Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Keskiäkäistä vaalivihaa

Tässä  puhdasoppisia, vastuuntuntoisia kansalaisia, joiden mieliä ei yhteiskunnassamme vellova viha ei ole vielä myrkyttänyt

Viimeisen vuoden aikana Suomalaiset poliitikot ja sopulit ovat löytäneet vihan. Nykyään maamme tuntuu suorastaan vilisevän vihapuhetta, viharikoksia, vihablogeja, vihamielipiteitä sekä vihaa suorastaan tursuvia juntteja ja vihapopulisteja, jotka ovat valmiit uhraamaan kaiken kauniin ja hyvän sille pelätylle vihan alttarille. Viimeisin innovaatio vihaterminologian alalla on tietysti vaaliviha.

Täytyy myöntää että minä alankin olla jo todella väkevästi vaalivihainen. Olen nimittäin kurkkua myöden täynnä näitä vaalivalheita syöttäviä vaalikeskusteluja ja vaalimainoksia. Ja entäs ne noin kaksisataa erilaista vaaligalluppia sitten. Minkä helvetin takia niitä pitää tehdä ja julkaista kahden kolmen päivän välein? Kannattako tässä enää mitään vaaleja järjestääkkään, johan ne prosentit on mitattu ja lopputulos analysoitu sataan kertaan. Ja tänään saamme vielä kärsiä ainakin kymmenen erilaista ovensuukyselyä. Ne ovatkin sitten täysin säälittävä ilmiö. Samantapaista touhua kuin pikkulapsilla, jotka kurkkivat aattoaamuna joululahjapaketit etukäteen, kun eivät malta iltaan asti odottaa.

Taidanpa siis tehdä tästä blogista vihablogin ja päästää vaaliraivoni lainehtimaan ihan avoimesti. Tälläinen keskiäkäisen normikansalaisen vaaliviha näkyy lähinnä siten, että laitan sekä CAPS LOCKIN että boldauksen yhtäaikaa päälle ja vielä kolme huutomerkkiä loppuun. Huh huh...

YHTEISKUNNAN ON SYYTÄ OLLA VARUILLAAN. TÄÄLLÄ VELLOO VIHA!!!

Onhan tuo tietysti vähän naurettavan heikko esitys verrattuna väkivaltavasemmiston Arhimäki-jugendin demonstraatioihin tai Sinnemäen Vihreiden Prikaatien "suoran toiminnan" iskuihin. Mutta heillä onkin perinteitä niin väkivallan, ilkivallan, vihan lietsonnan kuin kaikenlaisen muunkin laittoman aktivismin saralla. Ja täytyy muistaa että Sinnemäki on vielä hommannut bylsipalkalla Vihreille Prikaateille italialaisen, erittäin asiantuntevan konsultin.  Ei Keskiäkäisen miehen perse kestäisi sellaista...

 --------------------------------------------

Mutta teenpä tähän henkilökohtaisen vaalikatsauksen. Olen 18-vuotta täytettyäni äänestänyt joka kerta  valtiollisissa ja kunnallisissa vaaleissa. Järjestö-, seurakunta- ja osuusliikevaaleihin osallistumiseni on ollut satunnaisempaa. (Ja aion siis äänestää tänäänkin.)  Äänestyskäyttäytymiseni on aina lähtenyt samalta pohjalta. Ensisijaisesti olen äänestänyt jotain fiksunoloiseksi arvelemaani ehdokasta ja vasta toissijaisena kriteerinä on ollut että hän on edustanut jotain tolkullisen oloiseksi arvioimaani porukkaa.

Ääneni ovat tällä menetelmällä menneet ajan saatossa kolmelle eri puolueelle. Ja kuinka sattuukaan, kaikki nämä kolme puoluetta ovat tällä hetkellä hallituksessa. Voisi siis kuvitella että olisin varsin tyytyväinen nykyisen hallituksen harjoittamaan politiikkan. Mutta kun EN OLE! Päin vastoin, olen helvetin vihainen nykyiselle hallitukselle. Päin persettä on mennyt koko vaalikausi, isoimpina kivinä kengässä mm:

-maahanmuuttopolitiikka
-EU-politiikka
-talouspolitiikka
-veropolitiikka

Kaikkein eniten nyppii tämä nykyinen linja, jonka mukaan Suomi ja suomalaisten verorahat kuuluvat kaikille. Mistä vitusta meille ovat siunaantuneet tuollaiset pahanlaatuiseen Jeesus-kompleksiin sairastuneet päättäjät? Jotka ihan tosissaan kuvittelevat että 0.07 prosenttia maailman väestöstä edustava pikkukansa kykenisi tai että sen täytyisi ainakin yrittää pelastaa koko maailma ja kantaa harteillaan koko maailman synnit ja velvoitteet. Ja siinä ohessa maksaa suomalaisilla verorahoilla niiden valheilla ja silkalla politikoinnilla euroon mukaan otetettujen paskavaltioiden velkoja. Juuri niiden, joissa verojen maksu ei ole erityisemmin kuulunut kansallisiin hyveisiin.

Toinen erityistä vitutusta aiheuttanut asia on ollut ministerien rutiininomainen ja täysin häikälemätön valehtelu ja tosiasioiden vääristely. Varsinkin Thoorska, Braxi, Katainen, Vanhanen, Kiviniemi  ja Vapaavuori ovat tässä lajissa kunnostautuneet. Luulevatko he tosiaan että me alamaiset olemme niin saatanan tyhmiä, että meille menee läpi mikä tahansa pajunköysi?

En siis todellakaan aio tänään antaa ääntäni nykyhallitukselle, vaan äänestän protestina nimenomaan sitä vastaan. Mutta tälläinen aikuinen mies ei toki enää elättele harhakuvitelmia, että sillä mitään merkitystä olisi. Saa Soinin sekalainen seurakunta sitten 15 tai 20 % äänistä, niin mikään ei tule muuttumaan. Tulevan hallituksen ohjelmapohja on jo aikoja sitten ostettu amerikkalaiselta konsulttiyritykseltä. Keskeiset etujärjestöt ja nykyhallituspuolueita edustavat think tankit ovat sen oheen omat pohjapaperinsa ja visionsa väsänneet. Ja valtionvarainministeriön kassakaapissa on uudelle hallitukselle valmiit leikkauslistat laadittuna. Niiden mukaan kulutus- ja ympäristöverot nousevat ja lähes kaikesta leikataan. Paitsi ei tietystikkään maahanmuuttoteollisen kompleksin tai kehitysavun kankkulan kaivon menoautomaateista. Niihin meillä on aina varaa ja velvollisuus.

Ennusteeni on siis, että vaalituloksesta riippumatta nykyinen, täysin idioottimainen politiikka jatkuu vaikka sitten minkälaisen sateenkaarikokoopanon tai epäpyhän allianssin voimin. Kunhan persut ja varsinkin heidän ajamansa asiat saadaan tungettua oppositioon. Vaalit nyt vain ovat hallitsijoillemme pelkkä ikävä, neljän vuoden välein suoritettava muodollinen rituaali.

           Uuden hallituksen pääministeri Katainen, valtionvarainministeri Kiviniemi sekä suomalainen veronmaksaja         rakentamassa yhteistuumin jälleen yhtä uutta "väliaikaista" tukipakettia EU:n talouden vakauttamiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti