Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Kuriton sukupolvi iski taas



Nuoriso näköjään keksi jälleen kerran keinon miten kapinoida ja ärsyttää siinä ohessa vallanpitäjiä. 60 ja 70-lukujen muistossaan elävälle valtakunnan eliitille näkyy tulleen järkytyksenä, että kaikki maan nuoret eivät olekkaan niitä "oikealla asialla" olevia ( Vapaan liikkuvuus, Eläinten Vapautusrintama ja mitä niitä anarkomarko-porukoita nyt onkaan )  "aktivisteja", vaikka valtamedia mielellään tälläisen kuvan antaakin. Ilkivallan, tuhopolttojen, mellakoinnin, tappouhkausten, talonvaltausten, murtojen ja sen sellaisten  punavihersokeiden poliitikkojen hyväksymien yhteiskunnallisten vaikuttamiskeinojen sijaan tämä pieni ääriryhmä haastoi ns yleisen mielipiteen ja uhkasi yhteiskuntarauhaa kehoittamalla uskomaan Jumalaan ja rukoilemaan. Ei ihme että kulttuuri- ja uskontoministeri Wallinia ällöttää. Sellaista ihan oikeasti uskovaa ns "elävää uskoahan" ei pitäisi eikä saisi maassamme enää olla kuin muslimeilla.

Leikki sikseen. Keskiäkäinen mies ei tosiaankaan usko että homoseksuaalista suuntautumista voi "käänyttää",  edes rukoilemisella. Homoseksuaalisuus on vähän kuin prostituutiokin.Vaikka niitä on vuosituhansien ajan yritetty erilaisin uskonnollisin ja moralistisin perustein ja välillä äärimmäsen karkein keinoin kitkeä yhteiskunnista, niin eipä ole onnistunut. Molemmat kuuluvat nähtävästi ihmisluontoon. Muun väittäminen on yhtä järkevää ja tuloksellista kuin pään hakkaaminen seinään.

Mutta ammutaanko meillä taas kerran tykillä hyttystä? Pienen herästysliikeisiin kuuluvan hihhuliporukan puuhastelu on muuttunut valtakunnan ykkösuutiseksi, johon jokaisen moraalisäteilijän täytyy näköjään rientää ottamaan jyrkästi tuomitseva kanta. Halosen ulostuloa mielenkiinnolla odottelen. Samalla tuo pienen sisäpiirin puuhastelu on saanut mahtavan mainoskamppanjan. Tuota Anni-videota on tällä hetkellä katsottu Youtubessa jo 107 000 kertaa ja määrä kasvanee mekastuksen myötä vielä moninkertaiseksi. Ilman tätä median tekemää "nostoa"  tuhat latauskertaakin olisi ollut tuollaiselle tekeleelle lujan takana. Ainakin itselläni aihe olisi kuulunut kategoriaan EVVK.

Muutama kerettiläinen ajatus on kuitenkin juolahtanut mieleen asian tiimoilta. Ensinnäkin, jos käännyttäminen pois homoudesta ei kerran ole mahdollista, niin kuinkas se sitten toimii toisinpäin? Muistammehan valtakunnan älyttömyystöönkin jo nimitetyn Ylen lempparianarkistin Akuliina Saarikosken taanoisen julistuksen:

“Seksuaalikäännyttäminen on loistavaa. Vanha vitsi kuuluu, että jokainen nainen tarvitsee vain pienen sysäyksen oikeaan suuntaan. 1990-luvulla jenkkiaktivistien tunnuslause oli ’10 % is not enough, recruit recruit recruit!’. Käännytystä homoseksuaalisuuteen voi ja kannattaa ehdottomasti harrastaa. Parhaiten se sujuu käytännön harjoituksilla.”


En muista että ministerit tai muut poliitikot, valtamedia, kirkonmiehet, vaalikoneet tai feispuukki olisivat rientäneet Akuliinan kamppanjajulistusta edes lievästi kritisoimaan saati tuomitsemaan. Minusta kuitenkin kyse on kääntäen ihan samasta asiasta. Mutta ehkä nuo Akuliinan "käytännön harjoitukset" ovat yhteiskunnallisesti hyväksyttävämpi menetelmä kuin rukoileminen?

