Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Keskiäkäisiä vanhaskommetteja II - Kaikki joukolla tyttöjä iskemään

 
Kevät on sitten saapunut pääkaupunkiseudulle, ainakin päätellen tästä uutisesta. Keskiäkäistä miestä kummastuttaa onko Pravdan tiedotuslinja tosiaankin näin rajusti muuttunut, vai onko kyseessä vain toimituksellinen työtapaturma:

"Kaksi teinityttöä pahoinpideltiin sunnuntai-iltana Tennispalatsinaukiolla Helsingin ydinkeskustassa.
Tyttöjen pahoinpitelyyn johtanut tapahtumasarja sai alkunsa, kun heidän seuraansa lyöttäytyi kaksi miestä, jotka vikittelivät tyttöjä ja yrittivät saada näiden puhelinnumerot tietoonsa. Kun tytöt eivät miesten ehdotuksille lämmenneet, toinen miehistä raivostui.

Hurjistunut mies kaatoi 17-vuotiaan tytön katuun ja löi 15-vuotiasta tyttöä nyrkillä kasvoihin. Toinen tyttöjen iskuyrityksiin osallistuneista miehistä katseli pahoinpitelyä sivusta. Molemmat miehet pääsivät karkuun ennen poliisin saapumista tapahtumapaikalle.

Tyttöjen antamien tuntomerkkien mukaan kummatkin miehet ovat afgaanitaustaisia ja noin 20 – 28-vuotiaita."   HS Omakaupunki, 11.4.2011

Vallitsevan käytännön mukaanhan tälläiset kulttuuriamme ja katuelämäämme rikastuttavat sattumukset (jotka ovat aina ja iankaikkisesti yksittäistapauksia) uutisoidaan ylensä tähän tyyliin:

20-vuotias (sota)lapsi /28-vuotias poika joutui pieneen kärhämään nuorten naisten kanssa. Poliisi tutkii liittyykö tapaukseen mahdollisesti viharikos eli lausuttiinko kahinan aikana poikasille rasistisia vihailmaisuja.

Varsinkin minua kummastuttaa tuo poikien etnisen taustan mainitseminen. Jos kyseessä ei satu olemaan  syntysuomalainen perunanenä, sen kertominen on AINA ehdottomasti HYI HYI. Toivottavasti toimituksessa ryhdytään asianmukaisiin toimenpiteisiin jutun kirjoittanutta/julkaissutta toimittajaa kohtaan.

Onhan syytä pelätä, että tämänkaltainen uutinen antaa aivan turhaan aseita niiden julmaa vihaa lietsoivien äärirasistien käsiin. On kuitenkin itsestäänselvää, että kyse oli paitsi yksittäistapauksesta myös varsin harmittomasta väärinkäsityksestä. Kyseiset maamme kipeästi tarvitsemat työvoimapulan poistajat ovat vain ymmärtäneet termin "tyttöjen iskeminen" hieman turhankin kirjaimellisesti. Syyllinen on siis oikeastaan suomalaisten miesten patriarkkaalisesti saastuttama suomen kieli. Tälläisiltä ikäviltä sattumuksilta voidaan välttyä tulevaisuudessa, kunhan vain kielikoulutukseen ja yleensäkkin kotouttamiseen ohjataan huomattavasti lisää resursseja. Lisäksi voitaisiin harkitta, olisiko uussuomalaisten kielikoulutuksessa syytä olla aina läsnä myös kielen sukupuolisensitiivisyyteen ja kulttuurirelativismiin pätevöitynyt naistutkimuksen asiantuntija.

Epäselväksi jäi muuten ylläolevassa uutisessa sekin, muistiko tuo 15-vuotias nuori nainen kääntää hallituksen  virallisen doktriinin mukaisesti myös toisenkin poskensa. Jos näin ei tapahtunut, Suomen kansainvälinen maine ja luotettavuutemme YK:n ja muiden vastaavien järjestöjen uskollisena yhteistyökumppanina on taas kerran kärsinyt tuntuvan kolauksen.

4 kommenttia:

 1. Vaalit on parhaillaan menossa ja huipennus on sunnuntaina. Siksi varmaan Pravdan pitää teeskennellä rehellistä uutisointia. Nuiville pitää antaa vaikutelma että Pravda kertookin rehellisesti. Mitä arvelet tuosta päätelmästä?

