Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

On meillä hauska Täti...


Kyproksen tukipaketti eli suomeksi sanottuna sikäläisten rahanpesu- ja veronkiertopankkiirien (ja samalla erityisesti venäjän mafian ja veronkierto-oligargien) tappioiden siirto euroalueen veronmaksajien piikkiin alkaa olla paketissa. Kaunoluistelutermein ns. pakolliset kuviot on suoritettu ja poliitikot tekevät enää muutamia komeita loppupiruetteja ja kolmoissalkoveja, joilla saadaan äänestäjien pää pyörälle. Ja siten unohtamaan mitä he itse ovat aikaisemmin tulleet sanoneeksi ja luvanneeksi.

Taas kerran nähdään, että näissä euro-kuvioissa ei mikään ole pitävää saati pyhää. Eivät yhdessä tehdyt sopimukset ja yhdessä sovitut periaatteet. Ja varsinkaan eivät poliitikkojen antamat lupaukset ja suistaan suoltamat suuret puheet. Panee miettimään, että miksi näin? Olisiko Juhani Huopaisen blogauksessaan "Vanha laulu" esittämillä kysymyksillä  jotain tekemistä asian kanssa? Sillä "follow the money" on yllättävän hyvä keino löytää syitä ja seurauksia monissa usvan peitossa olevissa asioissa.

Keskiäksyn muistissa on vielä J.Kataisen uho, jonka mukaan "nyt euro-poliitikot ottivat niskalenkin markkinavoimista".  Hmm - on näköjään käynyt juurikin päinvastoin. Ja itseasiassa nuo painitermit eivät enää läheskään riitä kuvailemaan nykytilanteen kamaluutta. Vaan täsmällisemmin sopivia termejä on haettava vaikkapa  bondage-kulttuurin parista. Siis näin: Jyrki Katainen ja Jutta Urpilainen ovat sitoneet Suomi-neidon spread-eageliin. Ja nyt euro-federalistit sekä veroparatiisibanksterit vetelevät meitä jonossa  kuivalla kakkoseen...

PS. Ilahduttavan moni poliitikko/kansanedustaja on jo ehtinyt tuomita Kyproksen bankstereille ja mafiosoille  annettavan rahoitustuen. Mm. Ben Zyskowicz, Mauri Pekkarinen, Ilkka Kanerva jne. Hienoa. Mutta kannattanee  seurata heidän äänestys- ym. käyttäytymistään sitten kun tämä asia vaivihkaa uitetaan eduskunnassa läpi. Veikkaan että kovat puheet unohtuvat ja "vastuullisen vastuunkannon" ja "eurooppalaisten arvojen" nimissä he ovat tiukasti Suomen virallisen linjan ( suomi maksaa aina mitä pyydetään tai käsketään ) takana.

6 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus.
  Olisikohan Suomen kansalla mahdollisuuksia pelastua, mikäli Täti Väljä laittaisi itsensäkin pian alkavaan ministerikierrätykseen.

  VastaaPoista
 2. Nykyiset hallituspuolueet hoitivat asiat niin, ettei päättäjiä vaihtamalla voida estää rahan lapiomista kriisimaille. Eduskunta hyväksyi EVM sopimuksen kesällä 2012 ja Suomi maksoi sille 1,44 miljardia riihikuivaa rahaa. Olemme sitoutuneet maksamaan vielä noin 12 miljardia lisää ja tämän EVM jakaa meiltä kysymättä mihin haluaa.

  EVM tekee päätökset 85% määräenemmistöllä ja Jutalla tai eduskunnalla on vain sivustakatsojan rooli, EVM käyttää rahat sinne, mihin isot valtiot haluavat.

  EVM:llä on syytesuoja joten se voi huoletta antaa rahaa Kyprokselle. Tätä organisaatiota perustettaessa on jo otettu huomioon että se voi antaa rahaa myös mafialle, rahanpesijöille ja muille rikollisille. Eduskunnassa on 104 kansanedustajaa joiden mielestä tämä on täysin hyväksyttävää.

  Poliitikkojen paheksunta ja tasajalkahyppely on teatteria, jolla pyritään peittämään se tosiasia ettemme voi enää vaikuttaa asioihin, eduskunta halusi että olemme vain maksuautomaatti.

  VastaaPoista
 3. Juuri näin. Jopa tälläinen tyhmän Impivaaralaisrahvaan keskivertoedustja on sen tajunnut. Mm. täällä:

  http://hampaankolosta.blogspot.fi/2012/10/eilen-on-pelastus-tullut-euron-osaksi.html

  http://hampaankolosta.blogspot.fi/2012/06/keskiakaisia-vanhankommentteja-vi.html

  VastaaPoista
 4. Pelimiesten temppuilua; ensin tehdään sitovia sopimuksia joka puolelle, jotta saadaan Suomen talous kaatumaan. Sitten sopivalla hetkellä annetaan hallitusvastuu Perussuomalaisille... Ihmisparat muistavat ainoastaan sen, miten persujen tultua vallankahvaan alkoi pahin lama sitten 1929 jälkeen. Moni äänestäjä vielä menee halpaan tällaisten silmänkääntötemppujen juksaamana.

  VastaaPoista
 5. Mitäpä sanottaisiin, jos Suomessa olisi 530. 000 venäläistä yritystä ja maasta vietäisiin vuodessa Venäjälle 700 miljardia euroa.

  Jotain outoahan siinä luulisi olevan, mutta samassa suhteessa laskettuna Kyproksella tapahtuu juuri näin: 70- 80.000 iivanayritystä ja 100 miljardia vuodessa viedään Venäjälle.

  VastaaPoista