Uskisten seksin vaihtoehdoksi homoseksuaaleille tarjoama pidättäytyminen ( ja bi-uteliaisuuden kieltäminen )  on myös tuomittu jyrkästi. Oman seksuaalisuuden toteuttaminen kun kuuluu jokaiselle. Hmm...toisessa yhteydessä, eli seksinosto-keskustelussa muistelen kyllä kuulleeni ihan päinvastaisia kommetteja ja vieläpä osin ihan samoilta tahoilta. Kun arveltiin, että on olemassa suuri joukko ujoja, hiljaisia, rumia, vammaisia tms miehiä, jotka nyt vaan eivät saa seksiä muuten kuin ostamalla, niin raivoisa huuto kuului siihen malliin, että kaikilla nyt vaan ei ole mitään oikeutta toteuttaa seksuaalisuuttaan (eli saada pillua). Runkatkaa luuserit, vai ovatko peräkamaripojat  niin tyhmiä, etteivät osaa käyttää edes omaa kättään!

Valtamedia on näppärästi liittänyt herätysliikehihhulit ja kirkon yhteen ja laskee kieli vyön alla kirkosta eronneiden määrää. Mikäs siinä, onhan tuo erokirkosta.fi palvelu veltoille facebook-vaikuttamista harrastaville nykyihmisille näppärä tapa "vaikuttaa". Virtuaalipeukun kääntämisestä saa tässätapauksessa vielä taloudellisen edun. Keskiäkäistä kuitenkin hieman ihmetyttää se, että tästä homoasiasta ollaan näköjään tekemässä yksi tulevien vaalien keskeisistä kysymyksistä. Valtakunnassa kaikki hyvin vai? Samaan aikaan kun koko kansantalouttamme ollaan upottamassa velkasuohon, jotta Saksan, Ranskan ja Englannin suurpankit pääsisivät ahneiluistaan kuin koira veräjästä. Ja pelastettaisiin euroon ladattu poliittinen arvovalta ja ennekaikkea johtavien poliitikkojen kasvot. Mitään muuta syytähän ei nykyisissä EU tukipäätöksissä enää ole. Väistämättömän siirtämistä. Minäkin haluaisin kovasti asiasta protestoida ja olishan se kätevää jos sen voisi tehdö netissä. Missä siis viipyvät eroavaltionvelasta.fi, eroahallituksenpolitiikasta.fi, eroaverohallinnosta.fi  tai eroaEUsta.fi palvelut?



Ps Postaukseen linkitetyt kuvat ovat saksalaisen sarjakuvataiteilijan Ralf Königin tuotantoa. Siihen tutustuminen on mainio ja hauska tapa tutustua homokulttuuriin ja homojen arkeen (ja juhlaan). Ne sisältävät oivaltaa ja suorastaan hykerryttävää huumoria, jossa saavat osansa niin heterot, homot, miehet kuin naisetkin. Homofobisten kannattaa aloittaa vaikkapa albumista Kuin kanit konsanaan, jonka päähenkilö on hetero. Sarjakuvia vierastaville kirjallisuusihmiselle taas sopivat alkupalaksi albumit Jago tai Lysistrate.

3 kommenttia:

 1. Kiitos - aivan erinomainen kirjoitus. Hauska tyylilaji ja oivaltavia huomioita. Minäkin voisin erota valtionvelasta.fi

  T Nimim. "Osaisinpa itsekin"

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Kumitonttu.
  Kiitos kehuista. Itseäni kyllä tahtoo välillä hävettää omia tekstejä lukiessa. Aika monta postausta on itseasiassa tullut deletoitua ilman julkaisemista. En tosiaankaan ole sanankäytön ammattilainen, vaan elämässä on tullut keskityttyä enempi sinne tekemispuolelle.
  Ajatuksia kyllä pörisee päässä, mutta kun oppis vielä tiivistämään ne lyhyesti, ytimekkäästi ja selkeästi blogitekstiksi...

  VastaaPoista
 3. Köningin Tappajakondomi teki aikoinaan suuren vaikutuksen ja se tuli ostettuakin. Kunpa vain tietäisi missä se nykyisin luuraa kun ei ole vuosiin tullut vastaan.

  VastaaPoista