  Vai onko niin että Pravda suunnittelee linjanmuutosta sille varalle jos Perussuomalaiset nousevae suurimmaksi puolueeksi tai ainakin hyvin suureksi, ja petaa näin asemiaan täyskäännökselle. Ikään kuin ei haluaisi riitoja tulevan hallinnon kanssa?

  Toinen vaihtoehto olisi että nuivat ovat joukolla ostaneet SanomaWSOY:n osakkeita lyhyen ajan sisällä ja näin omistajina määrääneet tavoista uutisoida. Tuo oletus on epätodennäköinen. Olisi tosi hyvä jos nuivat sijoittajat kaappaisivat firman.

  Viime vuosina ainoa lukemisen arvoinen kohta Pravdasta on ollut sarjakuvat, ja niistäkin minä olen lukenut vain Rip Kirbyä, jonka ilmestyminen loppui.

  Luulen että Moskovan Pravda ei sen enempää paskaa jauha verrattanuna nykyiseen Pravdaksi muuttuneeseen Hesariin.

  Kiinnostava seikka on että venäläisestä mediasta löytyy paremmin tietoja länsimaiden ulkomaalaispolitiikasta ja ilmastohumppasta verrattuna lännen omiin medioihin. Venäjä ei pokkuroi ulkomaalaisia eikä tanssi ilmastohumppaa joten se helpottaa uutisointia. Joo, ryssät eivät rummuta omia ongelmiaan mutta tässä kohdin se on sivuseikka.

  Muistaako Keskiäkäinen mies oliko Heasari joskus kunnollinen lehti eikä Pravda. Hesaria pidettiin laatulehtenä ja jopa jonkin sortin porvarilehtenä. Pitääkö mennä ajassa taaksepäin siihen aikaan kun Kari Suomalainen oli pilapiirtäjänä?

  VastaaPoista
 2. Suurin pettymys taitaaki olla se vaalien jälkeen, että suomeen ei tulekaan fasistista natsihallintoa, eikä ruveta systemaattisesti ulkomaalaisia suomenruotsalaiset etunenänässä keskitysleirielle kuskaan (niinkuin jotkut nimeltämainitsemattomat bloginpitäjät vauhkoaaki)...

  VastaaPoista
 3. Tervehdys vieras ja Anon

  Pravdan linjan muutos ei todennäköisesti ole pysyvä. Voipi olla vaaleihin liittyvää taktikointia, tai sitten kyseessä oli toimituksellinen työtapaturma.

  Ja kyllä, minä muistan vielä senkin ajan, jolloin Hesari oli journalistisesti arvioituna ns laatulehti. Ja niinä muinaisina aikoina jopa Ilta-Sanomissa oli ihan oikeita uutisia. Eikä pelkästään juoruja, valheita ja julkkiksia.

  Kari Suomalainen oli poliittisten pilapiirrosten Leonardo. Niinpä hänet sitten lopuksi heitettiinkin Pravdasta ulos. Terävä sivellin ei enää istunut uuteen linjaan. Nykyisistä piirtäjistä lähimmäksi oivaltavuudessa ja monipuolisuudessa pääsee Kalevan Jari Elsilä. http://www.lb.kaleva.fi/jari/nayta/300203

  Anon. Vaalien jälkeen maassa on todella paljon pettyneitä. Koska juuri mikään ei tule muuttumaan, kävi vaaleissa kuinka tahansa. Maa on edelleen korvia myöden veloissa ja niin sikamaiden tukeminen kuin hirmuinen mokutuskin tulevat jatkumaan.

  Pitää muistaa että ei vaaleissa vaihdu kuin kourallinen kansanedustajia. Virkamiehet, toimittajat, yliopistoporukka jne mielipidevaikuttajat ja vallankäyttäjät pysyvät entisinä, ja heillä on suuri halu näyttää, että ette te juntit meille mitään voi. Me teemme edelleenkin mitä tahdomme...

  VastaaPoista
 4. yksi asia on ainaki varma, RKP pysyy hallituksessa vaikka valtaan astuis kansallissosialistinen puolue :D

  VastaaPoista