Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kananlennot

Kevät meni sitten ihan perinteisin menoin. Ensin toimittelijoiden taholta viikkokausien helevetinmoinen uho ja hypetys. Ja sen jälkeen paluu reaalimaailmaan. Sillä niin lätkän MM-kisoista kuin Euroviisuista Suomi lensi ulos kuin leppäkeihäs jo semifinaaleissa.

Lätkän suhteen en ole edes pettynyt. Mitalleille menneet joukkueet olivat vaan parempia. No, Tsekki-pelistä voidaan jossitella, mutta sen jälkeen vastaan olisi tullut Kanada. Joka oli tänä vuonna täysin pitelemätön. Ja voitettiin nyt sentään se Venäjä-ottelu. Se on pääasia tällä kertaa, kun Ruotsia ei edes päästy kokeilemaan.

Euroviisuissa olisin suonut, että  Pertti Kurikan Nimipäivät olisi päässyt finaaliin asti. Porukka kun on omalla tavallaan hyvin sympaattinen. Musiikillisista ansioista voi toki olla montaa mieltä, mutta eipä ne ennenkään ole Euroviisuissa mitenkään ratkaisevia seikkoja olleet.

Euroviisuissa ei nyt vaan ollut "sosiaalista tilausta" rujoille vammaispunkkareille. Sillä kysehän on sentään vuoden tärkeimmästä homo-tapahtumasta, jossa kuuluu olla seksiä, sähäkkyyttä, glamouria ja ennenkaikkea glitteriä ja upeita asukokonaisuuksia.

--------------------------------------

Suunnittelin viimevuonnakin postausta Euroviisu-älämölön tienoilta. Kun Pillu-Makkara hypetys oli kuumimmillaan. Päre päätyi kuitenkin sinne mappi ÖÖ:hön. Laitanpa nyt postuumisti esille sitä varten rustaamani kuvatukset, jotka löytyivät kiintolevyni syövereistä. Lienee niillä jotain nostalgista arvoa sentään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti