaPoista
 4. Haloska ei taida olla NATO-yhteensopiva, eli sitä ei olisi saanut kiinnitettyä nykyisen lentokaluston ripustimiin. Vanhoilla B-52:lla tuokin olisi varmasti onnistunut.

  Mutta vieläkään ei Suomelle olisi myöhäistä lähettää Stubidoa yhden miehen rambo-yksikkönä Libyaan jahtaamaan Gaddafia.

  VastaaPoista