Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Impi-vaara uhkaa


Viime aikoina on laaja joukko maamme johtavia poliitikoja esittänyt huolestuneita kannanottoja maatamme uhkaavasta Impi-vaarasta. Ainakin jokainen Civilizationia aikoinaan pelannut muistaa hyvin, mitä Impit ovat. Kysehän on hurjuudestaan ja julmuudestaan kuuluisista Zulu-sotureista, jotka hyökkäsivät pohjoisesta nykyisen Etelä-Afrikan alueelle samoihin aikoihin, kun buurit levittäytyivät sinne etelästä. Etelään vyöryessään Impit suorittivat laajoja etnisiä puhdistuksia mm alueella alunperin asuneiden sanien ja khoikhoiten keskuudessa. Vieden näiltä maat ja karjan, raiskaten naiset ja orjuuttaen henkiin jätetyt. Ymmärrän siten hyvin poliitikkojemme huolen Suomen ja suomalaisuuden tulevaisuuden puolesta. 

Mutta koittakaa nyt kuitenkin siellä hallituksessa malttaa mielenne.Muistakaa että tapahtui mitä hyvänsä, monikulttuurisuus on nähtävä rikkautena ja mahdollisuutena, joka tarjoaa meille kaikille sellaista ihanaa värikkyyttä ja värinää. Suomi kuulu kaikille!  Antakaamme siis Impien tulla meidän tykömme, sillä heidän kaltaistensa on oleva valtakuntamme tulevaisuus... 


Itseasiassa jokaisen vastuunkantoon kykenevän poliitikon on ymmärrettävä se, että Impi-vaarasta puhuminen tai jopa pelkästään sen ajatteleminenkin, antavat vain turhaan sytykkeitä niiden ahdistusta herättävien maahanmuuttorasistien vihapuheiseen ja raivoajatuksiin.

2 kommenttia:

  1. Mutta briteissä he kohtasivat vertaisensa vastustajan - sen jälkeen, kun britit Isandhlwanan katastrofin jälkeen alkoivat ottamaan zulut tosissaan.

    VastaaPoista
  2. Brittien siirtoarmeijoille oli hyvin tyypillistä ylimielisyys ja vielä pahempaa, täysin kyvyttömät komentajat, jotka olivat joko asemassaan ihan muiden syiden kuin osaamisensa takia tai sitten vanhuuden höperöitä kehäraakkeja jotka olivat kohonneet paitsi pätemättömyytensä taholle niin huomattavasti sen ylikin. Hinnan tästtä maksoivat sitten tavalliset rivi-punatakit.

    Zuluja opittiin kunnioittamaan kantapään kautta, mutta oppi ei mennyt brittiupseereilla niin syvälle, että sitä olisi sovellettu jatkossa esimerkiksi buureihin. Tästä seurasi mm Majuba Hillin katastrofi.

    VastaaPoista