Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

torstai 23. helmikuuta 2012

Suuhuuhtelu X - Tikun nokkaan nostetut
Taas kerran elämä ja arki on jyrännyt Keskiäkäistä miestä niin vahvasti, että tämä blogiharrastus on jäänyt lapsipuolen asemaan. (Jopa Piaus Fraus-palkintojen jako on jäänyt alkutekijöihin). Eikä helpotusta ole lähiaikoina edes näkyvillä. Mutta koitanpa nyt edes nyhjäistä pientä suuhuuhtelua parista viime aikoina median tikun nokkaan nostamasta asiasta.

-------------------------------

Sisäministeri Päivi Räsänen on taas kerran päätynyt median sylkykupiksi. Sen mukaan hänen ajatuksensa ravintoloiden aukioloaikojen lyhentämisestä on herättänyt peräti kansalaisten "raivon". Hmm -  ensinnäkin luulen että ko asia on kansan suuren enemmistön mielessä sitä EVVK- kategoriaa. Ja toiseksi Päivi on aivan oikeassa. Kirjoitin aiheesta samanhenkisen blogauksen "Ja me tulimme kapakasta" viime lokakuussa. Perusteluja voi käydä lukemassa sieltä.

Räsänen nostettiin nyt "tikun nokkaan" ennenkaikkea siksi että hän on Päivi Räsänen. Toimittajakunnan halveksima arvokonservatiivi ja vielä - hui kauhistus - uskovainenkin. Verrataanpa hänen kohteluaan mediassa toiseen pikkupuolueen edustajaan eli liikenneministeri Meja Kyllöseen ja hänen hallituksessa ajamiinsa asioihin:

-GPS-sateliittivalvontalaitteiden asentaminen kaikkiin autoihin "ruuhkamaksun" nimisssä
-alkolukko kaikkiin autoihin rattijuoppouden kitkemiseksi
-kilometrikorvausten verovapauden poistaminen omaa autoa työmatkoihin käytettäessä
-rattijuoppouden promillerajan laskeminen 0,5:stä 0.2:teen.

Nuo esitykset ovat kansalaisten jokapäiväiseen elämään vaikuttavia ja osin heille suuri kustannuksia aiheuttavia idiotismeja. GPS-kyttäyksen osalta jopa Isoveli-tyyppiseen urkintayhteiskuntaan johtavia. Ja aiheuttavat ihan oikeasti täällä kansalaisten keskuudessa raivon tunteita. Mutta kun katsoo niiden uutisointia, niin eipä media yritä nostattaa minkäänlaista kapinamieltä Merja Kyllöstä kohtaan. Vaan päinvastoin kohtelee häntä silkkihansikkain ja käsittelee noita esityksiä järkevinä ja varteenotettavina ajatuksina.


-------------------------------
Toinen tikun nokassa roikotettu henkilö on sitten ollut prinssipuoliso Pertti Arajärvi. Joka erehtyi Tanskan vierailun juhlaillallisilla kiinnittämään katseensa väärään paikkaan väärään aikaan.  Tunnen tästä jonkinlaista sympatiaa Arajärveä kohtaa. Ensinnäkin tissit nyt vaan ovat sellainen asia, että niihin joka miehen katse takuuvarmasti kiinnittyy. Ainakin jos ne ovat kiinnostavan kokoiset ja/tai anteliaasti esille asetetut. Tämä mielenkiinto on valitettavasti biologisesti syväkoodattu suurinpiirtein jokaiseen (hetero)mieheen. Ja normaalit naiset tämän seikan myös tiedostavat ja käyttävät sitä estotta hyväkseen.

Mutta tässä prinsessa Maryn tapauksessa ei todellakaan voi väittää että hänen ryntäänsä olisivat mitenkään erityisemmin minkäänlaiseen  VAU!-kategoriaan kuuluvat katseenvangitsijat. Eikä tuo kolttukaan missääntapauksessa (ainakaan noilla tisuilla täytettynä) kuulu luokkaan "erityisen antelias kaula-aukko".

Mary lienee tämän itsekkin ymmärtänyt ja kompensoi luojan kitsaasti jakamia avujaan kehystämällä ne miljoonien arvoisilla kulta- ja jalokivihelyillä.

Keskiäksyn valistunut veikkaus on, että Arajärvi katseli kiinnostuneena pikemminkin noita kultasepäntaidon mestarinäytteitä ja nolostui kun alitajuisesti tajusi että tuijotus voidaan käsittää väärin. Mutta tärkeintähän ei ole miten asiat ovat, vaan miltä ne näyttävät.

Kahdentoista vuoden presidentteytensä aikana Tarja Halonen ei ole kertaakaan ylittänyt uutiskynnystä USA:n päätelevisokanavilla. Mutta nyt hän vihdoin on sen onnistunut tekemään, Arajärven siivellä! Ainakin CNN ja ABC-kanavat ovat näyttävästi vitsailleet Suomen presidentin puolison tissientuijottelusta. Onnea Tarja. Tästäkin on apua niitä korkeita YK-virkoja haettaessa. Sillä poliitikolle tärkeintä on että hänestä puhutaan, ei se mitä puhutaan. Ja kansainväliselle Suomi-kuvallekkin tämä tekee ihan hyvää. Se osoittaa että Suomi ja suomalaiset eivät ole vain tekopyhiä jeesustelijoita ja lammasnahkaisia yes-matelijoita. Vaan että himot ja hormoonit ne jyllää meillä niinkuin muillakin...

3 kommenttia:

 1. Eikö Kyllönen tajua että maalla maatilan portille ei pääse metrolla tai ratikalla. Jos Kyllönen on Suomussalmelta niin luulisi hänen ymmmärätävän oman kotteron käytön tarpeen varsinkin maaseudulla. Mitä jos aikoinaan olisi sakotettu oman hevosten käytöstä jos ratsasti tai körötteli vainulla?

  En myöskään tykkää siitä että julkista liikennettä on alasajettu maalla. Senkin Kyllösen tulisi tajuta että myös maalla tulee olla tarjolla edes jonkin sortin julkinen liikenne, vaikkei enää eletäkään 1950-60-lukua jollain maalla kulki linkkurit joka maatilan ovelle asti. Jopa junat pysähtyivät tiheämmin maaseudun asemilla ja seisakkeilla. Ehkä Äksy muistaa 1950-70-luvut tuolta osin.

  Oli Arajärven tuijottelu päässyt myös Jay Lenon ohjelman aiheeksi.

  Jos Marylla olisi aidosti isompi kuppikoko niin olisko korut, ja jalokivet ja kunniamerkit jätetty pois?`Etiketin mukaan tietyillä henkilöillä on tietyt kunniamerkit tietyissä tilaisuukissa.

  VastaaPoista
 2. Tulipa ensi kertaa nähtyä tuo Arajärven video. Katseltavaksihan tuollainen etumus tehty on, mutta lienee sitten parempi pukea naiset kaapuihin, niin vältytään moiselta "skandaalilta". Avainasemassa on tietenkin Arajärven oma seksuaalinen suuntautuneisuus. Luultavasti hän vaan tuijotteli niitä koruja, jos kuulemani tiedot paikkansa pitävät.

  VastaaPoista
 3. Räsänen on nyt siinä tilanteessa, että jos hän sanoo, että ympyrä on pyöreä, niin heti aletaan metelöidä, että kyllä se viimeisen tutkimuksen mukaan on vähän niinkun soikea. Räsäsen inhoaminen on muotia, eikä siinä ole Räsäsellä itsellään oikeastaan osaa eikä arpaa. On vaan niin zwidun ihqua inhota Räsästä. Eli sanoa, että Räsänen on tyhmä, höhöhöö, ja sen lausunnan perusteella todeta, että enks mää oo fiksu, kun sanon noin.

  Toi Kyllöen taas sitten saa puhua läpiä päähänsä minkä ennättää. Eikä siitä kukaan melua nosta. Mamman henkilökohtaiset nettisivut muuten ovat osoitteella http://www.runoratsu.fi/. Tästä voi jokainen ajatella mitä lystää. Rahtareille tiedoksi.

  VastaaPoista