Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Suuhuuhtelu XIII - vihreä uhka



Tuoreen "tutkimuksen" mukaan Vihreille, ja varsinkaan naispuolisille sellaisille ei kannata kertoa vitsejä, sillä heillä ei ole huumorintajua. Tämä "tieto" nyt ei todellakaan yllätä Keskiäksyä. Mutta katsotaanpa tuota juttua lähemmin:

"Rahkonen kiinnitti huomiota siihen, etteivät viihteelliset jutut viihdytä vihreitä. Avoimessa palautteessa toistui kerta toisensa jälkeen toivomus, että vitsikkyyttä saisi olla vähemmän.Rahkosen mukaan lehteä haluttaisiin kehittää "nimenomaan vakavana, asialleen omistautuneena julkaisuna". Suosituimpia aihepiirejä ovat ilmastonmuutos, luonto ja vihreä talous."

Keskiäksyn mielestä tuossa on havaittavissa melkoinen älyllinen ristiriita. Ovathan sekä ilmastonmuutospaniikki että koko ns. vihreä talous osoittautumassa mitä suurimmassa määrin huonoiksi  vitseiksi...

-------------------------------------------

Heidi Hautala on ollut viimeaikoina esillä enemmänkin harmaan kuin vihreän talouden mannekiinina. Ikävää Heidin kannalta tässä on se, että hänellä on ollut aikaisemmin vahvoja taipumuksia  julkisesti moralisoida ja jeesustella muiden tekemisiä. Myös veronmaksukysymyksissä.  Kuten muistamme vaikkapa Leena Luhtasen tapauksessa:

"Heidi Hautala ripitti Iltalehdessä Luhtasta kovin sanoin:– Leena Luhtasen olisi pitänyt myöntää, että hän on toiminut väärin. Hänen on korkea aika myöntää teot eikä selitellä, Hautala ripitti.
– Jos on ajateltu, että siirretään rahaa yksityiselle henkilölle, niin silloin nimenomaan työn teettäjä on vastuussa veroista ja eläkkeistä. Luhtanen reagoi asiaan niin kuin hän ei lainkaan tietäisi näistä lakipykälistä, Hautala äimisteli. Luhtanen putosi eduskunnasta pian Iltalehden uutisen jälkeen. "

Nyt ollaan  valtakunnan ylätasolla näköjään kehittelemässä nokkelaa maskirovkaa, jolla Heidi saadaan pois itseaiheutetusta pälkähästä. Sillä meedioiden mukaan Hautalaan on juuri nyt kohdistumassa Venäjän taholta suunnaton, mutta  toki tarkemmin määrittelemätön "uhka" ja suojelupoliisi on joutunut laatimaan sen vuoksi uhka-arviota ja kiristämään Heidin turvatoimia. 

Tuo äärettömän suuri "uhka" todistetaan sillä, että Venäjän lehdistössä on kirjoitettu tämän hetken suomalaisen veronkiertokeskustelun innoittamana Hautalaa kritisoivia kirjoituksia, joissa on viitattu myös hänen yhteyksistään tsetseeni-terroristeihin. 

Voi paskan marjat. Hautalaa on jo vuosia kritisoitu Venäjällä hänen tsetseeniyhteyksistään ja Venäjän ihmisoikeustilanteeseen kohdistuvista kommenteistaan. Yllättäen juuri nyt tuo koetaan erityisen uhkaavana. Oikeasti tämän teatterin tarkoitus on vain kääntää keskustelu pois Hautalan veronkiertosotkuista ja antaa hänelle sympatiaa herättävä uhriasema. Paha ryssä uhkaa taas kerran suomi-neitoa, tällä kertaa ihan yksilötasolla. Ja oletuksena tietysti on, että talvisodan hengessä me hallintoalamaiset alamme tuntea suurta sympatiaa Heidi-poloista kohtaan ja asetumme yksimielisenä tukemaan häntä tätä inhaa venäläisuhkaa vastaan. Samalla tietysti kivasti unohtuu tuo hieman nolo veronkierto-episodi. 



3 kommenttia:

 1. Keskiäkäinen mies on oikeassa.Suorastaan kuvotti, kun entinen oikeusministeri Tuija Brax kävi tekopyhästi hymyillen televisiossa antamassa tukeaan Hautalalle.

  Iltasanomien pätoimittaja Ulla Appelsinilla on loistavia kirjoituksia ja nyt oli juuri tuosta vihreiden "taloudesta", siis kaiken kieltämisestä ja Suomen palauttamisesta kivikauteen.

  VastaaPoista
 2. Sopivasti piitkänperjantain ratoksi ylevero kakkonen kelaa parhaillaan Heidi -elokuvaa. Linkin takana olevassa kuvassa on pikku Heidi, pappa Osmo, sekä vaalikarjaa niityllä.
  http://www.imdb.com/title/tt0439197/

  VastaaPoista
 3. Harmaa talous - vihreä tulevaisuus...

  Hehehe...

  VastaaPoista